Tırnaklar Fora

Dün metroda kızın birinin tırnaklarında gördüm. Bayıldım vallahi. Nar çiçeği desem değil, sanki daha soft haliydi. Soramadım da kıza. Deli oliciyim uleyynnnn:18:, dünden beri aklımda.

Bende metro' da bir kızın tırnagında cok tatlı bir pembe görmüstüm sormadım nasıl olsa bulurum diye düsündüm..
O rengi bulucam diye bir ton pembe tonlarında oje aldım..

you_know nerelerdesinn özlettin :))
ben senin tavsiyen üzerine çoğalan ojelerimin bozulmaması için kalyonun oje çözücüsünü aldım
çok beğendim kıvamları çok güzel kendine getiriyor
bundan sonra ojelerim bozulacak diye korkmama gerek yok di mi?
çok teşekkür ederimm

Dün metroda kızın birinin tırnaklarında gördüm. Bayıldım vallahi. Nar çiçeği desem değil, sanki daha soft haliydi. Soramadım da kıza. Deli oliciyim uleyynnnn:18:, dünden beri aklımda.

essie de o tarz çok renk var bi göz at istersen..

merhabalar. konunun takipçisiyim. çok güzel paylaşımlar yapıyosunuz. elinize emeğinize sağlık.
şu konad disklerinden gittigidiyorda buldum ama görerek almak istiyorum. bugün süvariye gidicem gerçi orda yoktu en son sorduğumda ama şirinevler gratiste belki vardır (umarım) sizin bildiğiniz bu diskleri satan bir mağaza varmı. yoksa mecburen gittigidiyordan alıcam

hiçbi yerde bulamadım konadlardan . sonunda bugün gittigidiyordan sipariş verdim. yanında 5 tane diski var. geldiğinde paylaşırım sizlerle.

hiçbi yerde bulamadım konadlardan . sonunda bugün gittigidiyordan sipariş verdim. yanında 5 tane diski var. geldiğinde paylaşırım sizlerle.

Konadlarım geldi ama ben mi beceremedim dandikmi anlamadım. Sıyırması da zor oluyoor. Damgayada çıkmıyor oje. Öyle kenarda duruyo :2:

You_know; hangi sayfadaydı hatırlamıyorum ama china glaze holografik ojelerin cok cabuk soyuldugunu söyledigine denk geldim, hakikaten öyle ufacık birsey yap su ile tırnak uclarından soyuluyor, aynı zamanda ben TMI rengini de almıstım holografik etkisi zayıf, hatta sedefli mercan rengi gibi duruyor. Renk ne kadar koyu ise holo özelligi de o kadar artıyor demek ki, yalnız soyulma isi cok can sıkıcı.

gidip görüpte alacagımız yer yok evet ben bir kozmetikcide görmustum ama cok alakasız bir marka ve kalitesiz aldıgın marka konad mı ?
Tırnaklara şekil vermek için kullanılan uzun ince fırçaları nerden temin edebilirim ?
ben born pretty store den alıyorum googleye yazarsan cıkar gg de satılıyor ama kat kat fiyatlara
Konadlarım geldi ama ben mi beceremedim dandikmi anlamadım. Sıyırması da zor oluyoor. Damgayada çıkmıyor oje. Öyle kenarda duruyo :2:
her oje ile olmuyor cok koyu kıvamlı olmalı yani tırnagına surunce tek katta opak olmalı birde disklerin uzerinde jelatin var kaldırdın mı

evet uzerine top coat gecince holo ozelligi dagılıyor cabuk cıkıyor ama guzel işte aslında acık renkler daha holo koyu renklerde azalıyor özellik

Hımm, öyle mi diyorsun? Simdi internetten swatchlara baktım da bol günes sart :)

Son düzenleme:
evet kızlar disklerin üzerindeki naylonu sıyırdım. markası konad değil. neydi bilmiyorum. tv ürünü. normal ojeyle denedim ben. sıyırınca bütün oje gidiyor. çok az kalıyo desenin içinde. oda stamper a çıkmıyo. çok sinir oldum. bi köşede duruyo öyle.
gratisteki kadın dedi belki flormar felan yapar dedi. inşallah yaparda bu kadar uğraşmayız yaa

Canim bi yorumda oje tirnagi besliyor yazmissin dogru mu bu :s ben oje yi zararli bisey olarak biliyordum

normal oje ile olmuyor zaten onlar için cok yogun ojeler var özel satılan ama aldıgın normal marka bir oje mesela golden rosenin nail art ojeleride oluyor
Canim bi yorumda oje tirnagi besliyor yazmissin dogru mu bu :s ben oje yi zararli bisey olarak biliyordum
bence öyle çünkü ojeli tırnak her zaman daha sert ve dayanıklı
You Know canım sen bilirisn bu tam olarak hangi marka numara ya da benzeri ama bu ton yani

canım flormar 381 olabilir

canım iyi hoş 500 tane ojen varda. ben anlamadım yani hiç mi oje bitirmedin hiç mi çöpe atmadın. hepside dolu dolu ayrıca yarım olan oje yok. bazıları aynı renkten 2 tane falan garip geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…