Bir süredir blogla uğraşamadım.Daha önce anlatmıştım arkadaşlarımın kaza geçirdiğini.Birini taburcu edip evinde yatağına yatırırken diğerini ömür boyu yatacağı aramızdan ayrıldığı yere yatırdık.Ben biletimi aldığım da onu o hastane yatağında bile görmeyi hayal ettim ama o bilet o uçak beni mezarına götürdü.Aynı kader ama farklı iki yol.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.Kimseyi sevdiklerinin , arkadaşlarının , dostlarının yokluğuyla sınamasın..Gidenin ardından yapılacak fazla birşey kalmıyor yavaş yavaş anlayabiliyorum.Hayata dönüp daha sıkı sarılmak lazım ...
Bol fotoğraflı bir post daha ve tırnaklarımda China Glaze QT.Koyu pembe fuşyaya yakın tonda bir ultra holografik oje.Bu tabiri ben buldum ultra holografik.Elimde ki diğer holografik ojeler arasında en güçlü etki China Glaze lerde.Tırnaklarım da iki kat var aslında tek kat yeter ama ben hep iki kat sürerim.Bu çarşamba nında pembesi bu olsun.Holografik ojeler tek başına muhteşem olduğu için desen vs bir şey eklemeye gerek duymuyorum.Omg serisi çok güzel ama kalıcılıkları konusunda aynı şeyi söyleyemicem.Suya girdikleri an parça parça çıkıyorlar sebebi ne anlayamadım....
Kapalı mekanda flaşlı foto:
Gün ışığında foto:
yakaladınyakaladın.com diye bir sitede satılıyor.bende aldım geçen gün ama fırsatı kaçırmayın derim çünkü çooook ucuza satın almıştım.
canım benim allahım kimseyi sebdiginden ayırmasın ama işte maleseffllahım mekanını cennet etsin geride kalanlarada sabır versinnn
ojelerine bittimmmm bennn çok çokkkk güzellerrrr vede çok yakışmışlarrrrrrr
bu arada bende tırnak etlerimi alıyorum yaaa benim tırnaklarımdamı uzaylı gibimm
you_know bayadır uğrayamadım topiğine başın sağolsun.
Geçenlerde Gabrini'nin Summer Edition serisiyle karşılaştım daha önce hiç görmedim daha önce var mıydı yoksa bu yaz mı ürettiler acaba.
Bikaç rengini aldım bi tanesini ekleyeyim buraya da
Eki Görüntüle 231727
Matlaştırıcı sürdüm üzerine :)
kesinlikle süperrr
bizim memlekette yok bunlardan.
Erkek Arkadaşım Ankara'ya gidiyor,orda bilen varsa bana yerini söyleyebilir mi?
ona aldırırım.
kuzum senin tırnakların cok begendigimi hep söylüyorum o söz meclisten dışarı
kesinlikle süperrr
bizim memlekette yok bunlardan.
Erkek Arkadaşım Ankara'ya gidiyor,orda bilen varsa bana yerini söyleyebilir mi?
ona aldırırım.
sakaryada çiçekçilerin orada bir iki tane milyoncu var orda satılıyo işbankasından çiçekçilere doğru yürüken sağda kalmış oluyor ben alıyorum her çıkışımdahemde çok muhteşem renkleri var
Zemin de siyah bir oje var üstüne de Flormar nail art altın rengi ile diskte ki en çok sevdiğim gül desenlerini damgaladım.Bu desenler bana göre çok romantik .Disk teki desenler gayet oyuk tabiki her zamanki gibi ojenin kurumaması için hızlı hareket etmeniz lazım.
Eki Görüntüle 233166
Haftasonu ben de bu ojeleri aldım. Sürdüm, fotoğraflarını bile çektimAma fotolar çok büyük olduğu için buraya ekleyemiyorum. Bir de ojelerin üstünde supermatte yazıyor ama sanki bu ojeler sürünce mat olmuyor. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?