• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarımı Yemekten Vazgeçemiyorum

bende kendimi bildim bileli yiyodum tırnaklarımı.. Bi gün çok yakın bi arkadaşım 'bu kadar güzelsin ama tırnaklarını yiyorsun çok çirkin görünüyo,erkekler sevmez bak' dedi. :D bende gaza geldim, yemedim tırnaklarımı hiç, en fazla bir ay içinde tırnaklarım uzadı. (bu olay geçen sene oluyor) ve artık ellerimi okadar çok beğeniyorlarkii. çevremdeki bütün insanlar ellerime hastalar resmen. Yani birilerinin sizi gaze getirmesi lazım :) öptüm öptüm öptümm

ben de son bir yılda yemeğe başlamıştım. annem başta olmak üzere herkes ellerimi tutup parmaklarıma bakıyordu ki ben de utanıyordum tırnaklarımdan. kendimi durdurmaya çalışsam da biraz stres yeniden yememe neden oluyordu. bir gün acı oje ve tırnak uzatıcı oje aldım ve kullanmaya başladım. oje kuruduktan sonra tırnağımı dilime sürdüm ara ara. tadı o kadar acı ki tırnaklarımı yaklaştırdığım anda midem bulanmaya başlıyo. ayrıca tırnaklarımı parlak parlak görmek çok hoşuma gidiyo:)

ayrıca tırnak yeme durumumun tırnak kenarlarında kuruyan deriyi koparmamla başladığını farkettim. artık tırnak kenarlarımı duş aldıktan sonra temizliyorum. kalkan deri olsa bile dokunmuyorum her ne kadar sinirimi bozsa da.

artık çok daha mutluyum. bu durum gerçekten insanın özgüvenini yokediyor.:(

Merhaba arkadaşlar,akrabalarımdan birkaç kişinin tırnak yeme ve dolayısıyla uzatamama sorunu vardı.Oriflame kozmetik*in yeşil renkte (ama sürüldüğünde şeffaf)

içeriğinde kivi özleri olan bir cilası var.Onunla çözüm bulduk.Şimdi hepsi mutlu herkese söylüyorlar.Adı Oriflame Beauty tırnak güçlendirici,denemenizi tavsiye ederim.Hoşça kalın...

Not:Fiatıda 10 tl. cıvarındaydı...

Back