hadisenin ''o ses türkiye '' yarışmasında sürdüğü bi oje var kızlar,
son 2 haftadır falan çok dikkatimi çekiyo natural bi renk
çok seviyorum o renkleri
bileniniz varmı acaba??
waow süpersin sayfaları tek tek inceledim üşenmedenuzun tırnaklı halini daha cok beğendimm
canım bişey sormak istiyorum desenler disklerle yapılıyor anladığım kadarıyla, damga ve sıyıraçla ne yapılıyo? ojelerini taşırmadan sürmenin sebebi sıyıraç dediğin şeyle mi oluyo? şu kullandıklarını bi gün videoya çekip bize de neyin nasıl kullanıldığını göstersen çok makbule geçersin valla
canım tek basıma yaptıgım için cekmem cok zor baskasının videosunu eklemekte istemiyorum ama youtubeden konad nail art diye aratırsan cok video cıkar bak simdi ilk sayfaya koymustum ben ordaki diskte desenler oyuk sekilde ben ustune ojeyi suruyorum sıyıracla sıyırıyorum sonra damgayı desenin uzerine bastırıyorum desen damgaya cıkmıs oluyor damgadanda tırnaga geciriyorum yani disk+sıyırac+damga bu desenler için gerekli seyler bunlar ojeleri tasırmadan surmekte alıstıgım için artık tasırmıyorum tırnak etlerim cok sorunlu değil benim kuruyor ama kalın değil ince fırcayı tırnak etine yaklastırmadan az geriden surersen gun gectikce alısırsın
sürdükçe alısırsın canımsaol canım zahmet oldu sana da :) ins basarabilirim ben de bigün taşırmadan sürmeyi
ben bi oje arıyorum ten rengine yakın sürülünce temiz bi görüntü olsun illa ki opak olması gerekmiyo bihter sürüyodu böyle ojeler.bu arayışla ne kadar oje aldıysam hepsi french lik gibi çıktı.yardım istiyorum :)
China Glaze Flying Dragon menekşe renginde içinde mavi simler bulunduran neon bir oje.Şişe de görünce çok değişik geldi ama açıkcası çok sevmedim.Kıvamı koyu yani tek katta bile yeterli gibi .İçinde ki maviler rengini daha da koyu yapıyor ojenin.Aslında oje güzel ama ben daha ilginç durmasını bekliyordum sanırım.Daha önce sürdüğüm Funky Fingers Power Play a çok benziyor ama mavilikler yüzünden az daha koyu görünüyor.Bütün neon ojeler gibi mat kuruyor ben üstüne kurutucu sürdüm.Power Play favorim.
yani şu
[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?