- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
bayıldımmmmmmmmmmmm bayıdımmm ben mor oje sevmiorum ama bu şahaneymişş
mor sevilmezmiiiiiiii
bende senin mat clairesine bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayıldımmmmmmmmmmmm bayıdımmm ben mor oje sevmiorum ama bu şahaneymişş
Bu oje eskiden yaptığım frankenlerden biri.Buradan nasıl yaptığımı görebilirsiniz.Tırnağımda iki kat var sanırım kullandığım ojeden kaynaklanan bir ışıltı var sedef gibi ama sedefli değil.Tırnak ucuma Bundle Monster diskindeki tırnağı kaplayan desenin yarısını Verita nın siyah ojesiyle damgaladım.Verita nın ojeleri She ye göre daha belirgin konadda bunuda söylemeden geçmeyeyim.Desenin altta kalan yerine Flormar nail artın siyah ojesiyle çizgiler çektim.Yan tarafada Born Pretty Storeden aldığım taşlarla ve yarım inciyle fiyonk yaptım.Üzerinde top coat var.Hızlı kurudu ama parlasın diye kullandım.
Bugün ki oje China Glaze Emerald Sparkle .Oje muhteşem.Siyah baz içinde yoğun ince koyu yeşil simler bulunuyor.Tırnağım da iki kat var aslında tamamen tırnak rengimi kapattı ama fotoğraflarda dip kısımda boşluk var gibi çıkmış.Oje biraz pürüzlü kuruyor üzerine Quick Dry sürdüm daha güzel parladı.Dün otobüs durağında iki bayan tırnaklarıma yiyecek gibi baktılar sakladım tırnaklarımı onlardan .Ama buda tırnaklarımın gözümün önünde cam gibi çatlamasına engel olmadı demek nazar böyle birşey.
FLORMAR SELECTION ya bu serinin 25 numarası yada
flormar 411
Flormar selectıon serisini kaldırdı canım. 411 bakarım bugün..
ben bunları nasıl yapabilirim ve ten rengimsi olandan flormar golden rose vs gibi markalarda bulabilir miyim ya da ojeleri karıştırarak elde etmem mümkün mü?
diğer başlıkta yazdım ama kimseler uğramıyor sanırım artık oralara umarım burda yardımcı olabilirsiniz
Eki Görüntüle 220674 Eki Görüntüle 220675 Eki Görüntüle 220676
3 olan resmi ten rengine yakın olan hangi marka ve kaç numara kızlar almak istiyorum :)
cnm baştaki manikürü gümüş rengi bi ojenin üzerine siyahı tırnak etlerinden uzak duracak şekilde sürersen yapabilirsin digerini bende bilmiyorum araştıralım bi sondaki rengide sanırım markalarda yok benzeri vardır belki bilemiorum ama gül kurusuyla beyazı yada beyazla pembeyi karıştırıp denemek lazım
öyle sürülüyor da o kadar düzgün nasıl olacak ki :44:
pembe beyaz opak olursa olmaz gibi geldi ama bilemiyorum tabi denemek lazım