• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Güneşli günler başlayınca benim için holografik oje devride başlamış oluyor.Blogda görebilirsiniz sık sık :D.China Glaze IDK lila tonunda holografik bir oje.Tırnaklarım da iki kat var ama omg serisi tek katta da yeterli oluyor.Üzerine kurutucu sürünce holografik etki dağılıyor zaten çabuk kuruduğu için gerek duymuyorum sürmeye.Fotoğrafları güneş ışığında çektim yani doğal fotoğraflar ...

china_glaze_omg_IDK.jpg

china_glaze_IDK.jpg

china_glaze_IDK_omg_holografik.jpg

china_glaze_holografik_IDK.jpg

ooooooovvvv ışıl ışıılll bayılırım bu renge arkadaşım harika görünüyor :34:

Golden Lady ojeleri severek kullanıyordum ama her yerde bulamadığım için çok takip edemiyordum.Firmadan ulaşıp ürün göndermek istediklerini söylediklerinde çok sevindim :D.Ürün çok güzel 2 kutuda kurdele ile paketlenmiş şekilde geldi.Renkler tabiki harika.Ben ilk olarak 430 numaralı mercan rengini denemek istedim .Tırnaklarım da iki kat var .Fotoğraflar da yakalayamadım rengi ama tam bir parlak mercan rengi .Kurutucu olarak Golden Rose kullandım.

golden_lady_oje.jpg

golden_lady_430.jpg

golden_lady_430_2.jpg

golden_lady_430_mercan_rengi_oje.jpg

• Beğen
Reactions: gve
merhabbaaaa
ilk sayfadaki ojeleri görünceeee şok oldum çok güzeller hepsi
bende kendimi oje manyagı sanırdım hepi topu 25 ojem var
dün flormar süpershine 50 numarayı aldım biraz iddalı bir renk ama çok begendim

bu mercan renginide çok begendim en kısa zmanda eidnmem lazım
ama bu markayı çok göremiyorum:(

sayfaları atlayarak gezdim ve ba-yıl-dımmmmmmm
muhteşem yaaaa hepsinde gözüm kaldııı

China Glaze Fast Track Hunger Games koleksiyonundan bir oje.Sütlü kahve - krem renginde içinde altın minik simler bulunduran bir oje.Bu tonda açık renk ojeleri çok beğeniyorum.Tırnaklarım da iki kat var.Uzun zamandır disk kullanmadığımı farkettim bu ojenin üzerine altın renkte desen yapmak istedim ama simlerden belirgin olmaz diye düşündüm.Ojelerin kuruma süresi hakkında pek bilgim yok çünkü ben her zaman kurutucu kullanıyorum.Oda China Glaze Fast Forward.

china_glaze_fast_track.jpg

hunger_games_china_glaze_fast_track.jpg

China Glaze Smoke and Ashes yine Hunger Games koleksiyonundan bir oje.Siyah baz içinde yeşil sim gibi parçacıklar var.Şişenin değişik taraflarından baktığında mor , turkuaz , yeşil görünüyor parçacıklar.Tırnaklarım da tek kat var.Açıkcası bu ojeyi ilk gördüğümde siyah oje yaa almam dedim :D.Şişeyi elime aldığım da o güzelliğin farkına vardım.Kırmızı dışında oje sürmeyen bir arkadaşım bile bayıldım bu nasıl birşey dedi durdu :D...

china_glaze_hunger_games_smoke_and_ashes.jpg

china_glaze_smoke_and_ashes.jpg

smoke_and_ashes_china_glaze.jpg

china_glaze_smoke_and_ashes_hunger_games.jpg

hunger_games_china_glaze_smoke_and_ashes.jpg

China Glaze Luxe and Lush Hunger Games koleksiyonunun en ilginç ojesi.Flakey gibi yanardöner , boyutları farklı parçacıklar var .Ben çok seveceğimi düşünmüştüm bu ojeyi ama sürünce biraz hayal kırıklığına uğradım.Parçacıkların boyutları farklı olunca alttaki ojeyi kirli gösteriyor gibi geldi bana.Mesela İnglot ' un flakeylerini çok seviyorum çünkü boyutlar orantılı.Bunda büyük parçanın yanına minicik parçalarda karışınca hoş durmuyor.Belki başka renk üzerine denersem sevebilirim ama koyu renkte sevmedim :(.Smoke and Ashes üzerine iki kat sürdüm...

china_glaze_luxe_and_lush.jpg

china_glaze_flakey_luxe_and_lush.jpg

hunger_games_china_glaze_luxe_and_lush.jpg

china_glaze_luxe_and_lush_hunger_games.jpg

China Glaze nin Hunger Games koleksiyonu ojeleri muhteşem. Ben 7 rengini aldım.İlk denediğim Riveting oldu.Riveting turuncu renkte cam kırıklı yapıda bir oje.Fanta gibi duruyor :D.Tırnaklarım da iki kat var . Koleksiyonun en sevdiğim ojesi bu değildi ama elim ilk buna gitti :D.Birkaç gün de tırnaklarım dan çıkaramadım.Eğer bu koleksiyondan oje almayı düşünüyorsanız mutlaka almalısınız..

china_glaze_riveting.jpg

china_glaze_hunger_games_riveting.jpg

hunger_games_china_glaze_riveting.jpg

china_glaze_riveting_hunger_games.jpg

China Glaze Electrify sarı ve kırmızı simlerden oluşan bir oje.Ben Riveting üzerine 2 kat sürdüm.Sanırım kırmızı renk üzerinde daha güzel durabilirdi.Kurutucu olarak China Glaze kullandım...

