Tırnaklar Fora

hadisenin ''o ses türkiye '' yarışmasında sürdüğü bi oje var kızlar,
son 2 haftadır falan çok dikkatimi çekiyo natural bi renk
çok seviyorum o renkleri
bileniniz varmı acaba??

hadisenin ''o ses türkiye '' yarışmasında sürdüğü bi oje var kızlar,
son 2 haftadır falan çok dikkatimi çekiyo natural bi renk
çok seviyorum o renkleri
bileniniz varmı acaba??

bende bayılıyorum onun ojelerine bir ara lila sürmüştü aynı tonu pastelde buldum aldım süper duruyor öneririm

Trendyol dan aldığım 9 Essie ' den biri de East Hampton Cottage isimli oje.Bizde ki meşhur Flormar rakı beyazının az pembemsi olanı . Tırnaklarınızda çok çok uçuk pembe inci varmış gibi duruyor.Sürülüşü biraz zor çünkü kıvamı çok ince.Tırnaklarım da üç kat var .Tırnağı çok bakımlı gösteren bir renk.Üstüne kurutucu sürdüğüm için kuruma süresi hakkında yorum yapamıyorum malesef.Ama çok hızlı kuruduğunu düşünmüyorum çünkü 3 katta yeterli oluyor.Üzerine Golden Rose Nail Art ojelerinden 122 numaralı pembe oje ile Born Pretty Store den aldığım disklerde ki deseni uyguladım.Bu arada Golden Rose nin nail art ojeleri damga da çok çok başarılı ve her rengi bulabilirsiniz...

Pastel 09 açık mavi renkte bir oje.Tırnaklarım da iki kat var .Aslında şişe de daha açık mavi duruyor ama fotoğraflar da daha canlı çıkmış.Pastel ' in son çıkardığı renkler muhteşem.Bence bunu da alın deneyin...

Aslında bu maniküre başlarken aklımda çok farklı renkler vardı ama sonunda ortaya Deniz'in bu manikürüne benzer birşeyler çıktı . Bu manikürü tırnakların da gördüğümde de bayılmıştım.Zeminde Alix Avien 246 sürdüm 2 kat.Uzun zamandır bu ton ojeler sürmüyormuşum onu farkettim.Ten rengi bir oje diyebilirim ve kıvamı çok güzel.Üstüne de ilk önce zemine Orly Oui süngerledim ama benim hayalimde parlak olması vardı malesef süngerleyince çamur gibi birşey oldu sanırım alt tonundan kaynaklı.Üstüne en iyi parlaklık verebilecek şeyin Glitz & Glamour olduğunu düşünüp onu süngerledim.Born Pretty Store disklerinden çiçek desenini Verita nın siyah ojesi ile damgaladım.En üstede kurutucu geçtim.

China Glaze Flying Dragon menekşe renginde içinde mavi simler bulunduran neon bir oje.Şişe de görünce çok değişik geldi ama açıkcası çok sevmedim.Kıvamı koyu yani tek katta bile yeterli gibi .İçinde ki maviler rengini daha da koyu yapıyor ojenin.Aslında oje güzel ama ben daha ilginç durmasını bekliyordum sanırım.Daha önce sürdüğüm Funky Fingers Power Play a çok benziyor ama mavilikler yüzünden az daha koyu görünüyor.Bütün neon ojeler gibi mat kuruyor ben üstüne kurutucu sürdüm.Power Play favorim .

canım bişey sormak istiyorum desenler disklerle yapılıyor anladığım kadarıyla, damga ve sıyıraçla ne yapılıyo? ojelerini taşırmadan sürmenin sebebi sıyıraç dediğin şeyle mi oluyo? şu kullandıklarını bi gün videoya çekip bize de neyin nasıl kullanıldığını göstersen çok makbule geçersin valla

canım tek basıma yaptıgım için cekmem cok zor baskasının videosunu eklemekte istemiyorum ama youtubeden konad nail art diye aratırsan cok video cıkar bak simdi ilk sayfaya koymustum ben ordaki diskte desenler oyuk sekilde ben ustune ojeyi suruyorum sıyıracla sıyırıyorum sonra damgayı desenin uzerine bastırıyorum desen damgaya cıkmıs oluyor damgadanda tırnaga geciriyorum yani disk+sıyırac+damga bu desenler için gerekli seyler bunlar ojeleri tasırmadan surmekte alıstıgım için artık tasırmıyorum tırnak etlerim cok sorunlu değil benim kuruyor ama kalın değil ince fırcayı tırnak etine yaklastırmadan az geriden surersen gun gectikce alısırsın

saol canım zahmet oldu sana da :) ins basarabilirim ben de bigün taşırmadan sürmeyi

ben bi oje arıyorum ten rengine yakın sürülünce temiz bi görüntü olsun illa ki opak olması gerekmiyo bihter sürüyodu böyle ojeler.bu arayışla ne kadar oje aldıysam hepsi french lik gibi çıktı.yardım istiyorum :)

saol canım zahmet oldu sana da :) ins basarabilirim ben de bigün taşırmadan sürmeyi
sürdükçe alısırsın canım

alix avien 246

pastel 08

pastel 85

simdilik bunları bulabildim konuyu bastan sayfalardan bakarsanız mutlaka vardır istediginiz tarzda

Çok güzel rengi eline de çok yakışmış
Beyaz tene çok çok yakıştırdığım iki renkten biri
Diğeri de lacivert :109:

alix avien 246

pastel 08

pastel 85

simdilik bunları bulabildim konuyu bastan sayfalardan bakarsanız mutlaka vardır istediginiz tarzda[/QUOTE]

ay uğraşmışsın teşekkür ederiim :)

you_know merhaba yakaladın dan şu tırnakları komple kaplayan desenler varya benim tırnaklarıma küçük geldi ben çok istiyordum onlardan ama hevesim kursağımda kaldı.
tüm disklermi böyle yoksa bumu öyle anlayamadım.
bir fikir verirmisin?
oysa tırnağımın yapısı ince

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…