Manyetik ojelerin yerli firmalar tarafında üretildiğini duyduğumda sevinmiştim.Hemen hoşuma giden birkaç rengi aldım .İlk denediğim de hiç benlik değil bunlar deyip kaldırdım bir köşeye.Çünkü tek tek sürüp mıknatısı bekletmek sıkıcı geldi.Geçen günlerde tesadüfen elime geldi ve denedim tekrardan.Bütün tırnaklarıma tek katı sürdüm.İkinci katı tek tek sürüp mıknatısı beklettim.İzler biraz daha koyu ve belirgin oldu.Bu renk vişne çürüğü bordo gibi bir renk.Üzerine herhangi bir kurutucu vs sürmedim ...
mavi rengin tonu çok güzel :)Bugün ki oje Woo nun 593 numaralı soluk ve açık bir mavi ojesi.Makinem mavileri olduğundan daha koyu ve canlı gösterme konusunda benimle inat ediyor.Bu ojede fotoğraflardan 1 ton daha açık ve soluk.Bu rengin adı tam nedir bilemiyorum ama yoğun gri tonlu bir oje diyebilirim.Tırnağımda 2 kat var.Hızlı kuruduğunu söyleyebilirim.Üzerine Claire's in yeni çıkan minyatür ojeleri ile kalp deseni yaptım.Bu ojeler sanırım 8 renk gibi.Tanesi 2 lira ben sadece mercan rengini aldım .Lila ,kırmızı gibi renkleride var.Kalp şeklini Born Pretty Storeden aldığım dotting penler ile yaptım.İlk önce tırnağınıza istediğiniz boyutta V çiziyorsunuz.Daha sonra V nin iki ucuna minik top yapıyorsunuz ve içini boyuyorsunuz.Sadece bu kadar.Tırnak etlerim soğuktan kuruyuo ben burdayım demeye başladılar.Şuanda Lush Lemonny Flutter banyosu yapmaktalar..
Rahatlamak için buraya geliyorum terapi gibi bu başlık :) hepsi çok şık you knowcum ama özellikle beğendiklerim oldu onları zaten görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?