Tırnaklar Fora

32 bende var ama yok onla alakası cunku o bariz kırmızı oje içinde ışıltılar var ama bu kırmızı sim tamamen minik simler ama onlada yaparm cnm
atlantis cok guzel bir oje ben sana yardımcı olabilirim almak istiosan bakayım alısveriş yaptıgım satıcıya

merhaba bi şey sorcaktım

konad için gerekli şeyleri almayı düşünüyorum da

konad ojesi şart mı? normal bir oje kullanamıyor muyuz?

merhaba bi şey sorcaktım

konad için gerekli şeyleri almayı düşünüyorum da

konad ojesi şart mı? normal bir oje kullanamıyor muyuz?

bu konununda geride sayfalarına bakarsanız görursunuz aslında hangi ojelerin kullanıldıgınıda yazmıstım

Ben bu topiğe ölürüm yaa...
Müthiş güzel olmuş. Daha başlardayım. Hepsine bakacağım sayfaların.

Hiç öyle oje merakım da yoktu hep belli renkleri alıyordum ama artık değişti bu durum.

Tırnakların da çok güzel. Bi sürü renk öğreneceğim burdan. Şişelere bakınca hangisini alacağımı bilemiyorum çünkü, kafam karışıyor. Eki Görüntüle 262466

kızlar bende tırnak diski aldım severim uğraşmayı sol elime yapıyorum ama sağ elimden zorlanıyorum olmuyor iyi...

yardımcı olurmusunuz? nasıl oluyor bu?

Cennete düştüm galiba
Topiğiniz harika!
Ağzım açık kalarak büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.
Emeğinize sağlık

numaralarıyla yazmaya dikkat ediyorum cnm listeni hazırla tesekkür ederim bu arada
kızlar bende tırnak diski aldım severim uğraşmayı sol elime yapıyorum ama sağ elimden zorlanıyorum olmuyor iyi...

yardımcı olurmusunuz? nasıl oluyor bu?
zamanla yaptıkca alısıyorsunuz aslında
Cennete düştüm galiba
Topiğiniz harika!
Ağzım açık kalarak büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.
Emeğinize sağlık
tesekkür ederim cnm

İlk Nail Art denemem Disk kullanmadım Elcağızımla Yaptım Leopar desenini Çok hoşuma gitti paylaşasım geldi

Not : tırnaklarım bu ara çok zayıf kırılıyor ve soyuluyor başparmağımın olduğu fotoda tırnağın biri diğerinden az daha uzun lütfen kınamayın bakımsızlığımı

Son düzenleme:
P2 Being İn Heaven Chocolate nin bana hediye olarak aldığı ojelerden biri.Rengi çok çok açık mavi .Chanel Riva ile dupe diyorlar ama onu göremediğim için bilemedim.Opak olması için 3 kat sürmek gerekiyor bende öyle yaptım.Daha önce kullanmıştım ama şimdi yazmak nasip oldu .Tahmin ettiğiniz gibi 3 kalın kattan sonra kuruması sorun oldu biraz .Bu renge benzer sanırım 4 ojem daha var çok yakında karşılaştırma yazısı gelebilir.Oje zor kuruyor ama parlak kuruyor ...

you_know pastel 306 yı ekleemişsin ama o nasıl da güzel bir yeşil öyle.
limitli koleksiyonun pek çok rengini buldum ama bunu hiçbir yerde görmedim.
goldenrose 86 var bende ama yapısı bozuk gibi,kurutması mesele,kullanamıyorum. böyle güzel renkler niçin gelmez bizim memlekete

kıskandırayım biraz seni

Pastel 'in bu yaz çıkardığı limitli koleksiyonda ki ojelerden biri 306 numara.Şişe de neon bir yeşil duruyor .Bu tarz aşırı dikkat çeken ojeleri zeminde pek kullanmıyordum ama uzun kararsızlık aşamasından sonra elimde bu ojeyle buldum kendimi.Tırnaklarım da 3 kat var .Aslında iki katta yeterli olabilir belki ama fırça izleri göründüğünden üçüncü katı da sürdüm ve üstüne de Golden Rose Quick Dry.Oje rengi fotoğraflarda tam nane yeşili çıktı o yüzden renkle oynadım ve ellerimin rengini kızarttım .Fotoğraflarda ki renkle aynı ojenin rengi.Bu oje belki de neondur.Açıkçası bu konuda çok bilgim yok.Ama bir yeşil manyağıysanız koleksiyonda bu renkten bence mutlaka bulundurmalısınız.

Bu arada Sephora nın daha önce Burada tanıttığım ojesini bir arkadaşıma hediye olarak vermiştim nasılsa bulurum diye.Ama malesef bulamıyorum.Golden Rose de aynı renk varmış ama ona da rastlamadım.Gözünüze takılırsa eğer Sephora yada Golden Rose benimle iletişime geçermisiniz mutlaka .Nolurrrrrrrrrrrrr

benim bi sürü renk ojem var yeşil mor pembe bordo beyaz cila vs.
ama işin komik tarafı ben tırnaklarımı yiyorum ve hiç oje süremiyorum
daha da komiği niye aldığımı da bilmiyorum

Yaşasın Ojeli parmaklar

Bu güzel topic için ben de çok teşekkür etmek istiyorum
Ojelerle eskiden pek uğraşmazdım ama son birkaç aydır oje delisi oldum resmen bi sürü oje aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…