Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tırnaklar Fora
- Konu Sahibi you_know
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
Canım eminönden aldıgın ojeleri tam olarak nerelerden alıyorsun?
Farklı markalar, renk yelpazesi genis tam benlikler..
Canım sanırım China Glazeleri soruyorsun
Filiz kozmetik var Eminönunde . Şöyle anlatayım .Cami önundeki kapıdan Kapalı Çarşıya girip tam karsıdaki kapıdan cıkıyorsun yoldan devam ediyorsun biraz ilerde sağ tarafta büfe var sanırım döner fln yapıyorlar orda sağa dönüyorsun ilerde sol tarafta Filiz Kozmetik
- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
Uzun zamandır bütün ojelerim ve nail art malzemelerim ile post yapmamı isteyen izleyicilerden mailler alıyordum. Açıkçası hepsini döküp tekrar yerleştirmek eziyet gibi geldi ve erteledim.Bugün çekmeceye sığmayanları döküp kutulara yerleştirdik Ece ile.Yapmışken de fotoğraf çekmemezlik olmazdı. Daha fazla yazacağım bir şey yok aslında :) fotoğraflar anlatıyor her şeyi. Bunların dışında bir kısım ojem şu an kayıp . Çıkarlar elbet bir yerden.Sayı olarak en son 600 e kadar saymıştım bu bile baş ağrısına yetti. Bu yüzden toplamda kaç adet ojem var bilmiyorum.
Bu çekmeceye sığmayan birazdan kutulara yerleşmeyi bekleyen kısım :)
Bunlarda Ece nin en güzeli bu fotoğrafları :).
Bu çekmecede Pastel , She ve Woo lar var .
Bunda Alix Avien ve Golden Roseler var
Bunda China Glaze ve Orlyler var
Bunda Essie , Chanel , Essence , Catrice , American Apparel , Funky Fingers ve bir kaç marka daha var.
Burada Flormar lar var.
Bu kutuda disklerim ve diğer süsleme ürünleri var . Pullar , taşlar , fimolar vs .
Bunlar da disklerim bazılarını bulamadım her zamanki gibi :)
Bu fotoğrafta hepsi yerlerine yerleşmiş .
Son olarak kullanılmak için bekleyecekleri yerdeler :)
Bu çekmeceye sığmayan birazdan kutulara yerleşmeyi bekleyen kısım :)
Bunlarda Ece nin en güzeli bu fotoğrafları :).
Bu çekmecede Pastel , She ve Woo lar var .
Bunda Alix Avien ve Golden Roseler var
Bunda China Glaze ve Orlyler var
Bunda Essie , Chanel , Essence , Catrice , American Apparel , Funky Fingers ve bir kaç marka daha var.
Burada Flormar lar var.
Bu kutuda disklerim ve diğer süsleme ürünleri var . Pullar , taşlar , fimolar vs .
Bunlar da disklerim bazılarını bulamadım her zamanki gibi :)
Bu fotoğrafta hepsi yerlerine yerleşmiş .
Son olarak kullanılmak için bekleyecekleri yerdeler :)
- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
China Glaze nin Summer Neon koleksiyonundan bir renk I ' m with the lifeguard. Yeşil renkte neon bir oje.Bu koleksiyonun çoğu ojesinde olduğu gibi bunda da hafif sedefimsi ışıltılar var. Tırnaklarım da iki kat var. Diğer neon ojeler gibi mat kurudu.Üzerine ne zamandır kavuşmayı planladığım China Glaze Sour Apple sürdüm. Oje yeşil ve az altın renkte pul ve simlerden oluşuyor.Kıvamı su gibi.Adından da anlaşılacağı gibi elmalı frozen tarzı bir içecek gibi .Tırnağım da iki kat var.Fotoğraflar da tam yansıtamadım ama pırıl pırıl bir oje. Bu oje eski bir koleksiyonda olduğu için artık bulunması pek kolay değil.
- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
Uzun zamandır kırmızı oje sürmediğimi farkettim zaten kırmızı rengi oje olarak pek sevmem . Essie ' nin kırmızılarına hayır diyemiyorum. Bence bulabildiğim en güzel kırmızı ojeler Essie ' de . Tırnaklarım da iki kat Red Nouveau var. Üzerine de çapraz olarak Born Pretty Store den aldığım disklerden bir deseni damgaladım. Bu desen dantel gibi duruyor . Desenden sonra kalan tırnak ucuma da Sephora Purple Jewelry sürdüm. Fotoğraflarda yansımalarını göreceksiniz bence alınması gereken bir oje .
- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
Kiko 335 jel kıvamda elektrik mavisi bir oje. Tırnağım da iki kat var. Aslında üçüncü katı sürmek gerekirdi çünkü jel kıvamda olduğu için 2. katı geçerken boşluklar oluşabiliyor.Bu şekilde 2 gün kullandıktan sonra Born Pretty Store den gelen simli ojeyi sürmek istedim. Bu oje harika . Mutlaka ama mutlaka almalısınız.Her renk oje üzerine sürülebilir.Kokusu biraz rahatsız edebilir ama üzerine top coat geçince pek kalmıyor . Tek başına yoğun kat sürünce opakta olur. Sevdiğim simli ojeler içinde ilklere girdi bile .
Bu fotoğrafta gittiğimiz bir konsere ait . Benim tırnağım da China Glaze Flip Flop Fantasy var benim sağımdaki ise kız kardeşimin tırnakları :) .Sarı oje üzerine Born Pretty Store nin karanlıkta parlayan ojesini sürdü ve gördüğünüz gibi parladı . Yalnız bu oje plastik kokuyor .Zaten sürdüğünüzde ojenin üzerinde plastik gibi donuyor
Bu fotoğrafta gittiğimiz bir konsere ait . Benim tırnağım da China Glaze Flip Flop Fantasy var benim sağımdaki ise kız kardeşimin tırnakları :) .Sarı oje üzerine Born Pretty Store nin karanlıkta parlayan ojesini sürdü ve gördüğünüz gibi parladı . Yalnız bu oje plastik kokuyor .Zaten sürdüğünüzde ojenin üzerinde plastik gibi donuyor
- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
Bir süredir banyoda ki takımla ilgili manikür yapmayı düşünüyordum hani şu diş fırçalık , sabunluk , deterjanlık tarzı şeylerin üzerinde ki desenden ilham aldım nerden geldiyse . Yüzük parmağıma Essence You Belong To Me sürdüm diğerlerine Pastel 22 . İnstagramdan takip edenler bilirler birkaç gün üzerine desen yapmadan gezdim çünkü bu renkler çok uydu birbirine bence ve tabi asıl neden benim tembelliğim . İkiside ikişer kat . Eğer ten rengi , nude tonlarında oje arıyorsanız Pastel 22 kesinlikle alın. Üzerinde ki deseni konad diskiyle ve Verita nın siyah ojesini kullanarak yaptım .Bende sanırım 7 renk konad ojesi var açıkçası şuanda kıvamlarından dolayı kapakları bile açılmıyor . Zaten normalde çok çok koyular zaman geçtikçe de katılaşmışlar. Her zaman bulabileceğimiz markaların bazı ojeleri ile de damga yapılabiliyor . Sağ taraftaki etiketler de konad ojeleri var ordan kullandığım ojeleri görebilirsiniz.Son olarak tırnaklarım diş fırçalığa benzemiş mi ?
- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
oofff şok oldum bu kadar ojeyle napıyosun tatlım:)
bunların son kullanması da mı geçmiyo
oje çözücü oldugu sürece hiiiiiiiiiiiç bişi olmaz
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
Canım sanırım China Glazeleri soruyorsun
Filiz kozmetik var Eminönunde . Şöyle anlatayım .Cami önundeki kapıdan Kapalı Çarşıya girip tam karsıdaki kapıdan cıkıyorsun yoldan devam ediyorsun biraz ilerde sağ tarafta büfe var sanırım döner fln yapıyorlar orda sağa dönüyorsun ilerde sol tarafta Filiz Kozmetik
China glaze ojeleri ben internet üzerinden aldım canım omg oje kargoyla beraber 40,00 TL' ye geldi digerleri de zaten 18.00- 20,00 TL civarı bu bahsettigin yerde fiyat olarak nasıllar acaba?
- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
China glaze ojeleri ben internet üzerinden aldım canım omg oje kargoyla beraber 40,00 TL' ye geldi digerleri de zaten 18.00- 20,00 TL civarı bu bahsettigin yerde fiyat olarak nasıllar acaba?
1 omg mi 40 tl ye geldi :26: çok olmuş nerden aldın özelden söyleyebilir misin
omg zaten piyasadaki son ojeler ben bütün seti almıştım 1 sene önce 12 tanesi 360 tl ye gelmişti yurt dısından kargo ile
filiz kozmetikte 15 tl ama orda omg fln yok metro koleksiyonundan eye candy den fln var renkler
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
1 omg mi 40 tl ye geldi :26: çok olmuş nerden aldın özelden söyleyebilir misin
omg zaten piyasadaki son ojeler ben bütün seti almıştım 1 sene önce 12 tanesi 360 tl ye gelmişti yurt dısından kargo ile
filiz kozmetikte 15 tl ama orda omg fln yok metro koleksiyonundan eye candy den fln var renkler
Özelden yazdım aldıgım yeri, bana da fazla geldi ama dayanamadım cünkü cok baktım uygun bulurum diye bir tane de limangodan almıstım yanlıs olmasın fiyatı 26,90 ya da 26,30 falandı..
Yalan yok icime oturdu hani..
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
oje çözücü oldugu sürece hiiiiiiiiiiiç bişi olmaz
cnm oje cozucu olarak yag falan mı damlatıyosun yoksa ozellıkle bı urun varmı ojelerınkurumamaıs ıcın bende almak ıstıyorumda eger varsa cunku badem yagı falan damlatmıstım ıse yaramadı gıb geldı bana
- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
cnm oje cozucu olarak yag falan mı damlatıyosun yoksa ozellıkle bı urun varmı ojelerınkurumamaıs ıcın bende almak ıstıyorumda eger varsa cunku badem yagı falan damlatmıstım ıse yaramadı gıb geldı bana
işte adı oje çözücü kalyon markasının var ben onu kullanıyorum
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
işte adı oje çözücü kalyon markasının var ben onu kullanıyorum
tesekkur ederım
merhaba yardım lütfen;benim birkaç ojem bal gibi olmuş.sürülüyor ama biraz zor sürülüyor.tam duru değil,tam kuru da değil,biraz koyu,tırnağımın ucundan balın uzadığı gibi uzuyor.hani balı kaseye dökersin de kaşıktan uzar gider ya öyle işte.oje çözücü mü damlatmam lazım? kaç damla damlatmalıyım? oje çözücüden başka formül bilen varsa söyleyebilir mi?
- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
merhaba yardım lütfen;benim birkaç ojem bal gibi olmuş.sürülüyor ama biraz zor sürülüyor.tam duru değil,tam kuru da değil,biraz koyu,tırnağımın ucundan balın uzadığı gibi uzuyor.hani balı kaseye dökersin de kaşıktan uzar gider ya öyle işte.oje çözücü mü damlatmam lazım? kaç damla damlatmalıyım? oje çözücüden başka formül bilen varsa söyleyebilir mi?
Canım 1 üstteki mesajda sorunun cevabı var zaten
5 damla damlat çalkala kıvamına göre tekrar damlatırsın ama cok damlatma çünkü sıvılaşır başka çözüm yok malesef aseton damlatıp duzeltmeye calısanlar oluyor ama o zaman aslında oje mahvoluyor