• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

1 omg mi 40 tl ye geldi :26: çok olmuş nerden aldın özelden söyleyebilir misin
omg zaten piyasadaki son ojeler ben bütün seti almıştım 1 sene önce 12 tanesi 360 tl ye gelmişti yurt dısından kargo ile
filiz kozmetikte 15 tl ama orda omg fln yok metro koleksiyonundan eye candy den fln var renkler

12 tane ojeye mi 360 tl verdin:53:Şaşırdım doğrusu bi oje için nasıl kıyıyorsunuz o kadar para vermeye :)
Millet aç bazılarımızda 360 tl lik oje var tırnaklarda :)Çok adaletsiz bu dünya dimi

canım iyi hoş 500 tane ojen varda. ben anlamadım yani hiç mi oje bitirmedin hiç mi çöpe atmadın. hepside dolu dolu ayrıca yarım olan oje yok. bazıları aynı renkten 2 tane falan garip geldi
Nesi garip anlamadım ? ayrıca çook sevdiğim bazı ojeleri yedekliyorum ama o fotografta yoktu onlar . Bütün ojelerimin rengi ve tonu farklı en azından bunu da gerçekten anlayan farkedebiliyor. Hiç biten ojem olmadı ama azalan oldu tabiki . Ama hala nesini garip buldunuz oje almanın anlamadım ?
benım bazılı kuruyor, yallah cöpe..:60:

Atma canım kozmetikcilerde oje çözücü var 3-5 damla damlatıp çalkala düzeliyor

12 tane ojeye mi 360 tl verdin:53:Şaşırdım doğrusu bi oje için nasıl kıyıyorsunuz o kadar para vermeye :)
Millet aç bazılarımızda 360 tl lik oje var tırnaklarda :)Çok adaletsiz bu dünya dimi

Kozmetik anlamında aldığım tek şey olunca verilebiliyor . Bir oje evet ama içinde zararlı maddeler olmayan bir oje . Koleksiyoncu düşüncesi diyelim konuyu saptırmadan !.

you_know şu base coatlar tırnak sararmasını önlüyor mu?
Tırnağı çok iyi bir şekilde koruyor mu sence? :26:

you_know şu base coatlar tırnak sararmasını önlüyor mu?
Tırnağı çok iyi bir şekilde koruyor mu sence? :26:

Canım ben kullanmıyorum açıkcası yani koruduğunu söyleyenlerde var ama zaten tırnağı sarartan havasız kalması vs değil ojenin içindeki renk maddeleri . Benim bazen yeşeriyor mesela :27::27:

Canım ben kullanmıyorum açıkcası yani koruduğunu söyleyenlerde var ama zaten tırnağı sarartan havasız kalması vs değil ojenin içindeki renk maddeleri . Benim bazen yeşeriyor mesela :27::27:

Evet biliyorum o nedenle olduğunu.
O yüzden sordum acaba base coat kimyasal maddelerin verdiği sararma etkisinden korur mu tırnaklarımızı diye. :(((
Çok çirkin oluyor o sarımsılık. :25:
O zaman araştırayım ben biraz, bloglarda ne demişler bakayım. :/

Evet biliyorum o nedenle olduğunu.
O yüzden sordum acaba base coat kimyasal maddelerin verdiği sararma etkisinden korur mu tırnaklarımızı diye. :(((
Çok çirkin oluyor o sarımsılık. :25:
O zaman araştırayım ben biraz, bloglarda ne demişler bakayım. :/

opi nin var o cok iyi diyorlar

opi nin var o cok iyi diyorlar

Şimdi bir blogda okudum, sararmayı tam olarak engellemiyormuş.
Sadece daha az sararma olduğunu söylemiş kullanan kişi. :(
Galiba kesin çözümü bulamayacağım. Neyse... Napalım.
Sararma gördüğüm zaman ara veririm, geçince yine ojelerimi sürerim. :ssz:

Hepsi çok güzel canım :16: Bu sene üniversiteye hazırlandığım için ojelerime bakamaz oldum. :50:

kızlar bende de diskler var ama bu dönem yine tırnaklarımı yedim bir an önce uzasın istiyorum menekşe yağı bakımı iyi geliyormuş ama nasıl kullanıldığını bilen ya da deneyen var mı?

