• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarımı Yemekten Vazgeçemiyorum

danceformusic;4734669]Ben bu dayak olayından çook korktum valla:roflol:sositososito eğer siz dayak felan diyosanız ben hepten dayak yiycem galiba:dance::sm_cool:

Bu arada uzamaya başladılar ama çok az daha yiyorum ee ne demişler acele işe şeytan karışır.

ay yok korkma dayak işe yarıyor gerçekten:roflol::roflol::roflol:
her gün hergün dayak yedikçe yeter artık dedim ve inan ki şaka yapmıyorum düzelmeye başladı tırnaklarım:nazar:biz burda birbirimize destek verdikçe bu işin altından kalkarız canım:lepi:sadece azim,azim,azimyerimseniben

cnm bndede tırnak yeme hastalıgı vardı :) şimdi up uzunlar boyu ne kadar olursa olsun oje sür kırmızı beyaz emin ol yavas yavas uzayınca kıyamıcaksın umarım uzarlar :)

selam kıslaar nasılsınız görüşemedik ya uzun bi aradan sonr rapor vereyim ben de:D ara ara yedim ama kesmiştim düzgün olarak epey yemedm arda ucundan ucundan gidiyor:utangac:

manikür yap..her fırsatta eline krem sür...google görsellerde güzel eller diye arat.. bi süre sonra yemezsin..eğer okul falanda yoksa kırmızı bir oje seni tutar :D

Bende tırnak yiyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum çevremdeki insanların ellerine gıpta ile bakıyorum uzatmaya çalışıyorum maniküre gidiyorum vs vs ı ıhh olacak gibi değil aklıma bişi takıldımı bişeye üzülüp sinirlendimmi hoppp eller ağızda acaba piskoloğa gitmek fayda edermi?

arkadaşlar bu mesajlarınızı okuduktan sonra size bi bilgi verim dedim tırnak yemek galiba psikolojik bi sorunmuş...bnde halan yiyorum şimdi ama bnde yememeye kara verdim siniz sitres sınavlar flan sbs bizi bu üç haller bitirdi zaten:sinifsinif:

canım bende yıllarca yedim hatta tırnaklarımın artık şekli bozuldu
birden bire iğrendim kendimden ve o gün bugündür yemiyorum 2 sene oldu
ve inan ki hiçbirşey fayda etmiyor
herşey kafada bitiyor

Valla ben uzatıyorum sonra tırnaklarımı kesince nasılsa kısaldılar yesem bişi olmaz diye başlıyorum tıkır tıkır yemeye ama moralim bozuk olunca hele en cok artık bi bakıyom bitmişler :D

Genelde tırnak yeme davranışları stresli vb anlarda ortaya çıkar.Mesela bende sınavlardan sonra tırnak denen bişey kalmaz:D
Bence hırs yap.güzel tırnak fotoğrafları indir bilgisayarına.belki çok begenip uzatabilirsin.şahsen ben sadece sevgilimle buluşcagım hafta uzatıyorum o begensin diye:D:D
Acı oje vb ürünleri tavsiye etmiyorum.denedim hiç bir etkisi olmadı yerimseniben

tatlım bende öyleydim flim izlerken falan :D ama ilk önce bir kendi kendine düşün tırnağının uzun halini ve en sevdiğin ojenin tırnağında olmasını ne kadar zarif duruyo dimi sonra benim yaptığım formülü yap

sirke-limon-zeytinyağı-tuz ellerini içinde beklet hemde taş gibi hemde upuzun tırnakların olur benim ki 1.günde bile kendini belli etti :D 1 haftada süper oLduLar bi formülüm daha var oda zeytinyağı ve limon sadece ama karar senin ikisinide inanılmaz etki yapıyoo ;) :9:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende kendmi bildimm bleli tırnak yiyrdm:)) ama bıraktımm ve çok kolay olduu protez tırnak yaptrdm trnaklarım uzayıp şekillene kadar ve çok yardımı olduu artık tırnaklarımm çok bakımlı ve uzun:)):49:

arkadaşlar bende kendmi bildimm bleli tırnak yiyrdm:)) ama bıraktımm ve çok kolay olduu protez tırnak yaptrdm trnaklarım uzayıp şekillene kadar ve çok yardımı olduu artık tırnaklarımm çok bakımlı ve uzun:)):49:

protezz tırnağın maliyeti ne kadar olduu bende tırnak yiyorumda :18::18:

bende tırnak yiyordum, ilk başta sol elimi bırakmaya çaıştım, acı oje, renkli oje, desenler filan. Sol elimi yemek aklıma gelmiyordu artık.
Sonra sağ elime sıra geldi, onu da yavaş yavaş renkli ojelerle bıraktım.

ama bi anda olmadı bu, bi kaç sene içinde bitti. şuan yemiyorum.

bende yiyorum malesef tırnaklarım çarpuk çurpuk ortaokuldan beri yiyorumm ayyy o değilde 3 yaşındaki kızım anne elini mi yiyosun diyo o da alışacak diye korkuyorum

Back