china_glaze_electrify.jpg

china_glaze_glitter_electrify.jpg

china_glaze_hunger_games_electrify.jpg

Orly Sweet Peacock mavi renkte metalik bir oje.Alıp almamakta kararsız kalmıştım bu tonlarda mavi rengi sevmiyorum diye ama tırnakta gerçekten çok güzel duruyor.İki kat sürdüm.Fırça izi kalmıyor böylece folyo gibi duruyor.Üzerinde China Glaze kurutucu var.Bu ojeyi almadıysanız mutlaka alın...

metalic_orly_sweet_peacock.jpg

orly_sweet_peacock_mavi_metalic.jpg

orly_sweet_peacock_mavi.jpg

canım 2 oje arasında kararsız kaldım belki sen diğer rengi de biliyosundur,yardımcı olursun.ORLY Cosmic FX - Lunar Eclipse Mavi Oje, ve bu resimdeki senin sürdüğün mavi.diğeri de çok parlak saks mavi duruyor.farkını netteki resimlerden tam çözemedim.biri simli diğeri değil mi anlayamadım.

canım 2 oje arasında kararsız kaldım belki sen diğer rengi de biliyosundur,yardımcı olursun.ORLY Cosmic FX - Lunar Eclipse Mavi Oje, ve bu resimdeki senin sürdüğün mavi.diğeri de çok parlak saks mavi duruyor.farkını netteki resimlerden tam çözemedim.biri simli diğeri değil mi anlayamadım.

canım bu oje folyo yani metalik ama lunar eclipse glassfleck yani cam kırıklı sürünce böyle parcacıklı gibi duruyor bana sorarsan hangisini alayım diye kesinlikle lunar eclipse :52::52:

you_know canım merhaba.. en çok sevdiğim ojem bozulmak üzere ve onu kurtarmak için ne yapabilirmmm sen mutlaka biliyorsundurr :26:

Sephora flakeylerini Selcen den duyduğumda hemen gidip baktım .Sanırım bütün Sephoralarda yokmuş ben Taksim ' den almıştım.Fiyatı sanırım 13.5 tl idi.Sephora ojelerin şişeleri çok küçük 5 ml . Ama flakey ojeleri sevdiğim için almazsam olmazdı :D.Purple Jewelry bronz - kırmızı - yeşil - sarı renklere dönüyor.Twinkle twinkle ise mavi.Koyu renk bir ojenin üzerinde çok daha belirgin oluyorlar.Ben tırnak çemberinde çoook koyu bir lacivert oje üzerinde tek kat denedim ikisinide...

sephora_purple_jewelry_twinkle_twinkle.jpg

sephora_flakey_twinkle_twinkle_purple_jewelry.jpg

Ve ONE DAY eşliğinde ojeler :D. İzlediğim en güzel aşk filmi diyebilirim.Kitapla neredeyse birebir aynı gidiyor.Ben ilk önce izleyip sonra okudum kitabı ama siz tam tersiniz yapın bence :D.

one_day_sephora_flakey_twinkle_twinkle_purple_jewelry.jpg

Gosh Ocean turkuaz mavi renkte muhteşem bir oje.Betül geçen sene getirmişti bu ojeyi bana ama şimdi sürebildim.Tırnaklarım da iki kat var.Metalik bir oje ama güneşte deli gibi parlıyor.Eğer ulaşabilirseniz mutlaka alınması gereken bir oje.

gosh_ocean.jpg

gosh_ocean_metalik_oje.jpg

ocean_gosh.jpg

gosh_ocean_blue-1.jpg

Orly Lunar Eclipse daha önce de sürüp yazdığım ojelerden biri .Geçenlerde yine sürünce fotoğraflarını çektim .Aslında sırada yazılmayı bekleyecek çok fotoğraf var ama bu oje daha çok cezbetti şu an :D.Tırnaklarım da üç kat var aslında iki katta yetiyordu .Oje mavi - mor yanardöner renkte bir oje.Mor luğu çok belirgin olmasa da ışıkta bazen ön plana çıkıyor. Bu sanırım tatil öncesi son yazı oldu.Ay başına kadar sanırım yazamam. Benim için dua edin havalar iyi olsun tatilim iyi geçsin.

glassfleck_orly_lunar_eclipse.jpg

orly_lunar_eclipse_glassfleck.jpg

orly_lunar_eclipse.jpg

Revlon Starry Pink yani yeni adıya Popular açık , toz pembe bir taban içinde gümüş rengi pul ve simlerden oluşan bir oje.Ojeyi süreli uzun zaman oldu fotoğrafları görünce yazısını yazayım dedim . Tırnaklarım da tam hatırlamıyorum ama sanırım iki kat var .

revlon_popular_starry_pink.jpg

revlon_starry_pink.jpg

Essielerimden kullanarak bir manikür yaptım.Yüzük parmağımda daha önce de kullandığım East Hampton Cottage isimli oje var üzerinde de iki kat Milani Silver.Diğerlerinde de Flirt isimli nar çiçeği rengindeki oje 2 kat olarak var.Sürerken daha sıvı duruyor iki katta opak olacağını düşünmüyordum açıkcası.Bu renk tam bir yaz rengi.Kuruma süresi hakkında bir bilgim yok çünkü desen yapmak için hemen kurutucu kullandım.Deseni de She nin beyaz renk ojesi ile konad disklerinde ki deseni damgalayarak yaptım.Çiçeklerin ortalarına da taşlar yerleştirdim

essie_flirt_east_hampton_cottage.jpg

essie_east_hampton_cottage-1.jpg

essie_flirt.jpg

Back