Tırnaklar Fora

hepsine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm ama woo yu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

youknow gosh ocean ve kırmıı chane glazei ne zaman tanıtıcaksın acabaa =)
bütün ojeler çok güzel ama ikisi bambaşka resmen..

china glaze ruby pumps sürdüm ama foto cekmedim cnm ama sırada sanırım tekrar sürerim

gosh ocean pastelin daha önceki sayfalarda tanıttıgım ojesine cok benziyor hatta karsılastırma yaparım mutlaka

ben olsam ben de elime geçer geçmez china glazei sürerdim hemen o nasıl bir kırmızı ya
ocean daha yeşilimsi duruyo fotoğrafta ama pastele göre :26: neyse karşılaştırınca görürüz bakalım :)

ayyyy gece rüyamda kozmetikçide her tarafı karıştırıyordum essence confeti bulabilmek için,woo ojeler de vardı,kalpli falan.

işin ilginç yanı dün gece de yine rüyamda essence confeti arıyordum.

evet sevgili oje severler sizce bu rüyaları nasıl yorumlamalı?

essence confeti gerçekten bulabileceğime mi işaret

yoksa tüyalarn tersi mi çıkar?

hahaha canım bende dün rüyamda 1milyoncuya giriorum ve yüzlerce ojeyle karşılaşıyorum.deli gibi saldırıyorum ve bide bakıyorumki chanel oje 1 tl american apparel ojeler 39 tl hahah bende üstünden etiketini söküp 1 tl etiketi yapıştıyorum. toplam 32 oje alıp ordan oynaya oynaya çıkıyorum
sanırım rüyalar tersine. hemde çokkkkk tersine

pasteli cektigimi makine ile gosh u cektigim aynı değil ondan ton farkı var şişede cok cok yakınlar

tesekkür ederim kızlar

Hepsi harika! İyi günlerde kullan. :) Ben Essence Circus Confetti'den iki tane aldıydım dayanamayıp, rengarenk simlere bayılıyorum. Milani'de benzeri bir oje var ama silmesi daha zor. En güzeli Deborah Lippmann Happy Birthday, ondan da iki şişe aldıydım sonra bulamam diye. Cotton Candy almak istiyorum ama bulamıyorum, gördüğüm an alacağım, o da pembe içinde renkli simler. Bu ojeyi opak bir beyaz üzerinde denemelisin, muhteşem duruyor. Ben de senin gibi siyah üzerine sürüyordum her zaman ve siyahla uyumu tartışılmaz ama beyazla da muhteşem oluyor, çok seveceksin garanti ediyorum.

bayıldımmmmmm tırnaklarına ve rojenin renklerine

Şu an alış verişten yeni gelmemiş olsam ya da erken bi saat olsa hemen koşa koşa kozmetikçiye giderdim :) O kadar çok hayranlıkla baktım ki resimlere kendimi kaybetmişim 1 saat geçmiş ....
Çok tatlı Çok güzeller

tırnak zeminine beyaz oje sürmeme gibi bir takıntım var ama bunu asmam lazımmmmmm en kısa zamanda böyle denicem deborah lippmann happy birthday favorim zatennn

hepinize tesekkür ederim kızlar

Essie Turkey ekibi geçtiğimiz haftalarda Essie hakkında yazı yazan ve mail atan ilk 20 bloggere hediyelerinin olacağını söylemişti .Hediyeler bana da ulaştı.Biri sonbahar koleksiyonundan Lady Like biri de güzel bir pembe Exposure .İlk önce Lady Like denemek istedim .Çok güzel bir renk ama rengin adı ne tanımlayamadım .Lila gibi de oluyor , sütlü kahve - lila karışımı bir renk.Fotoğraf rengi tam yansıtıyor.Tırnaklarım da iki kat var üzerinde de Golden Rose Quick Dry.Bu renk benim daha önce burada tanıttığım renge çok benziyor .bunu ben yapmıştım yeşil ve pembe rengi karıştırarak.Essie ojelerin kıvamını seviyorum kolay sürülüyor.Fırçaları biraz daha kalın olsa iyi olur yani ben kalın fırçaları daha kolay kullanabiliyorum ondan sanırım .Sırada ki ojeyi bekleyin .Yakın zamanda ojeler ve disklerin olduğu bir çekiliş yapmayı planlıyorum...

Essie nin gönderdiği iki sürprizden birisi de Exposure .Güzel canlı bir pembe .Sanırım bu pembe den vardır Türk markalarında .Tırnaklarım da iki kat var .Kıvamı ince gibi duruyor ama iki kat tırnak çizgisini kapatmak için yeterli oluyor.Quick Dry sürmeden kuruma süresini anlamak istedim ve normal süre de kurudu.Üstüne desen yapmayı düşünüyorum öyle de eklerim fotoğraf.Fotoğraflar da daha morumsu çıkmış ama aslında tam bir neon tarzı pembe.Ben kendime açık pembeleri yakıştırıyordum ama bu da fena olmadı ..

Bu konuya bakmayalı epey olmuş. Gözüm gönlüm açıldı vallahi

Kırmızı ojeye ısınamadığımı biliyorsunuz hatta bu ojeyi aldığımı söylediğim de şaşırdı herkes .Gerçi ben de kendime şaşırdım ama ben bu kırmızıya aşık oldum .Ne yapmak lazımmış: Büyük konuşmayacakmışız .Kırmızı ojeyi kendime çok yakıştırmadığım dan fazla kullanmıyordum ama bu ojeyle fikirlerin deişebilir .Gelelim ojemize :

China Glaze Ruby Pumps kırmızı baz içinde kırmızı yoğun simlerden oluşan bir oje.Tırnaklarım da iki kat var ama üçüncü katıda istiyor çünkü tırnak çizgim biraz belirgin oluyor .Şişe de tamamı sim gibi görünüyor ama tırnakta simler şişe deki gibi belirgin olmuyor .Kırmızı nın tonu çok güzel tam koyu bir kan kırmızı .Kuruyunca mat oldu biraz bende üzerine Quick Dry sürdüm daha çok parlasın diye .Oje çok güzel .Kırmızı olarak alınabilecek tek oje diyebilirim.Ben de bu ojeye benzer olduğunu düşündüğüm bir oje daha var Catherine Arley ' in.Onda siyah baz içinde kırmızı simler gibi duruyor ama sürünce kırmızı bazda kırmızı sim oluyor .Eve döner dönmez karşılaştırma yaparım...

youknowcum bu oje bana pastel 32 numarayı çok hatırlatıyor.
CA karşılaştırması yaparsan eğer elinde patel 32 varsa onla da karşılaştırabilir misin???

bu arada china glaze atlantis tükenmiş heryerde,çok almak istemiştim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…