Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrularin pek belli olmuyo:86:kuzum balım bidenem bak ben kolay ebruli yaptımmm. ama olmadı sankim bu ne yauuu :))))))))))))
ebrularin pek belli olmuyo:86:
bende denedim ebruli ama beceremedim, bide heryer batti:89:
kolay ebruli nasil oluyoki:44:
tırnagın zeminine oje suruosun sonra ortasına baska renk damlatıosun ince fırca ile dagıtıosun ortadaki ojeyi
yeliz oje guzelde ebrular nerde
ben geldim en sonunda siparişim geldi acele denedim oje kurutucu 10 puan desenler de hoş tam benim küçük tırnaklarıma göre Eki Görüntüle 228426 Eki Görüntüle 228427
ben geldim en sonunda siparişim geldi acele denedim oje kurutucu 10 puan desenler de hoş tam benim küçük tırnaklarıma göre Eki Görüntüle 228426 Eki Görüntüle 228427
hayırlı olsun
ben o oje kurutucuları sevemedim bi cila olanlar tam ana göre
deseni daha yakından cekersen daha rahat göruruz hosgeldin sendeeeeeee
biri taburcu oldugu gun digerini gömduk ben göremedim ama mezarına gitmek kısmet olducnm arkadaşların nasıl oldu.inşallah iyilerdir
vitamin eksikliğinden tırnak soyulması flormarın 4 in 1 diye bir bakım urunu var denemeni tavsiye ederim 3 in 1 de olabilir unuttum şimditırnaklarım çok kolay kırılıp soyulur oldu:18: ne önerirsiiin
oje surmek ve bu desenler konusunda gercekten yetenekli oldugunuz kesın. ama tırnaklar ve manikürler cok kötü (
Manikür yapmıyorum zaten sadece tırnak etlerimi kremleyip geriye itiyorum etleri kesilmiş uzaylı tırnakları hosuma gitmiyor ama sizinde tırnaklarınızı görmek isterimpardon yanı tırnaklar derken tırnakların torpusu anlamında. manikürün tamamı kotu yakısmamıs o guzel ojelere...
teşekkür ederim canımaman allahım gerçekten hepsi çok güzeller. ayrıca ojelerden bahsediş tarzına bayıldım sanki hepsiyle bağ kurmuşsun özel olarak gerçekten muhteşem