Tırnaklar Fora

o değilde bu tırnaklar nasıl bukdr kalın uuzn güzel duruyor:)
önce onu sölermsn maşiallah:)
ben yiorm ve yapısıda kısa..

Çok güzel rengi eline de çok yakışmış
Beyaz tene çok çok yakıştırdığım iki renkten biri
Diğeri de lacivert :109:
ben bunu çok sevmedim nedense tesekkür ederim

BU AYNEN BU DİSK küçük geldi tırnağıma
canım bu disk bende var ama konad marka olan benim tırnaklarım normaldir yani ne cok enli ne dar bana yetiyor acaba kaydırdın fln mı :26: yada belki konad kadar geniş değildir desenler bundle monster diskleri var onda tırnagı kaplayan desenler geniştir birde yenilik marketi diye bi site var burda da tırnagı kaplayan desenler geniş bence buralardan al
Bende denemeye çalıştım ebruli ama benim ojelerim flormardı acaba ondan mı olmadı..
pastel ojelerle cok iyi oluyor birde su çesme suyu olursa olmuyor bazen
o değilde bu tırnaklar nasıl bukdr kalın uuzn güzel duruyor:)
önce onu sölermsn maşiallah:)
ben yiorm ve yapısıda kısa..
tesekkür ederim canım tırnaklarım dogustan diyelim ince uzun tırnaklarım var belkide ondan

canım bişey sormak istiyorum ojelerini nasıl koruyosun? benim kullandığım ojeler flormar pastel markada falan yani cok kaliteli deil ve kıvamı donuklaşıyo bikaç ayın sonunda. ne yapmamı önerirsin?

canım bişey sormak istiyorum ojelerini nasıl koruyosun? benim kullandığım ojeler flormar pastel markada falan yani cok kaliteli deil ve kıvamı donuklaşıyo bikaç ayın sonunda. ne yapmamı önerirsin?

oje çözücüler var canım koyulaşan ojelere damlatıp çalkalıyorum düzeliyor kozmetik urunleri satan yerlerde bulabilirsin kalyonun fln var

Bir süredir yazı yazamadım farkındayım.O süre içinde de ojelerimi değiştirdim.Karışık fotoğraflar geliyor bugün.Kışın neon renklere sardım bence heryer koyu renklere bürünmüşken tırnakların renk patlaması yaşaması çok güzel. Biz oje bloggerleri olarak yine buluştuk.Konsept belirlemiştik oda canlı , neon renklerdi.Buyrun fotoğraflara...

Funky Fingers Power Play + Yüzük parmağımda ki de Flormar 420..

Essie Bright Tights neon ışık altında...

China Glaze Flip Flop Fantasy...

Orly Rocket Science...

kızlar herkese selam..
bana yardımcı olur musunuz,china glaze ojelerden almak istiyorum,nette sadece vimjo diye bir sitede buldum,ancak bu sitenin yorumlarını pek beğenmedim.
acaba china glaze bu siteden alan var mı,ya da hangi siteden alabilirim?

cevaplara şimdiden teşekkürr

buradan yazmak yasak sanırım ben özelden yazayım sana aldıgım yeri canım

Out Of This World Orly nin Cosmic Fx serisinde çıkardığı ojelerden biri.Sadece karşılaştırma yapmak için sürmüştüm bir kez .Renk sanırım mor - lacivert arası bir renk bende bu tonları çok sevmiyorum.Canlı morlar bana daha yakışıyor gibi geliyor.Şişede çok güzel duruyor ama tırnakta çok beğenmedim sanırım alt tonundan kaynaklı.Tırnaklarım da üç kat var üzerinde de China Glaze kurutucu.

Chanel Peridot bu sene sanırım en çok konuşulan oje oldu.Her dönem bir oje takıntısı oluyor bende mesela geçen sene holografik ojelere deliriyordum şimdi yanardöner ve neon ojeler alıyorum. Bu ojede yanardöner bir oje.Tırnaklarım da iki kat var .Elimi oynattıkça sarı ve yeşil renge dönüyor.Bu ojenin benzeri olan Sephora Diving in Malaysia da bende var . O bende daha sarımsı duruyordu ama Peridot daha yeşilimsi duruyor bende.Üzerinde China Glaze fast forward var .

Chanel Peridot üzerine Pastel ' in yılbaşında çıkardığı yeşil , kırmızı , sarı ve gümüş simler den oluşan ojesini iki kat sürdüm.Simler opak olmuyor yani tırnağı kaplayacak kadar yoğun değiller.Sanırım bu hali daha güzel.Yılbaşı geçti ama o zaman uygun bir manikür oldu .Dışarıda feci bir kar yağışı var ama feci olsa da huzur verici.Ben izlemeye gidiyorum ...

Simli yanardöner renk ojeler çok hoşuma gidiyor.Bugün de onlardan birini denemek istedim.Rimmel London un Disco Gold adlı ojesi altın ve yeşil renge dönen simlerden oluşuyor.Zemine tek kat Golden Lady nin siyah ojesini sürdüm.Bu ojeyi mutlaka alın bulursanız çünkü kullandığım en güzel siyah diyebilirim.Üzerine de tek kat Disco Gold sürdüm.Ben simlerin çok yoğun durmasını sevmiyorum. Bu yüzden tek kat sürdüm.Parmaklarımı oynattığım da yeşil ve bronz duruyor simler.Kurutucu olarak China Glaze kullandım...

Alix Avien 278 çok açık bir mavi. Tırnağım da iki kat var. Üzerine tek kat China Glaze Snow Globe sürdüm. Kar taneleri gibi olsun diye .Fotoğraflarda çok belirgin çıkmamış ama simler ve pullar renkli duruyor.Kurutucu olarak ta China Glaze kullandım.

Tek kelimeyle harika canım, emeğine sağlık. Bu akşam 25. Sayfaya kadar okudum baktım, takipçinim bundan sonra

çok güzel olmuş......bayıldımm:)

Ojelerinee bayıldıımmm ve tırnaklarında harika bence Bir elbisem vardı ona uygun oje bulamıyordum sayende bu ojayi buldum çoook teşekkür ederimm

Bayılıyorum bu topiğe
Oooh gözü gönlü açılıyor insanın
Canım woo marka bir oje almıştın bir ara. Beyaza yakın bir renkti içinde ufak ufak mor simler vardı.. Onu sürüp fotosunu koydun mu bakındım ama bulamadım.. Çok merak ettim tırnakta nasıl durduğunu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…