- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
heryerde yok çatlayanı zaten yeni çıkmıs dediler bu arada yeni cıkan renkleri diyorsan onlar neon değil aslında supershıne serisinden ama garip renkler sedefli metalik gibi ben spreyi almadım bu aralar golden rose bozdu diyor birkac kişi ama ben o söylentilerden sonra 3 tane aldım sorun yok eskisi gibi :26: sanırım 1 seride sorun vardı toplayamadılar fln sorun oldu spreyi alcam o zaman karsılastırırım cnm
evettt
yeni seri yok daha satısta ama yakında cıkar sanırım miracle var ama dierleri yoktu
canım flormar 011
aslında ben kıyafet rengiyle cok uydurmam ojelerimi siyah giydigimde yeşilde sürerim sarıdaAyyy buna bayıldım yaaa... Çok güzel renk. Hemen alacağım. :97:
You know bir sorum olacaktı. Bu kadar çok oje kullandığına göre kıyafet ve oje rengi uyumu konusunda da bana yardımcı olableceğini düşünüyorum.
Şimdi ben açık kahve ve krem rengimsi bir şey giyeceğim biraz uzun, altıma siyah tayt giyeceğim, onların üstüne siyah uzun hırka ve kısa kahverengi bir bot olacak altımda da. Makyajımda bordo tonlar olacak. Oldukça beyaz bir tenim var. Bunları göz önüne alarak bana nasıl bir renk önerirsin? Mesela bu gül kurusu rengi not ettim, bu olabilir. Ama koyu tonlar düşünürsek ne önerirsin? :97:
nette bulamayabilirsin ama kiosklarda var gecen gun gördum daha011 diye bir no yok galiba artık. 111e mi bakmak lazım ? Yukardaki renk bu mu? :26:
Eki Görüntüle 266248
bende eskiden yiyordum annem genc kız olunca tırnakların iğrenc olacak dedi yemedimbenim bi sürü renk ojem var yeşil mor pembe bordo beyaz cila vs.
ama işin komik tarafı ben tırnaklarımı yiyorum ve hiç oje süremiyorum
daha da komiği niye aldığımı da bilmiyorum
Yaşasın Ojeli parmaklar
Bu güzel topic için ben de çok teşekkür etmek istiyorum
Ojelerle eskiden pek uğraşmazdım ama son birkaç aydır oje delisi oldum resmen bi sürü oje aldım
aslında ben kıyafet rengiyle cok uydurmam ojelerimi siyah giydigimde yeşilde sürerim sarıdaama sana önerim koyu renklerden siyahhhhhh
Doğru diyorsun. Ben de her renk sürebilirim, çok uyması gerekmez. Ama biriyle buluşacağım, o yüzden daha oturaklı ve uyumlu bir renk olsun istedim. :86:
Siyah harika olur ben de düşündüm lakin bir erkekle buluşulacağı zaman doğru renk değil gibi. :44:
Sağol.
Tatil dönüşü yoğunluktan bloga istediğim gibi vakit ayıramıyorum.Aslında aklımda çok plan var yapmak istediğim ama bakalım sırayla yerine getiremeye çalışırım .Bugünün ojesi Flormar M106 .Flormar M120 den daha açık bir mor.Tek katta yeterli oluyor sanırım damgaya da uygun olur.Aklımda başka bir fikirle sürdüm ojeyi ama son anda yeni aldığım Born Pretty Store disklerini denemek istedim.Bunları da ayrı bir postta anlatmak istiyorum .China Glaze Harmony ile sevdiğim bir çiçek desenini damgaladım.Üstüne de Golden Rose Quick Dry sürdüm hem daha çok parlasın hem de desen kalıcı olsun diye.Çünkü desen yaptığım oje metalik olduğu için üstünde koruyucu olmadığın da tırnaktan siliniyor .Fotoğrafta çok belirgin çıkmadı ama sanırım ışık kaynağından.Bu arada Golden Rose Quick Dry hakkında hep olumsuz yorum okuyorum ama sanırım ben bu konuda çok şanslıyım .Yorumlardan sonra 3 şişe bitirdim bugün 4. şişeyi aldım ama yine aynı şekilde çok hızlı kurutuyor.Sanırım bir seri hatalı veya yanlış üretildi .Bana hep hatasız ürünler geldi
o zaman krem rengi yada şu meshur flormar 413 sürebilirsin
cnmm şahane ve çok şık görünüyorrr.
Golden Rose Quick Dry a gelince ben bir şişe aldım ama sanırım bende o hatalı seriden nasibimi aldım hiç ama hiç memnun degilimm hem hiç kurutmuyor hemde mesela beyazın üzerine siyahla desen yapıp üzerine sürünce siyahı dagıtıyor ve kirletiyor manikürü bende mümkün oldugunca kullanmıyorum napimmm
Alix Avien in yeni çıkardığı renklerden biri 279.Tam bir kot mavisi oje.Fotoğraflar da şişedeki renk gerçeğe daha yakın az daha gri katılmışını düşünün ama tırnaklarım da daha elektrik mavisi gibi çıkmış.Soluk orta mavilikte bir renk.İki kat sürdüm jel kıvamda olduğu için parlak kurudu.Alix Avien ' in çoğu ojesi parlak kuruyor buda rengi daha güzelleştiriyor bana göre.Daha önce mevsimlere göre renk değiştirmem gibi geliyordu ama şimdi farkediyorum havalar kapandıkça elimde koyu ve soluk renklere gidiyor .Bu ojeyi bulursanız alın bence sonbaharda kullanılacak güzel bir mavi ...
o dagıtmak ondan kaynaklı değil canım desenden sonra ustune ne surersen sur dagıtır bol ve tek seferde sürmen lazım daha dun yenisini aldım denedim aksam yine iyi
o zaman krem rengi yada şu meshur flormar 413 sürebilirsin
disklerinizin hepsini buraya koymanız mümkün müü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?