kızlar bende de diskler var ama bu dönem yine tırnaklarımı yedim bir an önce uzasın istiyorum menekşe yağı bakımı iyi geliyormuş ama nasıl kullanıldığını bilen ya da deneyen var mı?

menekşe yagı yerine yarım limona tırnaklarını batır beklet derim :16:

merhaba
yeni üyeyim konad setlerle ilgili araştırma yaparken sizin born pretty sitesiyle ilgili yazınızı okudum siteye baktım ama yabancı olunca çok güvenemedim bana bilgi verirmisiniz bununla ilgili kredi kartı kullanmıyorum ödeme şekilleri nasıl kargo nasıl vs. bilgi verirseniz çok sevinirim

merhaba
yeni üyeyim konad setlerle ilgili araştırma yaparken sizin born pretty sitesiyle ilgili yazınızı okudum siteye baktım ama yabancı olunca çok güvenemedim bana bilgi verirmisiniz bununla ilgili kredi kartı kullanmıyorum ödeme şekilleri nasıl kargo nasıl vs. bilgi verirseniz çok sevinirim

kredi kartınız yoksa alışveriş yapamazsınız malesef

Uzuuuun bir aradan sonra merhaba :) . Artık elimden geldiğince ve vaktim olduğu sürede yazılarıma devam etmeyi düşünüyorum. Bu arada oje almaya ara vermedim ama eskisinden az aldım diyebilirim . Sırayla hepsini bloga eklerim . En son aldığım ( yani dün ) koleksiyon China Glaze nin Sunsational koleksiyonu. 12 neon ojeden oluşuyor . Blogları gezdiğimde 5 tanesini almaya karar vermiştim ama görünce dayanamadım . Birbirlerinden ayırılacak gibi değiller . En çok merak ettiğim renk şeftali-portakal rengi karışımı olan Sun of a peach dı . İlk onu denedim . Zemine beyaz oje sürdüm . Üzerinde de iki kat Sun of a Peach var . Kurutucu olarak China Glaze Fast Forward kullanıyorum . Zemine beyaz sürmeden de kullanılabilecek bir oje ama belki bu kadar canlı durmayabilir. Setten tanıtmamı istediginiz oje varsa yorumlara bırakabilirsiniz . Görüşmek üzere..

$china_glaze_sunsational.jpg

$china_glaze_sun_of_a_peach.jpg

$china_glaze_sun_of_a_peach_neon.jpg

Bu oje yine geçen yazımda bahsettiğim sette en çok merak ettiğim ojelerden biriydi . Teal ojem var ama bu ojenin rengi daha canlı görünüyordu . Jel yapıda bir oje . Bu yüzden sanırım beni hayal kırıklığına uğrattı . Üç kat sürmeme rağmen tırnak çizgim bariz şekilde görünüyor. Belki bir daha aynı tonlarda başka bir oje üzerine uygularım ama o zaman bu şekilde canlı durur mu deneyip görmek lazım :). Bu arada mail kutumda sanırım sorun var cevap olarak attığım mailler gitmiyor . Ojeleri nereden aldığımı soranlar olmuştu . Tanaçan kozmetikten aldım .

china_glaze_keep1310n_teal.jpg

china_glaze_keep1310n_teal-1.jpg

china_glaze_keep1310n_teal1.jpg

China Glaze neon ojeleri içinde pembeler en çok istek almıştı ve yaz denince zaten akla nedense pembe ojeler geliyor :). En çok dikkatimi çeken pembe şişede yine China Glaze nin eski neonlarından Flip Flop Fantasy sine benzettiğim Neon & on & on du. İlk onu denedim . Gerçekten de sadece şişede benziyorlarmış . Bu seneki neonlar daha pastel tonlarda . Flip Flop Fantasy buna göre daha canlı . Sürülüş olarak Neon & on & on u çok beğendim . Diğer neonlar gibi zorlamıyor . Çünkü çoğunda bütün katları kurutup üzerine sürmeniz gerekiyor yoksa bozuluyor . Tırnaklarım da iki kat var . Bu arada tam fotoğrafı çekeceğim zaman orta parmağımın tırnağı gözümün önünde çıt edip kırıldı . Çok şaşırdım bir yere çarpmamıştım . Tırnaklarımı kısaltıp yeniden fotograf cekmeye vaktim yoktu öyle devam ettim . Şimdi kısalar . Çok beğendiğim bir pembe neon oje diyebilirim .Sırada diğer pembeler var :)

