Bir önce ki yazım da yeni ojeler aldığımı söylemiştim.Renkler tam sonbaharlık.Onları fotoğrafların üstünde numaralarıyla göreceksiniz .Tırnağım da ki oje Essence Circus Confetti.Zemin de tek kat Golden Lady siyah oje var .Sürülüşü ve fırçası çok güzel.Circus Confetti içinde rengarenk altıgen pullar bulunduran bir oje.İçinde sarı,mavi,gümüş,pembe,turuncu,yeşil pullar ve minik simler var.Siyah zemin üstünde çok güzel duruyor.Şişe de yoğun şekilde bulunduğu için pullar ve simler tek kat sürmem yetiyor .Bazen bu tür ojeler mat kurur ama bu oje parlak kurudu .Bakalım silerken de zorlanacakmıyım :S...
Alt sıradakiler yeni ojeler ...
Kırmızı sim bombası..
Açık gri içinde mor simler çok dikkatimi çekti denemek için aldım..
china glaze ruby pumps sürdüm ama foto cekmedim cnm ama sırada sanırım tekrar sürerim
gosh ocean pastelin daha önceki sayfalarda tanıttıgım ojesine cok benziyor hatta karsılastırma yaparım mutlaka
ayyyy gece rüyamda kozmetikçide her tarafı karıştırıyordum essence confeti bulabilmek için,woo ojeler de vardı,kalpli falan.
işin ilginç yanı dün gece de yine rüyamda essence confeti arıyordum.
evet sevgili oje severler sizce bu rüyaları nasıl yorumlamalı?
essence confeti gerçekten bulabileceğime mi işaret
yoksa tüyalarn tersi mi çıkar?
Bir önce ki yazım da yeni ojeler aldığımı söylemiştim.Renkler tam sonbaharlık.Onları fotoğrafların üstünde numaralarıyla göreceksiniz .Tırnağım da ki oje Essence Circus Confetti.Zemin de tek kat Golden Lady siyah oje var .Sürülüşü ve fırçası çok güzel.Circus Confetti içinde rengarenk altıgen pullar bulunduran bir oje.İçinde sarı,mavi,gümüş,pembe,turuncu,yeşil pullar ve minik simler var.Siyah zemin üstünde çok güzel duruyor.Şişe de yoğun şekilde bulunduğu için pullar ve simler tek kat sürmem yetiyor .Bazen bu tür ojeler mat kurur ama bu oje parlak kurudu .Bakalım silerken de zorlanacakmıyım :S...
Alt sıradakiler yeni ojeler ...
Kırmızı sim bombası..
Açık gri içinde mor simler çok dikkatimi çekti denemek için aldım..
Uzun zamandır pembe oje kullanmadığımı farkettim.Farklı pembeleri kullanmak aklımda vardı uzun zamandır .Ortaya böyle birşey çıktı.Yüzük ve baş parmağımda ki oje Flormarın 407 numaralı ojesi.Pastelin neon pembesi ile aynı.Kıvamı ilk bakınca çok sıvı görünüyor hiç opak olamayacak gibi.Ama sürünce 3 ince katta tırnağı kapatıyor.İki kalın katta da aynı şekilde olur.Diğer tırnaklarım da ki oje ise Flormarın 29 numaralı pembe ojesi.Kıvamı biraz kreç gibi bu ojenin ama sürülüşü kolay ve iki kat yeterli oluyor.Yüzük ve başparmağımın tırnakları hariç diğer tırnaklarıma Bundle Monsterdeki deseni Golden Rose nail art 122 ile damgaladım.Yüzük ve baş parmağımın tırnağına Selene nin 164 numaralı pembe - altın olan simlerinden sürdüm.Üzerine de Born Pretty den aldığım kalpleri yapıştırdım.Orta ve işaret parmağımada birkaç kalp taş yapıştırdım.Üzerine de Quick Dry geçtim...
Hepsi harika! İyi günlerde kullan. :) Ben Essence Circus Confetti'den iki tane aldıydım dayanamayıp, rengarenk simlere bayılıyorum. Milani'de benzeri bir oje var ama silmesi daha zor. En güzeli Deborah Lippmann Happy Birthday, ondan da iki şişe aldıydım sonra bulamam diye. Cotton Candy almak istiyorum ama bulamıyorum, gördüğüm an alacağım, o da pembe içinde renkli simler. Bu ojeyi opak bir beyaz üzerinde denemelisin, muhteşem duruyor. Ben de senin gibi siyah üzerine sürüyordum her zaman ve siyahla uyumu tartışılmaz ama beyazla da muhteşem oluyor, çok seveceksin garanti ediyorum.
Bu konuya bakmayalı epey olmuş. Gözüm gönlüm açıldı vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?