- Konu Sahibi G.T -Bxuxxsxra-
-
kızma drita yaw:)) şimdilik ii gidiyorum geceye doğru sapıtıpta yemem inş. .))) serçe parmağını koparırım senin bırak dokunma yazık serçe kadar bişi zaten ne istiyorsun garipten:)9 ... danceformusıc ısırmakta yasak gülüm tamm mı dayaqk istemiyosan bırakıyorsun hepsini..
sağ ol cnm:1rolleyes: Bu arada bugun tırnak konusunda çok dikkatli davrandım
eskisi kadar fazla yemedim ama az az ısırdım :1rolleyes::jeyyar:CADIARZU:dance:
ayy o yenen tırnak acısı da bir fena olur kii sana kötek yok bu yüzden sen cezanı çekiyon zaten yazıkkaydirigubbakcemile3inş. bakalım ben hafiften ısırdım falan ama şükür çok yemedmhihoyyythayırlı geceler ..bıraktım zaten çünkü acıyo garibimsenağlama bugün işten güçten fırsat kalmadı yememe zaten. inşallah gece bende yememsüprizzzzz
bugünkü ödülün canıma.s.
ayy o yenen tırnak acısı da bir fena olur kii sana kötek yok bu yüzden sen cezanı çekiyon zaten yazıkkaydirigubbakcemile3inş. bakalım ben hafiften ısırdım falan ama şükür çok yemedmhihoyyythayırlı geceler ..
evet canım ısırmakta yokklava: ama başlangıç için dikkatli davranman güzel. bundan sonra daha dikkatli ve azimli olmalısın.yasakkelimehadi allah kolaylık versin canımkaydirigubbakcemile5
canım bnm sende çok şekersin:1hug:tamm yaaa kızma dicem amaa işater parmak sol taraf gittiçok şekersin valla yaa kaydirigubbakcemile5 neyse bugünü böyle atlattıknaniknanik
yok öyle hafiften ısırdım falan,ağza götürmek bile yasakkötükedihüso
hadi sanada hayırlı geceler canım biraz geç oldu ama:1hug:
canım bnm sende çok şekersin:1hug:tamm yaaa kızma dicem amaa işater parmak sol taraf gittidünkü ödülün a.s.
Arkadaşlar ben dünkü raporu vermeyi unutmuşummirmirmirmir eskisinden daha az sanırım bu alışkanlığı bırakmak üzereyim,sadece ufacık bi ısırdım ama tırnaklarım uzamaya başladı:teytey::dance:
:roflol::roflol:daha ne istiyorsun herşeyiyle benzemiş ya:roflol: onuda bu topiğe yolla istersen hakkından gelriizkaydirigubbakcemile3benim erkek arkadaşım da eliyle koparıyo babamda öyle ikisi de aynı hep dua ederdim babam gibi bi eşim olsun diye dedim ama bu kadar da benzemesin yaa tırnak koparma huyuda benzermi bu kadarı pes(( çok çirkin gözüküyor erkek arkadaşımı vazgeçiremiyorum
nee hem bizi cezalandır hemde tırnaklarını ye bırak hemen :mymeka:
canım bak ben yiyormuyum 4 gündür:sm_cool:
önceden olsa yapıştırırdım kafana ısırdın diye ama şimdi sölemeye yüzüm yok vallaArkadaşlar ben dünkü raporu vermeyi unutmuşummirmirmirmir eskisinden daha az sanırım bu alışkanlığı bırakmak üzereyim,sadece ufacık bi ısırdım ama tırnaklarım uzamaya başladı:teytey::dance:
baş ve işaret parmaklarımı kurtaramıyorum ya bu aralar sıkıntı basıyor ondan zaarr-tatlicadiarzu- neyse sana ödül verem bena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?