• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

youknowcum bu oje bana pastel 32 numarayı çok hatırlatıyor.
CA karşılaştırması yaparsan eğer elinde patel 32 varsa onla da karşılaştırabilir misin???

bu arada china glaze atlantis tükenmiş heryerde,çok almak istemiştim ama:(

32 bende var ama yok onla alakası cunku o bariz kırmızı oje içinde ışıltılar var ama bu kırmızı sim tamamen minik simler ama onlada yaparm cnm
atlantis cok guzel bir oje ben sana yardımcı olabilirim almak istiosan bakayım alısveriş yaptıgım satıcıya

merhaba bi şey sorcaktım

konad için gerekli şeyleri almayı düşünüyorum da

konad ojesi şart mı? normal bir oje kullanamıyor muyuz?

merhaba bi şey sorcaktım

konad için gerekli şeyleri almayı düşünüyorum da

konad ojesi şart mı? normal bir oje kullanamıyor muyuz?

bu konununda geride sayfalarına bakarsanız görursunuz aslında hangi ojelerin kullanıldıgınıda yazmıstım

Ben bu topiğe ölürüm yaa... :52::52:
Müthiş güzel olmuş. Daha başlardayım. Hepsine bakacağım sayfaların.

Hiç öyle oje merakım da yoktu hep belli renkleri alıyordum ama artık değişti bu durum.

Tırnakların da çok güzel. Bi sürü renk öğreneceğim burdan. Şişelere bakınca hangisini alacağımı bilemiyorum çünkü, kafam karışıyor. Eki Görüntüle 262466

kızlar bende tırnak diski aldım severim uğraşmayı sol elime yapıyorum ama sağ elimden zorlanıyorum olmuyor iyi...

yardımcı olurmusunuz? nasıl oluyor bu?

Cennete düştüm galiba:69:
Topiğiniz harika!
Ağzım açık kalarak büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.
Emeğinize sağlık:71::46:

Ben bu topiğe ölürüm yaa... :52::52:
Müthiş güzel olmuş. Daha başlardayım. Hepsine bakacağım sayfaların.

Hiç öyle oje merakım da yoktu hep belli renkleri alıyordum ama artık değişti bu durum.

Tırnakların da çok güzel. Bi sürü renk öğreneceğim burdan. Şişelere bakınca hangisini alacağımı bilemiyorum çünkü, kafam karışıyor. Eki Görüntüle 262466
numaralarıyla yazmaya dikkat ediyorum cnm listeni hazırla :52::52::52::52: tesekkür ederim bu arada
kızlar bende tırnak diski aldım severim uğraşmayı sol elime yapıyorum ama sağ elimden zorlanıyorum olmuyor iyi...

yardımcı olurmusunuz? nasıl oluyor bu?
zamanla yaptıkca alısıyorsunuz aslında
Cennete düştüm galiba:69:
Topiğiniz harika!
Ağzım açık kalarak büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.
Emeğinize sağlık:71::46:
tesekkür ederim cnm:52::52::52:

İlk Nail Art denemem :16: Disk kullanmadım Elcağızımla Yaptım Leopar desenini Çok hoşuma gitti paylaşasım geldi :77:

$leoo3.jpg $leo 1.jpg $leo 2.jpg

Not : tırnaklarım bu ara çok zayıf kırılıyor ve soyuluyor :( başparmağımın olduğu fotoda tırnağın biri diğerinden az daha uzun lütfen kınamayın bakımsızlığımı

Son düzenleme:
P2 Being İn Heaven Chocolate nin bana hediye olarak aldığı ojelerden biri.Rengi çok çok açık mavi .Chanel Riva ile dupe diyorlar ama onu göremediğim için bilemedim.Opak olması için 3 kat sürmek gerekiyor bende öyle yaptım.Daha önce kullanmıştım ama şimdi yazmak nasip oldu :D .Tahmin ettiğiniz gibi 3 kalın kattan sonra kuruması sorun oldu biraz .Bu renge benzer sanırım 4 ojem daha var çok yakında karşılaştırma yazısı gelebilir.Oje zor kuruyor ama parlak kuruyor ...

