1 omg mi 40 tl ye geldi :26: çok olmuş nerden aldın özelden söyleyebilir misin
omg zaten piyasadaki son ojeler ben bütün seti almıştım 1 sene önce 12 tanesi 360 tl ye gelmişti yurt dısından kargo ile
filiz kozmetikte 15 tl ama orda omg fln yok metro koleksiyonundan eye candy den fln var renkler
Nesi garip anlamadım ? ayrıca çook sevdiğim bazı ojeleri yedekliyorum ama o fotografta yoktu onlar . Bütün ojelerimin rengi ve tonu farklı en azından bunu da gerçekten anlayan farkedebiliyor. Hiç biten ojem olmadı ama azalan oldu tabiki . Ama hala nesini garip buldunuz oje almanın anlamadım ?canım iyi hoş 500 tane ojen varda. ben anlamadım yani hiç mi oje bitirmedin hiç mi çöpe atmadın. hepside dolu dolu ayrıca yarım olan oje yok. bazıları aynı renkten 2 tane falan garip geldi
benım bazılı kuruyor, yallah cöpe..
12 tane ojeye mi 360 tl verdinŞaşırdım doğrusu bi oje için nasıl kıyıyorsunuz o kadar para vermeye :)
Millet aç bazılarımızda 360 tl lik oje var tırnaklarda :)Çok adaletsiz bu dünya dimi
you_know şu base coatlar tırnak sararmasını önlüyor mu?
Tırnağı çok iyi bir şekilde koruyor mu sence? :26:
Canım ben kullanmıyorum açıkcası yani koruduğunu söyleyenlerde var ama zaten tırnağı sarartan havasız kalması vs değil ojenin içindeki renk maddeleri . Benim bazen yeşeriyor mesela
Evet biliyorum o nedenle olduğunu.
O yüzden sordum acaba base coat kimyasal maddelerin verdiği sararma etkisinden korur mu tırnaklarımızı diye.((
Çok çirkin oluyor o sarımsılık.
O zaman araştırayım ben biraz, bloglarda ne demişler bakayım. :/
opi nin var o cok iyi diyorlar
kızlar bende de diskler var ama bu dönem yine tırnaklarımı yedim bir an önce uzasın istiyorum menekşe yağı bakımı iyi geliyormuş ama nasıl kullanıldığını bilen ya da deneyen var mı?
merhaba
yeni üyeyim konad setlerle ilgili araştırma yaparken sizin born pretty sitesiyle ilgili yazınızı okudum siteye baktım ama yabancı olunca çok güvenemedim bana bilgi verirmisiniz bununla ilgili kredi kartı kullanmıyorum ödeme şekilleri nasıl kargo nasıl vs. bilgi verirseniz çok sevinirim
Uzuuuun bir aradan sonra merhaba :) . Artık elimden geldiğince ve vaktim olduğu sürede yazılarıma devam etmeyi düşünüyorum. Bu arada oje almaya ara vermedim ama eskisinden az aldım diyebilirim . Sırayla hepsini bloga eklerim . En son aldığım ( yani dün ) koleksiyon China Glaze nin Sunsational koleksiyonu. 12 neon ojeden oluşuyor . Blogları gezdiğimde 5 tanesini almaya karar vermiştim ama görünce dayanamadım . Birbirlerinden ayırılacak gibi değiller . En çok merak ettiğim renk şeftali-portakal rengi karışımı olan Sun of a peach dı . İlk onu denedim . Zemine beyaz oje sürdüm . Üzerinde de iki kat Sun of a Peach var . Kurutucu olarak China Glaze Fast Forward kullanıyorum . Zemine beyaz sürmeden de kullanılabilecek bir oje ama belki bu kadar canlı durmayabilir. Setten tanıtmamı istediginiz oje varsa yorumlara bırakabilirsiniz . Görüşmek üzere..
Eki Görüntüle 773846
Eki Görüntüle 773847
Eki Görüntüle 773848
oh bee. hoşgeldin. gözlerim aradı seni. gitme bir daha.. ve yine ojeler ,tırnaklar müthiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?