• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

tabiki bi ara dolabımı ve ojelerimi tekrar çekcem bu aralar çok dagıldı ve artık dolap içine aldıgım askı rafa sıgmıyor sanırım yarın ojelerim için ayrı dolap alcam ve yerleştirmeden hepsinin fotosunu çekcem :52::52::52:

bekliyorumm :):81:

Çok hoşlar gerçekten bende oje seviyorum ama düz renk sürer geçerim ama sen uğraşıyosun onlarla bide :46: çok hoşuma gitti hepsi

bu kadar sevineceginizi bilsem önceden yapardım:52::52::52: ilk sayfada var aslnda ojelerimin fotosu

You_know şimdi sana garip bir soru soracağım yumuşak tırnakları sertleştirmek için bir sürü şey öneriyoruz tamam ama benim kardeşimin tırnakları o kadar sertki resmen jilet.. Hatta omzuma eli çarptı derim derin bir şekilde yarıldı diyebilirim:44:
Çok sert olduğu için çok kırılıyor acaba tırnağı yumuşatacak bir şey var mıdır?:44:

You_know şimdi sana garip bir soru soracağım yumuşak tırnakları sertleştirmek için bir sürü şey öneriyoruz tamam ama benim kardeşimin tırnakları o kadar sertki resmen jilet.. Hatta omzuma eli çarptı derim derin bir şekilde yarıldı diyebilirim:44:
Çok sert olduğu için çok kırılıyor acaba tırnağı yumuşatacak bir şey var mıdır?:44:

evet çok sert tırnak çok kırılır ya aslında oje tırnak için buyuk besleyici devamlı oje sürsün kremlesin tırnaklarını fazlada uzun tutmasn

evet çok sert tırnak çok kırılır ya aslında oje tırnak için buyuk besleyici devamlı oje sürsün kremlesin tırnaklarını fazlada uzun tutmasn

Yaşı küçük daha uzatmıyor zaten yağlarla falan yumuşatılır mı acaba diye sormuştum:97:

FLORMAR 429 un üzerine, flormar çatlayan oje G11 i sürdüm. çatlayan oje alttaki ojeyi de büzdü. kalın mı sürmeli, yoksa ince mi sürmeli bu çatlayan ojeyi anlayamadım...ama 429 numara çok güzel bir renk, yeşil-mavi. fotoda nedense gökyüzü mavisi gibi çıkmış ama normalde yeşil-mavi duruyor

$FLORMAR 429 VE G11.jpg

Son düzenleme:
Bende kendime oje hastası derdim ama bu topiğ gördüm çok şaşırdım ve bayıldım emegine sağlık
oje sürmeye gidiyorum:52:

Oh sonunda bitti :52::52::52:
resmen bütün sayfaları baştan sona kadar inceledim .İncelerken de boş durmadım hemen bi disk siparişi verdim youknow özgürce pazarlamaya baktım disklerin tanesi dediğin gibi 10 lira ama bi arkadaş ''yakaladınyakaladın'' sitesini söylemiş hemen baktım kargo dahil 10.45 üstelik içinde diskle beraber damga ve sıyıraç da dahil :52::52: kapıda ödeme seçeneğine 3 l daha ekledim hemen aldım :52::52::52:
bu oje resmen bulaşıcı bi ara bırakmıştım oje sürmeyi şimdi tekrar başladım:1:
bayıldım resmen harikalar yaratmışsın :nazar::nazar:

betüşcüm farklı diskler al :52::52:

teşekkür ederim kızlar yorumlar için

Alix Avien in en son çıkardığı ojelerden biri 293.Çok çok koyu bir yeşil.Bir ton koyusu siyah sayılır.Zümrüt yeşilinin en koyu hali.İki katta yeterli oluyor .Jel yapıda ve parlak kuruyor.Sürülüşü çok kolay çünkü ojenin kıvamı sulu , tırnakta da dağılmadan duruyor.Kışın sık sık kullanacağım bir renk bu .Üstüne desen yapmadan da harika duruyor.Alix Avien in en son çıkardığı renklere bayıldım içinde grimsi yeşil ve birde çok açık bir mavi var.Sıra onlara da gelecek :D...

alix_avien_293.jpg

haki_yeil_oje_alix_avien_293_zmrt_yeili.jpg

zmrt_yeili_koyu_yeil_oje_alix_avien_293.jpg

Alix Avien in en son çıkardığı ojelerden biri 293.Çok çok koyu bir yeşil.Bir ton koyusu siyah sayılır.Zümrüt yeşilinin en koyu hali.İki katta yeterli oluyor .Jel yapıda ve parlak kuruyor.Sürülüşü çok kolay çünkü ojenin kıvamı sulu , tırnakta da dağılmadan duruyor.Kışın sık sık kullanacağım bir renk bu .Üstüne desen yapmadan da harika duruyor.Alix Avien in en son çıkardığı renklere bayıldım içinde grimsi yeşil ve birde çok açık bir mavi var.Sıra onlara da gelecek :D...

alix_avien_293.jpg

haki_yeil_oje_alix_avien_293_zmrt_yeili.jpg

zmrt_yeili_koyu_yeil_oje_alix_avien_293.jpg

Back