Bende denemeye çalıştım ebruli ama benim ojelerim flormardı acaba ondan mı olmadı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selene 204 .Sanırım indigo mavisi bir oje ama fotoğraflarda daha parlak elektrik mavisi gibi görünüyor.Tırnağımda iki kat var .Kuruma süresi çok uzun değil ama çok kısa da değil .Ortalama bir kuruma süresi var.Üzerinde top coat yokken bile parlak olan bir oje.Şişesi minik ama keşke büyüğünüde bulabilsem.Üzerine de She nin beyaz ojesi ile Born Pretty Storeden aldığım disklerdeki fiyonk desenini damgaladım.Fiyonk ortasına ise yine Born Pretty Storeden aldığım renkli minik incilerden yapıştırdım.Üzerine top coat kullandım asıl amacım incilerin renk verip vermeyeceğini görmekti .Denedim gördüm renkler duruyor.Bu arada bugün tırnaklarıma buffer uyguladım.Mükemmel birşeymiş buffer.Tırnaklarımda çizgi yok artık...
ben bunu çok sevmedim nedense tesekkür ederimÇok güzel rengi eline de çok yakışmış
Beyaz tene çok çok yakıştırdığım iki renkten biri
Diğeri de lacivert :109:
you_know merhaba yakaladın dan şu tırnakları komple kaplayan desenler varya benim tırnaklarıma küçük geldi ben çok istiyordum onlardan ama hevesim kursağımda kaldı.
tüm disklermi böyle yoksa bumu öyle anlayamadım.
bir fikir verirmisin?
oysa tırnağımın yapısı ince
canım bu disk bende var ama konad marka olan benim tırnaklarım normaldir yani ne cok enli ne dar bana yetiyor acaba kaydırdın fln mı :26: yada belki konad kadar geniş değildir desenler bundle monster diskleri var onda tırnagı kaplayan desenler geniştir birde yenilik marketi diye bi site var burda da tırnagı kaplayan desenler geniş bence buralardan alBU AYNEN BU DİSK küçük geldi tırnağıma
pastel ojelerle cok iyi oluyor birde su çesme suyu olursa olmuyor bazenBende denemeye çalıştım ebruli ama benim ojelerim flormardı acaba ondan mı olmadı..
tesekkür ederim canım tırnaklarım dogustan diyelim ince uzun tırnaklarım var belkide ondano değilde bu tırnaklar nasıl bukdr kalın uuzn güzel duruyor:)
önce onu sölermsn maşiallah:)
ben yiorm ve yapısıda kısa..
canım bişey sormak istiyorum ojelerini nasıl koruyosun? benim kullandığım ojeler flormar pastel markada falan yani cok kaliteli deil ve kıvamı donuklaşıyo bikaç ayın sonunda. ne yapmamı önerirsin?
kızlar herkese selam..
bana yardımcı olur musunuz,china glaze ojelerden almak istiyorum,nette sadece vimjo diye bir sitede buldum,ancak bu sitenin yorumlarını pek beğenmedim.
acaba china glaze bu siteden alan var mı,ya da hangi siteden alabilirim?
cevaplara şimdiden teşekkürr
oje çözücüler var canım koyulaşan ojelere damlatıp çalkalıyorum düzeliyor kozmetik urunleri satan yerlerde bulabilirsin kalyonun fln var
Simli yanardöner renk ojeler çok hoşuma gidiyor.Bugün de onlardan birini denemek istedim.Rimmel London un Disco Gold adlı ojesi altın ve yeşil renge dönen simlerden oluşuyor.Zemine tek kat Golden Lady nin siyah ojesini sürdüm.Bu ojeyi mutlaka alın bulursanız çünkü kullandığım en güzel siyah diyebilirim.Üzerine de tek kat Disco Gold sürdüm.Ben simlerin çok yoğun durmasını sevmiyorum. Bu yüzden tek kat sürdüm.Parmaklarımı oynattığım da yeşil ve bronz duruyor simler.Kurutucu olarak China Glaze kullandım...
Pastelin en son çıkardığı ojelerden 25 numara ayrıca sanırım isimde vermişler yada renk tonunu belirtmişler Khaki yazıyor şişe etiketinde.Bu sene böyle çirkin çamurlu renkler moda buda o renklerin biraz yeşil tonlusu.Yani renk yeşil tonlu açık kahverengi.Koleksiyonda dikkatimi çeken ilk bu renk olmuştu çok beğendim ben .Türk firmalarını Chaneli takip ettikleri için kutluyorum.Bu oje Chanel Khaki Burn nun benzeri.Oje tırnağımda iki kat .Hızlı ve parlak kurudu.Tek katta da yeterli oluyordu ama ben yine iki kat sürdüm .Bu tonda ojeler elleri daha da koyu gösterir gibi geliyordu bana ama ellerin renginide açıyor sanki.Bence alınması gerekli harika ojelerden çünkü her renkle uyumlu olur...
pastel 85
simdilik bunları bulabildim konuyu bastan sayfalardan bakarsanız mutlaka vardır istediginiz tarzda