Dün metroda kızın birinin tırnaklarında gördüm. Bayıldım vallahi. Nar çiçeği desem değil, sanki daha soft haliydi. Soramadım da kıza. Deli oliciyim uleyynnnn:18:, dünden beri aklımda.
Dün metroda kızın birinin tırnaklarında gördüm. Bayıldım vallahi. Nar çiçeği desem değil, sanki daha soft haliydi. Soramadım da kıza. Deli oliciyim uleyynnnn:18:, dünden beri aklımda.
hiçbi yerde bulamadım konadlardan . sonunda bugün gittigidiyordan sipariş verdim. yanında 5 tane diski var. geldiğinde paylaşırım sizlerle.
Tırnaklara şekil vermek için kullanılan uzun ince fırçaları nerden temin edebilirim ?
Konadlarım geldi ama ben mi beceremedim dandikmi anlamadım. Sıyırması da zor oluyoor. Damgayada çıkmıyor oje. Öyle kenarda duruyo :2:
Konadlarım geldi ama ben mi beceremedim dandikmi anlamadım. Sıyırması da zor oluyoor. Damgayada çıkmıyor oje. Öyle kenarda duruyo :2:
gidip görüpte alacagımız yer yok evet ben bir kozmetikcide görmustum ama cok alakasız bir marka ve kalitesiz aldıgın marka konad mı ?hiçbi yerde bulamadım konadlardan . sonunda bugün gittigidiyordan sipariş verdim. yanında 5 tane diski var. geldiğinde paylaşırım sizlerle.
ben born pretty store den alıyorum googleye yazarsan cıkar gg de satılıyor ama kat kat fiyatlaraTırnaklara şekil vermek için kullanılan uzun ince fırçaları nerden temin edebilirim ?
her oje ile olmuyor cok koyu kıvamlı olmalı yani tırnagına surunce tek katta opak olmalı birde disklerin uzerinde jelatin var kaldırdın mıKonadlarım geldi ama ben mi beceremedim dandikmi anlamadım. Sıyırması da zor oluyoor. Damgayada çıkmıyor oje. Öyle kenarda duruyo :2:
You_know; hangi sayfadaydı hatırlamıyorum ama china glaze holografik ojelerin cok cabuk soyuldugunu söyledigine denk geldim, hakikaten öyle ufacık birsey yap su ile tırnak uclarından soyuluyor, aynı zamanda ben TMI rengini de almıstım holografik etkisi zayıf, hatta sedefli mercan rengi gibi duruyor. Renk ne kadar koyu ise holo özelligi de o kadar artıyor demek ki, yalnız soyulma isi cok can sıkıcı.
gidip görüpte alacagımız yer yok evet ben bir kozmetikcide görmustum ama cok alakasız bir marka ve kalitesiz aldıgın marka konad mı ?
ben born pretty store den alıyorum googleye yazarsan cıkar gg de satılıyor ama kat kat fiyatlara
her oje ile olmuyor cok koyu kıvamlı olmalı yani tırnagına surunce tek katta opak olmalı birde disklerin uzerinde jelatin var kaldırdın mı
evet uzerine top coat gecince holo ozelligi dagılıyor cabuk cıkıyor ama guzel işteaslında acık renkler daha holo koyu renklerde azalıyor özellik
normal oje ile olmuyor zaten onlar için cok yogun ojeler var özel satılan ama aldıgın normal marka bir oje mesela golden rosenin nail art ojeleride oluyorevet kızlar disklerin üzerindeki naylonu sıyırdım. markası konad değil. neydi bilmiyorum. tv ürünü. normal ojeyle denedim ben. sıyırınca bütün oje gidiyor. çok az kalıyo desenin içinde. oda stamper a çıkmıyo. çok sinir oldum. bi köşede duruyo öyle.
gratisteki kadın dedi belki flormar felan yapar dedi. inşallah yaparda bu kadar uğraşmayız yaa
bence öyle çünkü ojeli tırnak her zaman daha sert ve dayanıklıCanim bi yorumda oje tirnagi besliyor yazmissin dogru mu bu :s ben oje yi zararli bisey olarak biliyordum
You Know canım sen bilirisn bu tam olarak hangi marka numara ya da benzeri ama bu ton yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?