Tırnaklar Fora

Pluie onu sürmedim canım daha ama bakayım bulursam sureyim senin için

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınz için

benimde gözüm gönlüm açılıyor ne kadar zevklisiniz yanar döner ojeler çok hoş gerçekten.bir yerden pastel 16 no lu ojenin yanar dönerli hoş bir oje olduğunu okumuştum. sadece haftanın bir günü dışarı çıkabiliyorum o da bugündü o ojeyi alacam diye çok umutlanmıştım. girdiğim mağazada pasteller öyle dağınıktiki satış elemanından yardım istedim bulamam dedi gitti bende bulamadım çok üzüldüm yaaa!!!

canım üzülme pastel 16 yanardöner değil zaten chanelin bir ojesine çok benziyor sadece metalik yanardöner değil

China Glaze Love Marilyn kırmızı simlerin içine gümüş pullar atılmış bir oje.Zemine tek kat Pastel 37 sürdüm.Üzerine 3 kat Love Marilyn sürdüm.Üç katta yeterince tırnağı kaplamış oluyor ama altına başka oje sürmemiş olsam sanırım bü kadar yoğun görünmez.Kırmızı çok sevmeyen biri olarak ben bu ojeye BAYILDIM.Çıkarılışı beni düşündürse de sürmekten vazgeçmem ....

Bu da güneşteki hali.Makine bile çekemedi parlaklığından....

O nasıl güzel bir oje
Bu ojeyi koskoca Bursa 'da bulamıyorum ya ona yanıyorum ! Hayatta kaçırmazdım yoksa bunu..

Bu arada bekliyorum canım beyaz üzeri mor simli ojeni takipteyim. Teşekkür ederim ilgilendiğin için

canım bu ojenin öyle belirli satıldıgı yer yok net uzerinden almak istersen yardımcı olmak isterim

kuzummmmmmmmmm öldüm bittim ben bunaaaaaaaaaaaaa çok yakışmışşşşşşşşşşş

Orly Sweet Peacock üzerine China Glaze Blue Hawaiian sürdüm iki kat .Blue Hawaiian uzun zamandır istediğim ojeydi.Simli pullu ojeleri başka bir ojenin üzerine sevmeyi daha çok seviyorum sanki .Dünkü ojeyle renkleride aynıydı bende bu kombini denemek istedim.Blue Hawaiian içinde mavi - turkuaz simler bulunduran bir oje.Tek başına opak olacağını sanmıyorum .Üzerine iki kat China Glaze Fast Forward sürdüm.Hem hızlı kurusun hemde daha parlak olsun diye...

Orly Sweet Peacock mavi renkte metalik bir oje.Alıp almamakta kararsız kalmıştım bu tonlarda mavi rengi sevmiyorum diye ama tırnakta gerçekten çok güzel duruyor.İki kat sürdüm.Fırça izi kalmıyor böylece folyo gibi duruyor.Üzerinde China Glaze kurutucu var.Bu ojeyi almadıysanız mutlaka alın...

Sevgililer Günü için özel bir manikür yapmak istemedim ama sonuçta o düşünce de bir manikür çıktı ortaya .Yüzük parmağım da Alix Avien in 60 numaralı beyaz ojesi var.Bu oje şimdiye kadar kullandığım en güzel beyaz oje diyebilirim.Diğer tırnaklarım da Essie ' nin A List isimli ojesi var .İki kat kullandım opak oldu ama fotoğraflar da tırnak izim belirgin olmuş . Fotoğraflar da özellikle şişe fotoğrafında kahverengine bakan kırmızı gibi çıkmış ama aslında tam bir vişne rengi.Kırmızı krem yapıda oje pek sevmem ama A List ' in tonu çok güzel.Yüzük parmağıma da Born Pretty Store ' den aldığım kalp taşlardan ekledim en üstte de China Glaze kurutucu var...

China Glaze Treasure Chest içinde altın rengi iri sim ve pullar bulunduran bir oje.Ben buna çok benzeyen içinde sadece altın rengi pullar bulunduran Solar Flareyi istiyordum.Buradan görebilirsiniz.Ama ona ulaşmam zor olabilir diye düşündüm görmüşken Treasure Chest alayım dedim.Tek kat Golden Lady siyah oje üzerine yine tek kat Treasure Chest sürdüm ve Rimmel London un matlaştırıcısı ile matlaştırdım.İFW nin ilk günü tırnaklarım da bu vardı.En yakın zaman da tek başına kullanmayı düşünüyorum...

çok uyumlu olmuş çok beğendim bu iri pullu ojelerden bende alıcam özel günler için

şahaneee,
harikaaaaaaaaaaa,
fevkaladeeeeeeeeeeeee
daha ne desem bilemiyorum canım.maşallah

yaa ne güzeller. acaba el bakımı ile ilgili bir konu açtınız mı? önerileriniz var mı? Birde çok merak ettiğim bir şeyi daha sormak istiyorum hiç ev işi yapmıyor musunuz? sevgilerimlee..

çok teşekkür ederim kızlar guzel yorumlarınız için

Ev işi tabiki yapıyorum sanırım tırnaklarım uzun oldugu için sordunuz cunku ojeli olmasıyla bence alakası yok.Bulaşıgı , çamasırı makine yıkayınca sadece toz almak , yerleri süpürmekle kırılmıyor tırnaklarım . el bakımı ile ilgili kullandıgım 1 urun var oda lush lemonny flutter onun yazısınıda yazmıstım gecmiş sayfalarda bulabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…