Tırnaklarımı Yemekten Vazgeçemiyorum

NASIL VE NERDEN ALDIN CANIM O TIRNAKLARI. BENDE ALAYIM BARI SAGA SOLA TAKILMIYOR MU. HIC KULLANMADIM DAHA BEN. NASIL OLACAGINI DA BILMIYORUM. MARKA FALAN MI VAR CANIM. INSALLAH YAPABILIRIM TESEKKURLER...:lepi:

geldim canım geldiiiim. yaa sorma bende yedim birazklava:
ama inan ki kaç keresinde bu forum aklıma geldi ve kendimi engelledima.s.
ne dersin başarabilecekmiyiz:uhm:
annaaaaamm benim gelmio aklıma yawffkafamçokkarıştı daha sık konuşursak çıkmaz aklımızdan hiç kanımca.. ben bugünde yedim azcık ... oooooffff ama bunada şükür önceden tek tek halletmeden bırakmazım ellerimikaydirigubbakcemile3

ben bugün çok yoğun çalıştığım için yemeye pek fırsatım olmadı ama akşam yine dayanamadım yedim yine :çok üzgünüm:
ya ben yavaş yavaş havaya giriyorum bırakçam inşallah. hadi biraz azimli olalım güzel tırnaklı güzel ellerimizi hayal edelimkaydirigubbakcemile2

at dritacığım ara ara ufaktan kaçırıyorum yiyorum az önce serçe parmağımın tırnağını biraz yedim uzamış azcık yedim bozulmaz şekli ondan ama yinde alılkanlıktan kurtulmak lazım el ağıza gitmeyeceekk:))))))))

bende yerdim küçükken sınav stresinden falan. ama şimdi kurtuldum Allah'ıma bin şükür.
herşey beyinde bitiyo kendinizi inandırın tırnaklarınızı yemeyeceğinize, bunun gereksiz ve çirkin bi alışkanlık olduğunu iyice düşünün. ben öle yok ettim şimdi tırnaklarım uzundur (tabi cadı tırnağı gibi değil) gözüm gibi bakıyorum onlara. sizde uzatıp şöyle güzel ojeler süründe bakın daha kıyabilirmisiniz tırnaklarınıza.

canım bir psikolog televizyon programında tırnaklarını yiyenlere şöyle diyodu,
tırnaklarınızı yediğinizi farkettiğiniz anda elinizin tamamını ağzınıza sokmaya çalışın tırnaklarınızı değilde elinizi yemeye çalıştığınızı hayal edin ve nekadar komik duruma düştüğünüzü düşünün.
sahidende bazen aklıma gelirse öyle düşünüyorum ve o an için etkili oluyoa.s
ama herzaman aklıma gelmiyo ki:sm_confused:
olsun şöyle güzel ellerimizin olduğunu hayal edelim bana kuaförüm gel sana manikür yapalım bedava dedi ben böyle böyle bıraktım dedi bunuda deniycen bakalımyerimseniben

kaydirigubbakcemile3komikmiş.. deneyeceğimkaydirigubbakcemile3 ayy sahimiii bedava haaaa.... ayy bende istiyorum yaptırmayı ama bikaç kez yaptırmam lazım.. para veremem ona da.. malum kriz var... kimmiş o kuaför öyle:jeyyar:

8 yıldır devamlı gittiğim kuaför ellerimi ne zaman görse tırnak yediğim için kızar.
en sonunda gel bedava manikür yapayım tırnaklarını yemekten vazgeçersin dedi. kendiside manikür sayesinde bırakmış yemeyi.
bu arada ben bugün acıcık yedim yine

