youknowcum bu oje bana pastel 32 numarayı çok hatırlatıyor.
CA karşılaştırması yaparsan eğer elinde patel 32 varsa onla da karşılaştırabilir misin???
bu arada china glaze atlantis tükenmiş heryerde,çok almak istemiştim ama
kuzu süperrmiş cidden:)) o şaşıranlardan biride ben olarak :))
merhaba bi şey sorcaktım
konad için gerekli şeyleri almayı düşünüyorum da
konad ojesi şart mı? normal bir oje kullanamıyor muyuz?
daha tam çekemedim bile ışıl ışıl ya
numaralarıyla yazmaya dikkat ediyorum cnm listeni hazırlaBen bu topiğe ölürüm yaa...
Müthiş güzel olmuş. Daha başlardayım. Hepsine bakacağım sayfaların.
Hiç öyle oje merakım da yoktu hep belli renkleri alıyordum ama artık değişti bu durum.
Tırnakların da çok güzel. Bi sürü renk öğreneceğim burdan. Şişelere bakınca hangisini alacağımı bilemiyorum çünkü, kafam karışıyor. Eki Görüntüle 262466
zamanla yaptıkca alısıyorsunuz aslındakızlar bende tırnak diski aldım severim uğraşmayı sol elime yapıyorum ama sağ elimden zorlanıyorum olmuyor iyi...
yardımcı olurmusunuz? nasıl oluyor bu?
tesekkür ederim cnmCennete düştüm galiba
Topiğiniz harika!
Ağzım açık kalarak büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.
Emeğinize sağlık
İlk Nail Art denememDisk kullanmadım Elcağızımla Yaptım Leopar desenini Çok hoşuma gitti paylaşasım geldi
Eki Görüntüle 263518 Eki Görüntüle 263519 Eki Görüntüle 263520
Not : tırnaklarım bu ara çok zayıf kırılıyor ve soyuluyorbaşparmağımın olduğu fotoda tırnağın biri diğerinden az daha uzun lütfen kınamayın bakımsızlığımı
you_know pastel 306 yı ekleemişsin ama o nasıl da güzel bir yeşil öyle.
limitli koleksiyonun pek çok rengini buldum ama bunu hiçbir yerde görmedim.
goldenrose 86 var bende ama yapısı bozuk gibi,kurutması mesele,kullanamıyorum. böyle güzel renkler niçin gelmez bizim memlekete
Kırmızı ojeye ısınamadığımı biliyorsunuz hatta bu ojeyi aldığımı söylediğim de şaşırdı herkes .Gerçi ben de kendime şaşırdım ama ben bu kırmızıya aşık oldum.Ne yapmak lazımmış: Büyük konuşmayacakmışız .Kırmızı ojeyi kendime çok yakıştırmadığım dan fazla kullanmıyordum ama bu ojeyle fikirlerin deişebilir .Gelelim ojemize :
China Glaze Ruby Pumps kırmızı baz içinde kırmızı yoğun simlerden oluşan bir oje.Tırnaklarım da iki kat var ama üçüncü katıda istiyor çünkü tırnak çizgim biraz belirgin oluyor .Şişe de tamamı sim gibi görünüyor ama tırnakta simler şişe deki gibi belirgin olmuyor .Kırmızı nın tonu çok güzel tam koyu bir kan kırmızı .Kuruyunca mat oldu biraz bende üzerine Quick Dry sürdüm daha çok parlasın diye.Oje çok güzel .Kırmızı olarak alınabilecek tek oje diyebilirim.Ben de bu ojeye benzer olduğunu düşündüğüm bir oje daha var Catherine Arley ' in.Onda siyah baz içinde kırmızı simler gibi duruyor ama sürünce kırmızı bazda kırmızı sim oluyor .Eve döner dönmez karşılaştırma yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?