Tırnaklar Fora

:) Muhteşem bişi buldum ve Paylaşmak İstedim Belki Bilmeyenleriniz vardır diye. seveceğinize eminim ... Purple Fanatic Water Marble Nail Art Tutorial - Addicted to Color Series BU ismi aratın ve çıkan videoyu izleyin

marble bu sanırım herkes biliyor bunu yapanlar bile oldu ama cok ugrastırıcı ben yapmıyorum

Essence Where is The Party ? yeşil ve mor tonlarında yanardöner bir oje.Mordan yeşile dönerken arada gri de oluyor gibi.Bunun dupesi olan Catrice Iron Mermaiden de var bende .İkisini de Betül hediye almıştı.Essence Catrice den daha canlı mor tonu daha çok gibi geldi bana sanki Catrice daha soluk ve grimsi.İki kat sürdüm yeterli oldu ve çabuk kurudu.Bu aralar yanardöner ojelere taktım bakalım hayırlısı .Ojenin nasıl olabildiğini göstermek için çok fotoğraf çektim...

marble bu sanırım herkes biliyor bunu yapanlar bile oldu ama cok ugrastırıcı ben yapmıyorum

ögretcem ben sana ama sabır istio vede vakittt :)))

sevimli arkadaş o kadar profosyonel degil ama yarışmada birincilik kazanan bi kaç foto :))

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    146,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $5.JPG
    90 KB · Görüntüleme: 69
  • $6.JPG
    101,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $3.JPG
    106,3 KB · Görüntüleme: 59

kuzu bayıldım ben ama bana mor yakışmıo (((((((((((

ben sizin tırnaklarınızın saf halini merak ettim eminim havasızlıktan sararmıştır yada yakında sararır biraz hava aldırın onlarada yazık:44:

her yönden farklı renk görünüyor dimi:)çok eskiden vardı bu ojelerden.ablamla almıştık.ama markayı hatırlamıyorum.çok yakışmış beğendim

bu arada bime ojeler gelmiş.aldım birkaç tane ve renkler şahane.daha denemedim.mutlaka uğrayıp bakın derim.

yaaaaaaaa ben buna renge bayılırım, ölürüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm...
bu ojeyi nerden alabilirim? bu markayı ilk kez duyuyorum... yurtdışından geliyor snrm türk markası değil demişsin cnm, internet üzerinden fln mı satılıyor?
lütfen yardımcı ol bayıldımmmmm

you know gereken cevabı verir ama ben de söylemek isterim. Bu renk pembe flormarda da var, bakabilirsin.

ben sizin tırnaklarınızın saf halini merak ettim eminim havasızlıktan sararmıştır yada yakında sararır biraz hava aldırın onlarada yazık:44:

you_know'u sadece bu başlığa göre değerlendirdiğiniz ve tüm sayfaları da okumadan bu kadar çabuk karara vardığınız ne kadar da belli.

saf halinide eklemiştim tırnaklar canlı değilki sararsın kesince acıyormu acımıyor havasızlıktan sararma olayı tamamen yalan tırnakları boyayan sadece ojenin içindeki renk pigmentleridir ben yeterince bakım yapıyorum tırnaklarıma
bim de bliyorum ya görmustumde ben böle bordo gibi bi tonu var onu bulamadım
essie cnm essieturkey sitesinden alabilirsin sanırım 27 tl fln fiyatı :26:
ama renk cok guzel tamamen aynısı yok flormarda fln ama benzerleri var kiosklarda bakarsın

you_know'u sadece bu başlığa göre değerlendirdiğiniz ve tüm sayfaları da okumadan bu kadar çabuk karara vardığınız ne kadar da belli.

kötü bişi dememişki cnm bosver tırnaklar havasızlıktan sararmaz bunuda böylece ögrenmiş oldu

ögretcem ben sana ama sabır istio vede vakittt :)))

sevimli arkadaş o kadar profosyonel degil ama yarışmada birincilik kazanan bi kaç foto :))

:) bende ilkdefa dun gece denedim ama beceremedim yaa :d zaten parmakları bantlaması bi dert ama o bi yana ojeler suya damladığında o videodaki kadar muntazam yayılmadı 3 cu damlayı damlatana kadar kuruyorlar suyun yuzeynde şekil verim derkende hepsi birden toplanıp bozuldu sinir oldum :)... pratik ve püf noktaları varsa paylaşırsan sevinirim denemek istiyorum bunu

yaa oje süren smileyimiz de olsaydı:26:
evettttttttt

normal musluk suyu bazen sorun yaratıyor cogu ojede donuyor pastel mesela cok uygun bunun için daha önce bende alix avienlerle denemiştim ugrastırıcı oluyor ama bana göre cokta guzel görunmuyor konadda aynı desen var ben onla yapıyorum

Desen disklerimi de çok seviyorum ama keşke desen uyguladığımız renk capcanlı dursa silik silik duruyor sinirleniyorum

ben anlayamadım sizin benim bütün sayfalara bakmadığımın belli olduğunu nerden anladığınızı

arkadaşın konuyu niye ve neden açtığının bende farkındayım fikrimizi söylemekte serberstiz diye biliyorum tşk...

benim aldığım renkler bunlar.hepsi çok hoşuma gitti, ama daha denemeye fırsatım olamadı.

Eklentiler

• $oje.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…