AMAN YAAA BİZE DENK GELMEZ ÖYLELERİ NİYE YEDİN KIIZZZ GEL BURAYA GÖSTERİRİM ŞİMDİ SANAAYAKALADIIMMM kaydirigubbakcemile GEL BAKALIIMMklava:HAKETTİN BUNU SEENN:mymeka:.... BENDE BİRAS YEDİM AMA KK AKLIMA GELDİ KAÇ KEZ TUTTUM KENDİMİ HAA VAR GELİŞME BİRAZkaydirigubbakcemile3

yeshilcim
:roflol::roflol::roflol:
valla hakettim biraz cazama razıyım canım.:a015:
ama sende biraz yemişsin madem, alsanaklava:al sanaklava:
e sonra kk hatrına yemeyi bıraktığın içindea.s.

yeshilcim
:roflol::roflol::roflol:
valla hakettim biraz cazama razıyım canım.:a015:
ama sende biraz yemişsin madem, alsanaklava:al sanaklava:
e sonra kk hatrına yemeyi bıraktığın içindea.s.
........................................evet bende tebriği de dayağıda hakettim napimbugüün hiç yemedim yuppiiii:sm_cool:seennn?????????

........................................evet bende tebriği de dayağıda hakettim napimbugüün hiç yemedim yuppiiii:sm_cool:seennn?????????

valla biliyomusun bugün şimdiye kadar bende yemedim. hatta bakiim senden haber varmı diye girdim ki sende yememişsina.s.
dur bakalım daha gece uzun inşallah bugünü böyle atlatırım.
dünkü dayak işe yaradımı ne:roflol::roflol::roflol:

evet akşamdan beri hiç tırnak yemedim:sm_cool:amaaa
bir iki tınağımın kenarındaki etlerine saldırdım ve kendimi zor tuttum.
dedim ki yeshil yemiyoda benmi yiycemyasakkelime

Bende yiyordum walla lise yıllarına kadar. Kendimi tutamıyordum yok surasını düzeltiyim yok sunuda kopariyim daha yemicem diyesırnaşık şey ama olmuyor. Acı ojeyi koyu ojeyi denedim ama hiç bir işe yaramıyor. Şurasını yiyim bida sürerim :roflol: Takma tırnakta tırnakları cok zayıflatıyor. Hava almadan uzadıgı için.:çok üzgünüm: En sonunda lisede muhasebe öğretmenim '' Şu ellerine bak çok kötü duruyor İleride sevgilin sana yüzük takmak istese nasıl uzatcaksın ellerini'':1shok: dedi bende tabi psikolojik bi düşünce oldu ve tırnak yemeyi bıraktım neresi elime takılsa tırnak makasıyla kestim şimdi harika ellerim varsengözlerimebaksanaba.s.

dayak işe yaramaz mı çok canım yandı akıllandım töbe daha yemem:roflol: dritacım valla bugün de etlerini yemek dışında dokunmadım tırnağıma... uzadılar biraz ama ben bi süre yemiyorum sonra bir bakıom ki yemişim.. stres olunca insan yiyo hakkaten sende de öle oluyor mu güselim... mesela yememiştim epey dayım vefat etti benm tırnaklar da sizlere ömür sonra canım sıkılınca gerilim filmi falan ne bilim sıkıntılı film seyredincede yapışıyorum ellerime.. bugünde yemediimmm:sm_cool:sositososito

evet akşamdan beri hiç tırnak yemedim:sm_cool:amaaa
bir iki tınağımın kenarındaki etlerine saldırdım ve kendimi zor tuttum.
dedim ki yeshil yemiyoda benmi yiycemyasakkelime
yaaa bende örnek al bak hiç yiyormuyum bencokacimcoook:1rolleyes:....... gece ye kadar da yemem inş... canım bir de sadece tırnak yeme konusunda değilde gel biz elimizi hiç ağzımıza götürmeyelim.. alışalım artık el ağızdaaa olmaasss....yoksa çarparım eline iki tanee:mymeka:

öncelikle bugün yemediğin içina.s.
yaa sorma elim ağzıma gidiyo sürekli inan büyük mücadele veriyorum
ama tek umudum başarmak:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…