• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarımı Yemekten Vazgeçemiyorum

kızlar bi önerim var .. her gün tırnak yememeye çabalayalım birbirimize söz verelim o gelsin aklımıza ve her gün bu topiğe birbirimize rapor verelim yiyen e de ceza verelim ne dersiniz:D

yeshil bence fikrin harika. Belki gaza gelir de bırakırız dimi :lepi: Ben de uzatmak istiyorum çok itici yenmiş tırnaklar :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
evet azelyacğım bende mağdurum valla yeter artık bakımlı bayanlar olalım tırnak yemeyi bırakalımm.... destekle inş. bırakırızzsırnaşık şey

Heyyyyyyyy bayanlar nerdesiniz hadi ortak filkir sunun kabul edip başlayalım uygulamayaa... Bırakmak istemiyormusunuz yoksa:oklava::oklava:

nerdesiniz nann:mymeka: konu açıyonuz sonra kaçıyonuz :mymeka:sinirlerimi zıplatmayın benimmm... hoşşiklerr:oklava:

hele şükür birinden ses çıktı.... sende bırakıp gitmeyeceksen canım..söyle de rapor yazalım her gün...

ben bugün bir iki defa elimi ağzımda yakaladım. farkedince hemen çektim:tomato:
bu iş eğlenceli olacağa benzer.hihoyyytgaliba böylece daha dikkat edicem.
hele bide işi inada bindirirsek süper.yalnııııııız yalan yok :oklava:

cocukken yiyordum annem bigun sevgilin elini tutmak istemez bak sonra dedi( ki o da yiyordu o zamanlar)ben de biraktim.. sonra buyudum. bugune kadar iki tane sevgilim oldu. ikisi de tirnaklarini yiyordu!!! hey allahim yaaaaa...

cocukken yiyordum annem bigun sevgilin elini tutmak istemez bak sonra dedi( ki o da yiyordu o zamanlar)ben de biraktim.. sonra buyudum. bugune kadar iki tane sevgilim oldu. ikisi de tirnaklarini yiyordu!!! hey allahim yaaaaa...

bu kadar olur yaaaa koptum valla:roflol::roflol::roflol:

o yuzden neymis?? birakicaksan kendin icin birakicaksin, zira sevgililerin garantisi yok:P

saka bir yana, genelleme yapmak istemem belki sizin durumunuz sadece bir el aliskanligidir bilemem ama bu takintinin altinda baska sebepler yatabilior bazi insanlarda. ornegin ben yedigim siralarda huzursuz bir cocuktum. yani neydi derdim bilmiorum ama vardi bisiy. dikkatinizi cektiyse cogunlukla insanlar stressli, sinirli ve mutsuz olduklarinda daha cok saldiriorlar tirnaklarina..

yani birakmaya calisan arkadaslar kendinizi tirnaklariniza dalmis bulursaniz tekrar, bir durup dusunun... belki sorunun kaynagini bulmak ve dikkatinizi cozume yogunlastirmak ise yarar. icimizde cozemedigimiz dertlerin acisini tirnaklardan cikarmayalim...

buarada ben de gecenlerde pc basinda bi dalmisim ki sag elimin butun tirnaklarindan 2 cm iceri girmisim!!! anca toparlayabildim walla... bir de ben de takintidir hala. ne kadar yemeyi birakmis olsam da guzel tirnaklara sahip deilim. hep insanlarin tirnaklarini incelerken buluyorum kendimi. boyle tirnaklarimi arada bir yedigimde cok utaniyorum sanki herkes onlara bakiyor gibi:(:(:(

o yuzden neymis?? birakicaksan kendin icin birakicaksin, zira sevgililerin garantisi yok:P

saka bir yana, genelleme yapmak istemem belki sizin durumunuz sadece bir el aliskanligidir bilemem ama bu takintinin altinda baska sebepler yatabilior bazi insanlarda. ornegin ben yedigim siralarda huzursuz bir cocuktum. yani neydi derdim bilmiorum ama vardi bisiy. dikkatinizi cektiyse cogunlukla insanlar stressli, sinirli ve mutsuz olduklarinda daha cok saldiriorlar tirnaklarina..

