• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarımı Yemekten Vazgeçemiyorum

kızma drita yaw:)) şimdilik ii gidiyorum geceye doğru sapıtıpta yemem inş. .))) serçe parmağını koparırım senin bırak dokunma yazık serçe kadar bişi zaten ne istiyorsun garipten:)9 ... danceformusıc ısırmakta yasak gülüm tamm mı dayaqk istemiyosan bırakıyorsun hepsini..

bıraktım zaten çünkü acıyo garibimsenağlama bugün işten güçten fırsat kalmadı yememe zaten. inşallah gece bende yememsüprizzzzz
bugünkü ödülün canıma.s.

sağ ol cnm:1rolleyes: Bu arada bugun tırnak konusunda çok dikkatli davrandım
eskisi kadar fazla yemedim ama az az ısırdım :1rolleyes::jeyyar:CADIARZU:dance::kahve:

evet canım ısırmakta yok:oklava: ama başlangıç için dikkatli davranman güzel. bundan sonra daha dikkatli ve azimli olmalısın.yasakkelimehadi allah kolaylık versin canımkaydirigubbakcemile5

bıraktım zaten çünkü acıyo garibimsenağlama bugün işten güçten fırsat kalmadı yememe zaten. inşallah gece bende yememsüprizzzzz
bugünkü ödülün canıma.s.
ayy o yenen tırnak acısı da bir fena olur kii sana kötek yok bu yüzden sen cezanı çekiyon zaten yazıkkaydirigubbakcemile3inş. bakalım ben hafiften ısırdım falan ama şükür çok yemedmhihoyyythayırlı geceler ..

ayy o yenen tırnak acısı da bir fena olur kii sana kötek yok bu yüzden sen cezanı çekiyon zaten yazıkkaydirigubbakcemile3inş. bakalım ben hafiften ısırdım falan ama şükür çok yemedmhihoyyythayırlı geceler ..

çok şekersin valla yaa kaydirigubbakcemile5 neyse bugünü böyle atlattıknaniknanik
yok öyle hafiften ısırdım falan,ağza götürmek bile yasakkötükedihüso
hadi sanada hayırlı geceler canım biraz geç oldu ama:1hug:

kızlar ben bugün hiç yemedimhihoyyyt serçe parmağım haricinde diğerlerini 3 gündür yemediğim içinde biraz kendine gelmeye başladı tırnaklarım:dance: ama biliyorum kurtuldum demek için daha çooooooook erken bakalım nasıl olacak:uhm:

çok şekersin valla yaa kaydirigubbakcemile5 neyse bugünü böyle atlattıknaniknanik
yok öyle hafiften ısırdım falan,ağza götürmek bile yasakkötükedihüso
hadi sanada hayırlı geceler canım biraz geç oldu ama:1hug:
canım bnm sende çok şekersin:1hug:tamm yaaa kızma dicem amaa işater parmak sol taraf gitti:utangac: dünkü ödülün a.s.

Arkadaşlar ben dünkü raporu vermeyi unutmuşummirmirmirmir eskisinden daha az sanırım bu alışkanlığı bırakmak üzereyim,sadece ufacık bi ısırdım ama tırnaklarım uzamaya başladı:teytey::dance::kahve:

Arkadaşlar ben dünkü raporu vermeyi unutmuşummirmirmirmir eskisinden daha az sanırım bu alışkanlığı bırakmak üzereyim,sadece ufacık bi ısırdım ama tırnaklarım uzamaya başladı:teytey::dance::kahve:

uzamaya başlayınca ne güzel oluyorlar diimi:dance:
ama elini ağızına bile götürmek yasak:oklava:

benim erkek arkadaşım da eliyle koparıyo babamda öyle ikisi de aynı hep dua ederdim babam gibi bi eşim olsun diye dedim ama bu kadar da benzemesin yaa tırnak koparma huyuda benzermi bu kadarı pes :((( çok çirkin gözüküyor erkek arkadaşımı vazgeçiremiyorum

benim erkek arkadaşım da eliyle koparıyo babamda öyle ikisi de aynı hep dua ederdim babam gibi bi eşim olsun diye dedim ama bu kadar da benzemesin yaa tırnak koparma huyuda benzermi bu kadarı pes :((( çok çirkin gözüküyor erkek arkadaşımı vazgeçiremiyorum
:roflol::roflol:daha ne istiyorsun herşeyiyle benzemiş ya:roflol: onuda bu topiğe yolla istersen hakkından gelriizkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
önceden olsa yapıştırırdım kafana ısırdın diye ama şimdi sölemeye yüzüm yok valla:utangac: dritacağım dayak görevini sana devrediyorumkaydirigubbakcemile4benm işaret ve baş parmak dışında diğerleri uzun uzadı yani.. çok hoş duruyor ama uff yine başladım böle oluyo hep yiyorum bi süre bırakıyorum sonra tekrar dan tutamıyorumda kendimi:çok üzgünüm:

:utangac: baş ve işaret parmaklarımı kurtaramıyorum ya bu aralar sıkıntı basıyor ondan zaarr-tatlicadiarzu- neyse sana ödül verem bena.s.

canım benim yaa kim kimin dersini verecek şimdi :uhm:bugün benimde işaret parmak gitti:utangac: evet sıkıntıdan oluyo bilirim.birde birini yiyince sonra yavaş yavaş ötekilerinede dalıyosun:çok üzgünüm:
olsun vazgeçmek yok kızlar yola devaaaaaaaaaaamkaydirigubbakcemile4

kızlaaaaaaaaaar nerdesiniz gelin bakiim burayakaydirigubbakcemile
hani raporlar:mymeka:bakın ben yemiyhorum :dance:şöyle bir hafta daha sabredebilirsem manikürümüde yaptırıcam işte o zaman :hooray:

Ben bu dayak olayından çook korktum valla:roflol:sositososito eğer siz dayak felan diyosanız ben hepten dayak yiycem galiba:dance::sm_cool:

Bu arada uzamaya başladılar ama çok az daha yiyorum ee ne demişler acele işe şeytan karışırkötükedihüso:kahve:

Back