_DSC0003.jpg

p2_nail_polish_being_in_heaven.jpg

you_know pastel 306 yı ekleemişsin ama o nasıl da güzel bir yeşil öyle.
limitli koleksiyonun pek çok rengini buldum ama bunu hiçbir yerde görmedim.
goldenrose 86 var bende ama yapısı bozuk gibi,kurutması mesele,kullanamıyorum. böyle güzel renkler niçin gelmez bizim memlekete:59:

you_know pastel 306 yı ekleemişsin ama o nasıl da güzel bir yeşil öyle.
limitli koleksiyonun pek çok rengini buldum ama bunu hiçbir yerde görmedim.
goldenrose 86 var bende ama yapısı bozuk gibi,kurutması mesele,kullanamıyorum. böyle güzel renkler niçin gelmez bizim memlekete:59:

kıskandırayım biraz seni :52::52::52::52::52::52:

Pastel 'in bu yaz çıkardığı limitli koleksiyonda ki ojelerden biri 306 numara.Şişe de neon bir yeşil duruyor .Bu tarz aşırı dikkat çeken ojeleri zeminde pek kullanmıyordum ama uzun kararsızlık aşamasından sonra elimde bu ojeyle buldum kendimi.Tırnaklarım da 3 kat var .Aslında iki katta yeterli olabilir belki ama fırça izleri göründüğünden üçüncü katı da sürdüm ve üstüne de Golden Rose Quick Dry.Oje rengi fotoğraflarda tam nane yeşili çıktı o yüzden renkle oynadım ve ellerimin rengini kızarttım :D .Fotoğraflarda ki renkle aynı ojenin rengi.Bu oje belki de neondur.Açıkçası bu konuda çok bilgim yok.Ama bir yeşil manyağıysanız koleksiyonda bu renkten bence mutlaka bulundurmalısınız.

Bu arada Sephora nın daha önce Burada tanıttığım ojesini bir arkadaşıma hediye olarak vermiştim nasılsa bulurum diye.Ama malesef bulamıyorum.Golden Rose de aynı renk varmış ama ona da rastlamadım.Gözünüze takılırsa eğer Sephora yada Golden Rose benimle iletişime geçermisiniz mutlaka .Nolurrrrrrrrrrrrr :52::52::52:

pastel_limited_collection_306.jpg

pastel_306_limited_collection.jpg

limited_collection_pastel_nail_polish_306.jpg

benim bi sürü renk ojem var yeşil mor pembe bordo beyaz cila vs.
ama işin komik tarafı ben tırnaklarımı yiyorum ve hiç oje süremiyorum
daha da komiği niye aldığımı da bilmiyorum :66: :66:

Kırmızı ojeye ısınamadığımı biliyorsunuz hatta bu ojeyi aldığımı söylediğim de şaşırdı herkes .Gerçi ben de kendime şaşırdım ama ben bu kırmızıya aşık oldum :D .Ne yapmak lazımmış: Büyük konuşmayacakmışız :D .Kırmızı ojeyi kendime çok yakıştırmadığım dan fazla kullanmıyordum ama bu ojeyle fikirlerin deişebilir :D .Gelelim ojemize :

China Glaze Ruby Pumps kırmızı baz içinde kırmızı yoğun simlerden oluşan bir oje.Tırnaklarım da iki kat var ama üçüncü katıda istiyor çünkü tırnak çizgim biraz belirgin oluyor .Şişe de tamamı sim gibi görünüyor ama tırnakta simler şişe deki gibi belirgin olmuyor .Kırmızı nın tonu çok güzel tam koyu bir kan kırmızı .Kuruyunca mat oldu biraz bende üzerine Quick Dry sürdüm daha çok parlasın diye :D .Oje çok güzel .Kırmızı olarak alınabilecek tek oje diyebilirim.Ben de bu ojeye benzer olduğunu düşündüğüm bir oje daha var Catherine Arley ' in.Onda siyah baz içinde kırmızı simler gibi duruyor ama sürünce kırmızı bazda kırmızı sim oluyor .Eve döner dönmez karşılaştırma yaparım...

glitter_nail_polish_china_glaze_ruby_pumps.jpg

china_glaze_ruby_pumps-1.jpg

krmz_oje_nail_polish_china_glaze_ruby_pumps.jpg

:32::52: Yaşasın Ojeli parmaklar:65:

Bu güzel topic için ben de çok teşekkür etmek istiyorum :52: :66: :71:
Ojelerle eskiden pek uğraşmazdım ama son birkaç aydır oje delisi oldum resmen bi sürü oje aldım :9:

Back