china_glaze_neonamponampon.jpg

china_glaze_pink_neonamponampon.jpg

neonamponampon_china_glaze.jpg

Yine neon seriden bir oje . Bir zamanlar en çok sevdiğim renk mordu . Zaman geçince insanın zevkleri de modaya göre değişiyor sanırım . Bu ojenin rengini tam tanımlayamam zaten fotoğraflarda çok mor tonlu çıktı ama aslında içinde daha çok pembe var . Şişe fotoğrafındaki ton tam uyuyor diyebilirim . Tek katta yeterli oluyor kıvamı çok güzel bu ojenin ama ben her zamanki gibi iki kat sürdüm . Biliyorsunuz neon ojeler mat kuruyor ben o mat görüntüyü sevmiyorum . Üzerine NYC markasının kurutucusunu sürdüm . Her zaman China Glaze fast forward kullanırdım çünkü çok dayanıklı ve gerçekten çabuk kurutuyor . Nyc de çok övülünce aldım evet çabuk kurutuyor ama birkaç defa kullandım sevemediğim ama tanımalayamadığım bir kıvam sorunu var . Yaz geldi sıcaklardan mı kıvam koyulaştı diyorum ama resmen bu sefer ojenin üzeri baloncuk doldu . Biraz seyreltip kullanmaya çalışırım yine aynı olursa direk çöp !! Konu ojeydi ama nerelere geldi :) . Özetle bu ojeyi mutlaka alın. Ben bayıldım rengine ve kıvamına .

china_glaze_thats_shore_bright.jpg

thats_shore_bright_china_glaze.jpg

thats_shore_bright_china_glaze_1.jpg

China Glaze Bottoms Up tam bir barbie pembesi olarak tanımlayabileceğim bir pembe !. Rengine ba - yıl - dım . İki kat sürdüm . China Glaze neon ojelerde genel olarak bir kıvam sorunu olur ama bu seride krem yapıda olanlarda sanırım kıvam çok iyi. Sürürken alt katı pütürlü olup sorun çıkarmıyor . Bu artık en sevdiğim pembe ojem diyebilirim . Bu senenin neon renkleri hepsi favorim :).Fotoğraflarda yine tam rengi çıkmadı belki üzerinde oynama yaparsam tam ayarlayabilirdim ama yapmak istemedim. Onun yerine en alta tam rengine muadil bir renk ekledim . Diyeceğim o ki mutlaka ama mutlaka almanız gereken bir pembe .

china_glaze_bottoms_up.jpg

bottoms_up.jpg

bottoms_up_china_glaze.jpg

IMG_2884_a.jpg

Uzuuuun bir aradan sonra merhaba :) . Artık elimden geldiğince ve vaktim olduğu sürede yazılarıma devam etmeyi düşünüyorum. Bu arada oje almaya ara vermedim ama eskisinden az aldım diyebilirim . Sırayla hepsini bloga eklerim . En son aldığım ( yani dün ) koleksiyon China Glaze nin Sunsational koleksiyonu. 12 neon ojeden oluşuyor . Blogları gezdiğimde 5 tanesini almaya karar vermiştim ama görünce dayanamadım . Birbirlerinden ayırılacak gibi değiller . En çok merak ettiğim renk şeftali-portakal rengi karışımı olan Sun of a peach dı . İlk onu denedim . Zemine beyaz oje sürdüm . Üzerinde de iki kat Sun of a Peach var . Kurutucu olarak China Glaze Fast Forward kullanıyorum . Zemine beyaz sürmeden de kullanılabilecek bir oje ama belki bu kadar canlı durmayabilir. Setten tanıtmamı istediginiz oje varsa yorumlara bırakabilirsiniz . Görüşmek üzere..

Eki Görüntüle 773846

Eki Görüntüle 773847

Eki Görüntüle 773848

oh bee. hoşgeldin. gözlerim aradı seni. gitme bir daha.. ve yine ojeler ,tırnaklar müthiş

Back