Tırnaklar Fora

Pastel 83 sanırım Pastel ojelerinde arayıpta en güç bulduğum tek oje. Yeni çıktığın da bulunmuyordu biliyorsunuz. Aradım durdum ama yeni kullanmak nasip oldu . Tırnaklarım da iki kat var . Ojenin tonu nane yeşili ojelerim arasında en sevdiğim oldu itiraf edeyim.Üzerine desen yapmaya bile kıyamadım...

Biz buluştuk fotoğraflarından oluşan bir yazı oldu bu.

Bu fotoğraf büyük buluşmaya ait .Öykü Amerika ' dan gelmeden önce buluşma planı yapmıştık.Betül bu buluşmaya katılınca en büyük buluşmamız bu oldu.

Betül gitmeden önce havaalanında son kez çektiğimiz fotoğraf.Onun tırnaklarında China Glazem Glam var.Bende de 15 oje var hatırladığım kadarıyla .

Bu fotoğrafta bana eşil eden tırnaklar ya Merimania' ya ait yada Benimadımkırmızı ' ya .Kendilerini ayırt ediyorum ama tırnaklarını edemedim. Burda benim tırnaklarım da China Glaze Papaya Punch var.

Reactions: gve
Stargazer 232 gümüş renkte folyo bir oje.Tırnaklarım da tek kat var.Tek katta opak olan gümüş folyo ojeler Türk markalarında da var.Mesela Alix Avien 231.Ama Alix Avien de fırça izleri belirgin kalırken Stargazer de sanki tırnağınıza folyo yapıştırmışsınız gibi duruyor.Tek kat sürdüğüm için bütün tırnak çizgilerim belirgin kalmış .Buffer yapmam lazım ama oda tırnağımı incelttiği için pek sıcak bakmıyorum şu an.Fotoğraflarımı bir süredir telefonum ile çekiyorum.Nasılsa şişe üzerine yansıyan halimde göreceksiniz ...

Manyetik ojelerin yerli firmalar tarafında üretildiğini duyduğumda sevinmiştim.Hemen hoşuma giden birkaç rengi aldım .İlk denediğim de hiç benlik değil bunlar deyip kaldırdım bir köşeye.Çünkü tek tek sürüp mıknatısı bekletmek sıkıcı geldi.Geçen günlerde tesadüfen elime geldi ve denedim tekrardan.Bütün tırnaklarıma tek katı sürdüm.İkinci katı tek tek sürüp mıknatısı beklettim.İzler biraz daha koyu ve belirgin oldu.Bu renk vişne çürüğü bordo gibi bir renk.Üzerine herhangi bir kurutucu vs sürmedim ...

Uzun zamandır mor oje sürmediğimi farkettim .Çekmeceyi karıştırırken elime hep morlar geldi . Golden Rose nin Care Strong serisinde ki ojelerin şişelerini çok seviyorum en azından yerleştirirken sorun yaratmıyor , yer kaplamıyor . Bu ojede 208 numaralı mor renk ojesi.Tırnaklarım da iki kat var.Sürülüşü çok güzel , kıvamı fırça izinin kalmasına engel oluyor çünkü oje sürdükten sonra kendini topluyor .Sürdükten sonra tırnak uçlarıma Flormar U33 ile süngerleme yaptım.Daha sonra turkuaz bir baskı ojesi ile de desen yapacaktım ama bugünlerde öyle yorgun hissediyorum ki elimi kaldıramadım resmen .

bu yöntem güzelmiş

tavsiyenle oje kurutucu almıştım ondan da çok memnunummmm ( golden rose )

mor rengi çok seven biri olarak bayıldımmm ayrıcaa

mavi rengin tonu çok güzel :)

Son düzenleme:
Tırnaklarım da Woo 606 var .Bu ojenin fotoğrafını çekerken çok zorlandım . Evde telefonda dahil 3 fotoğraf makinesi var ve üçüde turkuaz ojeyi açık mavi çekti. Göreceğiniz ton fotoğrafların düzenlenmiş ama yinede aynı renge ulaştırılamamış halleri.İlk defa böyle bir şey yaşıyorum sanıyorum . Daha önce de kırmızı rengi pek yakalayamazdı makineler ama turkuazın açık mavi çıkması şaşırttı beni.Tırnaklarım da 2 kat var.