yani birakmaya calisan arkadaslar kendinizi tirnaklariniza dalmis bulursaniz tekrar, bir durup dusunun... belki sorunun kaynagini bulmak ve dikkatinizi cozume yogunlastirmak ise yarar. icimizde cozemedigimiz dertlerin acisini tirnaklardan cikarmayalim...

buarada ben de gecenlerde pc basinda bi dalmisim ki sag elimin butun tirnaklarindan 2 cm iceri girmisim!!! anca toparlayabildim walla... bir de ben de takintidir hala. ne kadar yemeyi birakmis olsam da guzel tirnaklara sahip deilim. hep insanlarin tirnaklarini incelerken buluyorum kendimi. boyle tirnaklarimi arada bir yedigimde cok utaniyorum sanki herkes onlara bakiyor gibi:(:(:(

evet canım sana tamamen katılıyorum.bende genelde stresli veye sıkıntılı olduğumda kendimi tırnaklarımı kemirirken buluyorum. hadi sende bizimle bu eğlenceli yarışa katıl belki bu şekilde bırakırız ha ne dersinyerimseniben
yalnız yalan yok ona göre yoksa:oklava:

kızlar ben 2 haftadır takma tırnak kullanıyorum.hiç kimse anlamadı takma olduğunu.tabi tırnağımı yediğimi bilenler hariç.ama onlar bile belli olmuo dedi.arada cıkarıom.sonra tekrar takıom.ve 2 haftada bayağı uzadı...bi 2 hafta daha takınca normal hale gelcek tavsiye ederim

yaa kızlar en buyuk dertlerımden bırıdır tırnak yemem..olmuyor vazgecemıyorum ıste...neler yapmadım kı. butun parmaklarımın ucuna yara bandı yapıstırdım. herne kadar hıjyenık olmasada... yaz gununde eldıvenle dolastım gunlerce..sıselerce acı oje bıtırdım....vs.. olmadımı olmuyor ıste.. gecelerı yedıgımde sabah kalktıgımda carsaflarım kan ıcınde kalıyordu..bu kadar kotu yanı durumum. bır davete topluluga gırecegım zaman ellerımı saklamaktan helak oluyorum. sık gıyındıgımı dusunuyorum ve o makyajın gıyımın yanında ıgrenc duruyorlar... kendımı bıldım bılelı yıyorum kahretsın kı... bırkac kere uzatabıldım sadece okadar...sınırım bozuluyor bazen aglıyorum bıle esımın elını dahı tutasım gelmıyor kı tırnaklarımı gormesın dıye. yalvarıyor bana nolur uzat kırmızı bordo oje sur dıye... bayılır koyu renk ojeye kendısı...

kızlar ben 2 haftadır takma tırnak kullanıyorum.hiç kimse anlamadı takma olduğunu.tabi tırnağımı yediğimi bilenler hariç.ama onlar bile belli olmuo dedi.arada cıkarıom.sonra tekrar takıom.ve 2 haftada bayağı uzadı...bi 2 hafta daha takınca normal hale gelcek tavsiye ederim

ne guzeel ama ben onları da yerım gıbı gelıyor :)))

ne guzeel ama ben onları da yerım gıbı gelıyor :)))

canım ben de kendimi bildim bileli yerim tırnaklarımı inan ben de cok denedim.en sonunda takma tırnak sayesinde uzuyorlar.biraz kaliteli bi tırnak al.törpülemeye fln gerek kalmayan hazır boyutları bile tırnağı göre değişenler var.cok gercekçiler.al onlardan.ben onları taktım kırmızı ojeler sürdüm.onları yiyemiyorsun cünkü cok sertler.2 hafta oldu bak elim ağzıma gitmiyo artık nerdeyse.normal haline geldi tırnağım.dene bence...a.s.

Back