Tırnaklar Fora

Bu yeşile bayıldım :86:

Claire's in 48 numaralı ojesi hardal sarısı renginde.Geçen haftalarda aldım hatta numaraları sırayla 3 sarı oje çıkarmıştı ama ben diğerlerinden almadım.Daha başka yeşil renkler de vardı .Bu oje daha önce gösterdiğim American Apparel Trenchcoat rengine çok yakın .O daha koyu bu biraz daha sarımsı ama benzerini arıyorsanız bunu kesin alın.Tırnağım da iki kat var üstünde de kurutucu.Claire's ojelerini çok seviyorum...

Essence nin mıknatıslı ojelerinden Pixie Dust.Yeşilimsi altın renginde bir oje.Kalın tek kat sürüp hemen mıknatısı tutmanız gerekiyor yoksa mıknatıslı oje oluyor size sedefli düz oje .Saniyelerle kuruma süresi var.Tek tırnağınıza sürüp mıknatısı tutup şekili verdikten sonra diğer tırnaklarınıza geçmeniz gerekiyor.İçinde kendi mıknatısı vardı ama onunla şekil verirken çok zorlanıyordum Deniz' de kendisinde fazla olan mıknatısı bana verdi .Yerleştirme açısından bu mıknatıs daha kullanışlı ve etkili.Bu ojeyi bana Betül hediye almıştı mıknatısta Deniz'den geldi .Toplama oje oldu .Kuruduktan sonra şekil biraz soluklaşıyor gibi.Mıknatıslı oje diye delirmiştim bir ara ama sanırım birşey ulaşılabilir olunca hevesim kaçıyor .Yada kendime bu rengi yakıştıramadım anlamadım işte ..

you_know ellerini okadar renkli görmeye alıştırdın ki bizi bu renk çok soluk kalmış sanki daha canlı bir renk te bu mıknatıslı oje olssaydı daha hoş olurdu

you_know ellerini okadar renkli görmeye alıştırdın ki bizi bu renk çok soluk kalmış sanki daha canlı bir renk te bu mıknatıslı oje olssaydı daha hoş olurdu

evet bende bordo yada lacivert gibi bişi isterdim ama seçme sansım 2 ydi altın ve gumus :26::26::26:

You_knowww senin konunu okuyan çok var diye buraya yazacağım Belki sen biliyorsundur ama bilmeyenler ve tırnak kırılması konusunda dertli çok var

Sen menekşe yağını tırnaklar için önerdikten sonra gidip menekşe yağı almaya karar verdim. Bir mağazada denk gelince istedim kadın ne için kullanacaksınız dedi tırnaklarım için dedim ve kadın tırnak için menekşe yağı kullanıldığını hiç duymadım dedi ve bütün ısrarlarıma rağmen menekşe yağını bana vermedi Ben de markayı pek bilmediğimden boşverdim
Sonra başladım araştırmaya saç bakımım için hazırladığım yağdan artan bir susam yağı vardı elimde ve iyi bir araştırma sonucunda susam yağının hem tırnaklar hem saçlar için neredeyse 1 numaralı yağ olduğunu fark ettim

3 gündür sabahları yarısı cila yarısı limon suyu karışımını tırnaklarıma sürüyorum ve akşam ojeyi silip, yatarken ellerime zeytinyağlı nemlendirici, tırnak etlerime lush lemonny flutter, tırnaklarıma da susam yağıyla masaj yapıyorum ve çorap geçirip yatıyorum..
Dün gece, kenarlarında çatlaKlar oluşmuş olan 4 tırnağımın kenarlarını yani çatlak kısımlarını kestim törpüledim.. Tırnaklarım biraz yamuk yumuk oldu ama alttan gelen tırnakların çok sağlam olacağı şimdiden belli..
Tırnağımın biri komple kırılmıştı ve kırılan kısmı kesip düzeltmemiştim sadece ucunu törpüledim ama tırnağın üstü orası pütür pütür duruyordu ve inanamazsın ama o pütürlük şu anda yok denecek kadar az.. Tırnak ucunda hücre yenilemesi var mı bilmiyorum ama benim tırnak ucum düzeldi

Bilmeyenlere yardımı olur umarım..

