Canım eminönden aldıgın ojeleri tam olarak nerelerden alıyorsun?
Farklı markalar, renk yelpazesi genis tam benlikler..
oofff şok oldum bu kadar ojeyle napıyosun tatlım:)
bunların son kullanması da mı geçmiyo
Canım sanırım China Glazeleri soruyorsun
Filiz kozmetik var Eminönunde . Şöyle anlatayım .Cami önundeki kapıdan Kapalı Çarşıya girip tam karsıdaki kapıdan cıkıyorsun yoldan devam ediyorsun biraz ilerde sağ tarafta büfe var sanırım döner fln yapıyorlar orda sağa dönüyorsun ilerde sol tarafta Filiz Kozmetik
China glaze ojeleri ben internet üzerinden aldım canım omg oje kargoyla beraber 40,00 TL' ye geldi digerleri de zaten 18.00- 20,00 TL civarı bu bahsettigin yerde fiyat olarak nasıllar acaba?
1 omg mi 40 tl ye geldi :26: çok olmuş nerden aldın özelden söyleyebilir misin
omg zaten piyasadaki son ojeler ben bütün seti almıştım 1 sene önce 12 tanesi 360 tl ye gelmişti yurt dısından kargo ile
filiz kozmetikte 15 tl ama orda omg fln yok metro koleksiyonundan eye candy den fln var renkler
oje çözücü oldugu sürece hiiiiiiiiiiiç bişi olmaz
cnm oje cozucu olarak yag falan mı damlatıyosun yoksa ozellıkle bı urun varmı ojelerınkurumamaıs ıcın bende almak ıstıyorumda eger varsa cunku badem yagı falan damlatmıstım ıse yaramadı gıb geldı bana
işte adı oje çözücükalyon markasının var ben onu kullanıyorum
merhaba yardım lütfen;benim birkaç ojem bal gibi olmuş.sürülüyor ama biraz zor sürülüyor.tam duru değil,tam kuru da değil,biraz koyu,tırnağımın ucundan balın uzadığı gibi uzuyor.hani balı kaseye dökersin de kaşıktan uzar gider ya öyle işte.oje çözücü mü damlatmam lazım? kaç damla damlatmalıyım? oje çözücüden başka formül bilen varsa söyleyebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?