Güneşli günler başlayınca benim için holografik oje devride başlamış oluyor.Blogda görebilirsiniz sık sık.China Glaze IDK lila tonunda holografik bir oje.Tırnaklarım da iki kat var ama omg serisi tek katta da yeterli oluyor.Üzerine kurutucu sürünce holografik etki dağılıyor zaten çabuk kuruduğu için gerek duymuyorum sürmeye.Fotoğrafları güneş ışığında çektim yani doğal fotoğraflar ...
Orly Sweet Peacock mavi renkte metalik bir oje.Alıp almamakta kararsız kalmıştım bu tonlarda mavi rengi sevmiyorum diye ama tırnakta gerçekten çok güzel duruyor.İki kat sürdüm.Fırça izi kalmıyor böylece folyo gibi duruyor.Üzerinde China Glaze kurutucu var.Bu ojeyi almadıysanız mutlaka alın...
canım 2 oje arasında kararsız kaldım belki sen diğer rengi de biliyosundur,yardımcı olursun.ORLY Cosmic FX - Lunar Eclipse Mavi Oje, ve bu resimdeki senin sürdüğün mavi.diğeri de çok parlak saks mavi duruyor.farkını netteki resimlerden tam çözemedim.biri simli diğeri değil mi anlayamadım.
you_know canım merhaba.. en çok sevdiğim ojem bozulmak üzere ve onu kurtarmak için ne yapabilirmmm sen mutlaka biliyorsundurr :26:
canım kozmetikcilerde oje cozucu satılır alıp 3 damla dökup sallaman yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?