Ben aklımda olan bir deseni denedim bugün.Tırnak zeminine 2 kat Pastel 11 sürdüm.Bu renk Pastel ' in en son çıkardığı renklerden.Renge tam olarak teal diyebiliriz.Üstüne China Glaze Adore ile S serisinde ki desenlerden çiçekli olanı yaptım.Adore ile daha önce de desen yapmıştım ama bu sefer daha belirgin oldu.Sanırım diskin desenlerinin düzgün çizilmiş olmasından kaynaklı.Üstüne herhangi bir top coat geçmedim.
sende sur sendeSüpersin : ) Hele bu ojeleri gördükten sonra oje sürmemek icin kendimi zor tutuyorum : )
Pastel ' in en son çıkardığı renklerden zaten ve çok güzel sözlerin için tesekkür ederimRenklerin uyumu ve desen seçimi harika olmuş yine
Çok beğendim
Pastel 11'i ben de yeni keşfettim ve hemen aldım,henüz kullanamadım
Kullandıgınız top coatın markası nedir acaba ?
arkadaslar ben flormarın güzellik uzmanıyım konu dıkkatımı cektii. üretılen hıcbır urununde paraben .parafın .ethyparaben .buthyparaben ve arsenık bulundurmayan tek türk markası . buna ınanın . uretımınde olan hersey laboratuvarda uretılıyor . kocaelı de fabrıkası .... ve gercekten guvenılır bı marka ..
tırnaklarıma bakamıyordum kör olcaktımkabak tatlısı gibiiyirim
kesin biri cıkar söyler dedim o biri sen cıktınyou_know tirnaklarin kirden ölmüs beaaa
fosforlu turuncuya bayildimmmm
yaaaaa müthiş bi topik olmuş teker teker her sayfasını inceledim beendm resimlerini kaydettm yarın kozmetiğe gidip beendklerimi bulmaya çalışcam. tam bi oje hastasısın müthiş renklerin inanlımaz sayıda ojen var. çook hoş bayıldımmmmDD
you_know bir sorum olacak benim tırnaklarım sürekli soyuluyor uzatamıyorum çok güçsüz pazar oje almaya gittiğimde golden rose CALCIUM MILK diye bir ürün önerdiler aldım sence yararı olurmu :18: :18: :18:
flormarın limon kokulu bi urunu var cila gibi suruyosun tırnaga birde 4 in 1 diye bir urunu var onu mutlaka kullanmalısın golden rose hakkında hiç bilgim yok canım:26:
Pastel son zamanlar da aşıp çok güzel renkler çıkarmaya başladı.Bu oje de onlardan biri.Çok çok açık bir pembe .Bir ton daha açık olsa beyaz olurmuş.İki katta yeterli oluyor aslında ama fırça izleri kalabiliyor ben 3. katı da sürdüm.En üstte de Quick dry var.Gerçekten çok güzel bir ton .Toz pembenin de daha açık tonu.Fotoğrafta ki renk gibi tam olarak .Sanırım Pastel bu rengi Wedding Color olarak çıkarmıştı.Bence de tam olarak bir gelin rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?