Son olarak ojenin tam rengi Bora Bora nın muhteşem denizi renginde derim ve henüz tatile gitmemiş olanları özendirir giderim

Reactions: gve
Bir süredir yazamıyorum sırada birikmiş dolu yazı varken . Sanırım havanın sıcaklığı ve hiçbir şey yapmak istememem bunun nedeni. Ellerimde de her yaz yaşadığım alerjik bir durum var aşırı kuruma ve soyulma . Tırnaklarım da kırıldı . Anlayacağınız çok nedenim var yazmamak için . Born Pretty Store bana ara ara denemem için ürünler gönderiyor. Yine bir paket geldi hemde 5 günde .İçinde seçtiğim renkli pullar , karanlıkta parlayan oje , simli oje ve ince bant var. Bunlarla ilgili planlarım var ama ellerim ve tırnaklarım kendine geldikten sonra.İlk olarak pullarla bir deneme yapmak istedim ama hava o kadar sıcak ki ojede kurutucuda kendinden geçmiş . 3 defa sildim ve sürdüm yine de istediğim gibi olmadı.Zeminde 3 kat Essie Absolutely Shore var . Tırnak uçlarıma da sarı , pembe ve turkuaz pullardan yerleştirdim . Aklımda ki tam olarak bu tarz bir şeydi ama nedense içime sinmedi.Umarım beğenirsiniz. Bu arada simli oje muhteşem mutlaka almalısınız...

Pastel ' in kokulu ojesi elime geçeli uzun zaman oldu . Çıktığında en çok merak ettiğim ojeler greyfurtlu , naneli ve tarçınlıydı.Bana denemem için gönderdikleri de greyfurtlu olunca pek bir sevindim. Mersin ' de baharda alınan tek koku limon ve greyfurt kokusu oluyor .Bu oje de tam benlik bir oje. Mercan renginde 2 katta opak olan bir oje.İlk sürdüğünüzde kokusu gelmiyor ama kuruduktan sonra tırnaklarımı burnumdan çekemedim .Şişeleri çok küçük sanırım tek şikayetim bu .Ben merak ettiğim diğer ojeleri de aldım yani naneli ve tarçınlıyı.Tarçınlı olan da altın rengi ışıltılar olan bir oje ama tek başına opak olacağını sanmıyorum...

Uzun zamandır aldığım ojelerin toplu postunu yapmıyordum . Bu aralar acayip bir yoğunluğun içindeyim.Sırada bekleyen 10 yazı var sanırım. Hepsi sırayla yazılıp görücüye çıkacak. Geçen hafta uzun zamandır uğramadığım Süvari Kozmetiğe uğradım ki ne göreyim . Catherine Arley çok güzel renklerde simli ojeler çıkarmış . Bende olmayan renkleri aldım hemen. Catherine Arley holografik ojelerde vardı zaten bir süredir var ama bu sefer renklerde çoğalmıştı.Fiyatlarıda 1.95 gibi birşey. Yolunuz Şirinevler ' e düşerse uğrayın.Yine hepinizin bildiği gibi Gratislere Essence markası geldi. Makyaj ürünleri de var beni daha çok ojeleri ilgilendirdiği için çoğu rengi aldım.Fotoğraf haricinde aldığım üçlü ojeler ve simli ojelerde var . ...

China Glazenin yeni neon ojelerinden 2 renk aldım.Biri Surfin ' for Boys.Mercan rengi neon bir oje.Şişede dibe çöken sedefimsi açık renkte bir madde var .Karıştırıp sürünce ojeyi ipek gibi yapıyor.Tırnaklarım da iki kat var .Kuruma süresi hakkında birşey söyleyemicem çünkü her zaman kurutucu kullanıyorum .Ojeyi hem çabuk kurutuyor hemde daha parlak gösteriyor. Ojenin dayanma süresi inanılmaz çünkü tam 1 hafta hiçbir şekilde soyulmadan kaldı tırnağımda. Üzerine de Essence Make İt Golden sürdüm tırnak uçlarıma gelecek şekilde.Daha sonra Flormar nail art altın rengi ile Born Pretty Store de ki disklerden çiçek desenini uyguladım.Born Pretty Store disklerinin hepsi bende vardı ama 24 tanesini kaybettim . Bu 12 li seti Born Pretty Store den hediye olarak gönderdiler.

Rahatlamak için buraya geliyorum terapi gibi bu başlık :) hepsi çok şık you knowcum ama özellikle beğendiklerim oldu onları zaten görürsün

yunov nerdesin lan kaç zamandır. Başlık sahipsiz kaldı. Yeni ojeler bekliyoruz senden.

Haftada bir ziyaret etmezsem olmaz zati bu başlığı. Rahatlıyorum yav

hepsine ayrı ayrı bayıldım tırnak yapınızda çok güzel ve küt maşallah nazar değmesin :) bende oje sürmeyi çok seviyorum ama desen yapamıyorum pek fazla sadece sticker tarzı olarak yapabiliyorum o konad disklerden almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…