o sanırım flormar 410 un koyusu
oluyo cnm neden olmasınki yada siyah bi ojeyi sürüp ince bi fırçayla da çekile bilir düzgün olması için bantlada yapılabilir.
opinin o oje ee dogal olarak bizim hazırladıgımız hiç bi oje o tonda o renkte ve yapıda olmaz sanmam ancak benzer bi renk yakalanabilir
o oje yapılamazda sanırım golden rose 12 buna benzer desenlerde damga ve disklerle
o oje yapılamazda sanırım golden rose 12 buna benzer desenlerde damga ve disklerle
o daha pembe pembe sanki :44:
bunu tek kat sürceksin canım ona benziyor turk markalarında yok malesef onun tam aynısı
Uzun süredir blogdan uzağım hatta pembe çarşambayı bile atladım farkındayım.Geçen post taki ojelerimi dün sildim desem çooook şaşırırsınız sanırım .Ben bu durumu bahar yorgunluğu olarak adlandırıyorum ama herkes yaz geldi diyor haklılar.İçim ne zaman sıkıntılı olsa mutlaka kötü bir haber alırım.Bu haberde geç olmadan geldi çok yakın iki arkadaşım trafik kazası geçirmişler ve yoğun bakımdalar biri zaman geçtikce düzeliyor ama diğeri doktorların deyimiyle ''mucize'' bekliyor ( .İki gündür ağlamaktan gözlerim balon gibi 15 saat uzaklıkta elimden birşey gelmiyor telefonla aramaktan başka ((.Allah sevenleri ayırmasın ...Genellikle oje dışında birşey yazmam bloga ama rahatlamaya ihtiyacım vardı .Şu anda bunları yazarken bile deprem oldu .Merkez üssü Bilecik 4.7 .İstanbul ' dan nefret etme nedenlerim artıyor (.
Pastelin bu ojesini aldığım zamanlarda denemiştim yani fotoğraflar eski .Pastel bu sezonda çok güzel ESSİE renkleri ojeler çıkardı.Buda onlardan biri .85 numaralı somon rengi bir oje.Tırnaklarımda iki kat var üstündede Quick Dry var.Ellerim esmer olduğu için bende tam neon gibi patladı bu oje aslında ben daha soluk ve pastel olmasını isterdim.Neyse ki American Apparel Summer Peach var bende çok eksikliğini hissetmedim.Yaz için uygun bir oje .Üstüne desen yapmıştım yarında onu yazarım .Hala oje sürecek kadar bile keyfim yok.Belki de Mersin ' e giderim.Beni özleyin ve arkadaşlarım için lütfen dua edin.
Yine bir pembe çarşamba yazısı.Bu seferki oje kendi frankenim .Aslında tam pembe sayılmasa da kirli bir pembe oje.Alix Avienin pembe çatlayan ojesi ile açık yeşil ojesini karıştırdım ve ortaya bu renk mat bir oje çıktı.Çatlamadı ama matlaştı.Tam da bu renk şifon bir bluz almıştım.Üzerinde ki deseni denemek istedim.Golden Rose nail art ojelerinden 103 numara ile Bundle Monster diskindeki deseni uyguladım.Golden Rose nail art ojeleri çok opak değil ama gördüğünüz gibi damga da kullanmaya çok uygun.Üzerine top coat geçtim parlak olsun diye .Ben beğendim çok benzemese de renkler bluzume uydu.
hu hu kizlar
bende bikac gün önce disk almistim , bugün ilk denememdi
burayi görünce bende ekliyeyim dedim
olmusmu:115:
Eki Görüntüle 225188
younow gamze puantiyelere bayildim
hu hu kizlar
bende bikac gün önce disk almistim , bugün ilk denememdi
burayi görünce bende ekliyeyim dedim
olmusmu:115:
Eki Görüntüle 225188
younow gamze puantiyelere bayildim
saol canimteşekkür ederim cnm seninkilerde güzel duruyor ama sende daha yakından cek fotoları daha net durur
canım güsel olmuş o damga yaptığın oje konad ojesi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?