Son düzenleme:
Ben de deniyim bu susam yağını. Diğer zamazingoları yapamam valla, üşenirim.

cnm menekşe yagını öneren bendim :))))) banada bi aktar önermişti bende dahil olmak üzere bir çok kişi kullanıyor menekşe yagını ve şimdiye kadar şikayet ettiklerini duymadım tırnaklar haricinde benim tırnak etlerimede çok iyi geldi ve eskisi kadar hem uzamıyorlar hemde kötü durmuyorlar.soyulmalara gelince o zaten vitaminsizlikle alakalı bir durum yani yedigin yiyeceklerin bile çok çok büyük etkisi var susam yapısal olarak çok fazla yag içerdigi içinde tırnagın mahrum oldugu yagı verecektir yanlız süreklimi kullanıyorsın bilmiyorum ama sürekli kullanmakta iyi degil haftada bir yada iki kere kullanılabilir.onun dışında size tavsiyem tırnagı sertleştiren ürünlerden uzak durmanız yani hangi ürünü kullanırsanız kullanın herhangi bir sertleşme hissederseniz hemen bırakın derim çünkü tırnagın sert olması hiç ama hiç iyi degil gerçekten yumuşak yapılı tırnakların kırılma olasılıgı daha az ki şöyle bir örnek vereyim size ben yaklaşık 2 haftadır hint yagı sürüyorum tırnaklarıma ve sertleşmeye başladılar sanırım ki 2-3 gündür bazı tırnaklarımın ucunda çarpıklıklar ve kırıklar görüyorum törpüyle düzeltiyorum fakat dogal olarak kısalıyor tırnaklarım ki nasıl kırıldıgını bile farketmiyorum biyere falan çarpınca hemen gidiyor sanırım ama eskiden biyere çarptıgım anlarda tırnagım sadece esnerdi herhangi bi kırılma yaşamazdım ki sanırım bu durum tırnaklarımın sertleşmesiyle alakalı.you know daha önceki yazılarında bahsetmişti zaten sert tırnak iyi degildir çok fazla diye test ettim onayladım

Son düzenleme:
Harikalar ne diyeyim :) you_know şu son yaptığın desene özellikle bittim ( yeşil tonlkarında üzerinde pembe çiçek olan). Ben de disklerden almak istiyorum. Nereden alıyorsunuz? İnternetten mi sipariş vermek gerekiyor? Bir de kullanımı hakkında kısaca bilgi alabilirsem çok mutlu olurum.

Yelizcem kusura bakma yaaa ben menekşe önerisini you_know yaptı sandım karıştırmışım
Ben de sizin önerinizle menekşe yağını almak istemiştim ama satıcı kadın bana vermedi yağı deli midir nedir

Dediğiniz gibi sert tırnaklar kırılma açısından sorun olabilir ama benim tırnaklarım yumuşak demeyeyim de güçsüz diyeyim o zaman belki de güçlendiği için bana sertleşmiş gibi geliyordur:44: Keşke size yakın bir yerde olsam tırnaklarımı göstermeye gelirdim iyi mi bunlar diye

cnm menekşe yagıyla bir arkadasım bana solusyon hazırlamıstı bende demiştim menekşe yagı iyi gelir diye ama umarım tırnaklarına susam yagıda iyi geliodur ben öyle seylere hiç ihtiyc duymuyorum aslında uzun zamandır lemonny flutterde kullanmıyorum annem aldı benden sanırım bu tırnak işdie ırsı cnku kız kardeşimin annemin benim tırnaklarımız masallah saglıklı hatta ben kucukken yerdim hiç yoktu bile tırnagım simdi kime söylesem sasırıyor
Ben de deniyim bu susam yağını. Diğer zamazingoları yapamam valla, üşenirim.
krem surcen kız baska bişi yok
sen bence tırnaklarım kötu söyle böyle diye yorum yapma o tırnaklar bende olsa susar nazar deyer die çirkin yaaa fln derdim

cnm önceki sayfalarda cok yazmıstım nerelerden alındıgı
satıs yeri yok gidip bakıp alabilecegin googleye born pretty store,özgurce pazarlama,bundle monster yazarsan buralardan alabilirsin ha birde yakaladın yakaladın .com da cok uyguna var bugunlerde

Harika bir renk buuu :))

cnm önceki sayfalarda cok yazmıstım nerelerden alındıgı
satıs yeri yok gidip bakıp alabilecegin googleye born pretty store,özgurce pazarlama,bundle monster yazarsan buralardan alabilirsin ha birde yakaladın yakaladın .com da cok uyguna var bugunlerde
[/QUOTE]

Teşekkür ederim, buralara bakıcam. Tüm sayfalara bakamadım henüz tek özgürce pazarlamayı görmüştüm, diğerlerine de bakarım. Çok heveslendim topicteki resimleri görünce Ama keşke satışı sadece internet üzeri olmasaydı. :18:

Teşekkür ederim, buralara bakıcam. Tüm sayfalara bakamadım henüz tek özgürce pazarlamayı görmüştüm, diğerlerine de bakarım. Çok heveslendim topicteki resimleri görünce Ama keşke satışı sadece internet üzeri olmasaydı. :18:[/QUOTE]

evet o kötu yönu var sadece netten :26::26:

cnm you knowda önermiş zaten :)) keşke cnm keşke nerdesinki sen :)

çirkin zati çirkin çirkin bööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…