Tırnaklarımı Yemekten Vazgeçemiyorum

ohhh babanın ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile2eee madem yemedina.s.
bende ödülümü rica edeyim canım bugün yemedim
evet çok kızıyor tırnak yememe babişim teşekkürler oo ii o zaman ilk tırnak yememe günün için iki tane çiçek sanaa.s.a.s.bugün ne yaptın bakalım yedin mi bugün şekerim.. dün içindi çiçekler yoksa yine korkudan gelemiyon muuklava:

burdayım canım alayım bugünkü çiçeklerimide yemedim çünkü:dance:
biliyosun çok uzun sürmez bu tadını çıkarayım barikaydirigubbakcemile2
eee sen ne yaptın bakiim bugünCADIARZU

vayy maşallah dritaaaaa.s. ben dün baş parmağımı biraz yedimama çok değel yaw sakın kızma ee bugün naptın....DANCEFORMUSIC NE YAPTIN BAKALIM İLK RAPOR GÜNÜN İRADE VE DİSİPLİNLE OLCAK BU İŞ.. HA GAYRET KIZLAAARRRkaydirigubbakcemile5

vayy maşallah dritaaaaa.s. ben dün baş parmağımı biraz yedimama çok değel yaw sakın kızma ee bugün naptın....DANCEFORMUSIC NE YAPTIN BAKALIM İLK RAPOR GÜNÜN İRADE VE DİSİPLİNLE OLCAK BU İŞ.. HA GAYRET KIZLAAARRRkaydirigubbakcemile5BUGÜN DE YİYORDUM TUTTUM KENDİMİcokacimcoook

kızlar ben bayadır bu siteye üyeyim ama buraya bakmak ancak aklıma geldi ben kendimi bildim bileli tırnak yiyorum herşeyi denedim ama vaz gecemedim sonunda protez tırnak aptırdım çok memnunun alttan kendi tırnaklarımda uzuyor zaten tırnakları yemeye kalksanız dizleriniz elinizde kalır okadar sert ve her daim bakımlı duruyo ayrıca çokta pahallı bişey değil

yeshil e niye yedin :mymeka: hı niye yedin:mymeka: bi sen azimli çıkmıştın. bidaha sakın haklava: bana gelince ben taktım şu serçe parmağa yaa ucundan ucundan derken...

evet o faydalı oluyormuş,ama ben bikaç yıl önce denemiştim rahatsız oldum yaa.acaba bidahamı denesem ki:uhm:

Bende yazın takma tırnak almıştım ama protez tırnakla aynımı bilmiyorum..sonra taktım hiç rahat edemedim ara ara takmak zorunda kaldım, şu an hiç takmıyorum, ama işe yaradığı doğru bence cnm:1rolleyes:

takma tırnakla protez tırnak aynı değil protez tırnağa kendi tırnağınla aynı olsun diye bazı işlemler yapılıyor bence çok rahat tavsiye ederim

canım ben sefaköyde 50 ytlye yaptırıyorum en uygun orayı buldum başka yerler 75-125 arası yapmadan çok araştırdım yüzden fiyatlarıda iyi biiyorum internetten protez tırnak yazın herşeye ulaşısınız

sağ ol cnm:1rolleyes: Bu arada bugun tırnak konusunda çok dikkatli davrandım
eskisi kadar fazla yemedim ama az az ısırdım :1rolleyes::jeyyar:CADIARZU:dance:

kızma drita yaw:)) şimdilik ii gidiyorum geceye doğru sapıtıpta yemem inş. .))) serçe parmağını koparırım senin bırak dokunma yazık serçe kadar bişi zaten ne istiyorsun garipten:)9 ... danceformusıc ısırmakta yasak gülüm tamm mı dayaqk istemiyosan bırakıyorsun hepsini..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…