- Konu Sahibi G.T -Bxuxxsxra-
-
NASIL VE NERDEN ALDIN CANIM O TIRNAKLARI. BENDE ALAYIM BARI SAGA SOLA TAKILMIYOR MU. HIC KULLANMADIM DAHA BEN. NASIL OLACAGINI DA BILMIYORUM. MARKA FALAN MI VAR CANIM. INSALLAH YAPABILIRIM TESEKKURLER...:lepi:
neeeeeeeee:mymeka:al sana:mymeka: duramadı gene duramayasıcaaaklava: ... bak kızıyorum amaaa... ben yemedim bugün:dilcikar:örnek al bendecokacimcoook
ha şöyleee yolaa geell.. kararından dolayı tebriklerra.s.sen bana daha çook ödül verecen bu gidişte bende sana sopaaa:roflol:of yaaa hergün dayak her gün dayakkafamçokkarıştı
yemiycem kız sana inat bidaha:dilcikar: hadi bakalım.
bu arada sen madem yemedin, içim yana yanada olsa ödülünü vermeliyima.s.
canım ya dün başım fenaydı sinizüt mü var ne eğilice falan hele secdede kafam dökülüyor gibi oluıyodu şükür geçtii canım benma.s. vaaayyy gelişmeler var haa sevindim bak al sanaaaa ödüüllŞenizŞenizkız yeshil nerdesin,merak ettim valla:uhm:inşallah bi sorun yoktur:1no2:
bak ben bugün yemedim:dance:
canım ya dün başım fenaydı sinizüt mü var ne eğilice falan hele secdede kafam dökülüyor gibi oluıyodu şükür geçtii canım benma.s. vaaayyy gelişmeler var haa sevindim bak al sanaaaa ödüüllŞenizŞeniz
hııııııh aradığım konuyu buldum sonunda :dance:
ben de yıllardır yiyorum, ama dönem dönem duruyor yemem ...
beni de alın aranızaaaaaaaaaaa :1hug:
Anlaştık bacum yalan yok, yemiyorum ne zamandır 2 aydır falan
h.geldin tatlım.. hemen tırnak yememe çalışmalarına başla ve her gün rapor istiyoruza.s.hııııııh aradığım konuyu buldum sonunda :dance:
ben de yıllardır yiyorum, ama dönem dönem duruyor yemem ...
beni de alın aranızaaaaaaaaaaa :1hug:
tanırım tabiiiyeshilcim.
kız bei tanıdın hee korkuyom valla. eeeee çünkü, yaniii çünkü, bugün serçe parmağımı yedim bitirdim.valla sana bravo kız önde gidiyosun al bakalım bugünkü ödülünüa.s. biraz gayret edip uzatiim diyorum şu tırnaklarımı sonra manikür yaptırayım ki bişeye benzesin ya valla taktım bu işe ama, sevinincede, üzülüncede,stresliykende eller otomatikman ağızda.zor beeeeeeeee kafamçokkarıştı
yok şekerim en ii yöntem kafana koyup kararlı bi şekilde engel olcaksın kendine.ç.. gel bize katıl sende destek olalım sana daa.s.Peki arkadaşlar peki gerçekten çok etkili bi yöntem bilen varmı...?? (bende tırnak yiyorumdaa..cokacimcoookkafamçokkarıştı:1hug::uhm:)
tanırım tabiiiklava:demek öyle haaa al sana:mymeka: al sana:mymeka: hak ettin dayağı.. al bi tane daha:mymeka: ben büyük ödül isteyecem bu gidişle yaaa .. yine yemedim:sm_cool: zor falan değil kafana koy kararlı ol bırakacaksın güzelim destek olalım lazım birbirimize:1hug: aklına ben geleyim kk gelsin hemen indir elini ağzından.. bugün babam terlikle elime vurdu ağzına götürme elini diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?