• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Bu oje eskiden yaptığım frankenlerden biri.Buradan nasıl yaptığımı görebilirsiniz.Tırnağımda iki kat var sanırım kullandığım ojeden kaynaklanan bir ışıltı var sedef gibi ama sedefli değil.Tırnak ucuma Bundle Monster diskindeki tırnağı kaplayan desenin yarısını Verita nın siyah ojesiyle damgaladım.Verita nın ojeleri She ye göre daha belirgin konadda bunuda söylemeden geçmeyeyim.Desenin altta kalan yerine Flormar nail artın siyah ojesiyle çizgiler çektim.Yan tarafada Born Pretty Storeden aldığım taşlarla ve yarım inciyle fiyonk yaptım.Üzerinde top coat var.Hızlı kurudu ama parlasın diye kullandım.

100_1410.jpg

100_1392.jpg

Ben hayran oldum buna..

kuzuuuuuuuuuuu bakkk gabrini pacific serisi 33 numarasını sürdüm buraya koymadanda rahat edemedümmm :52::52::52::52::52: çok güsel çok güselll dündeeee senin tanıttıgın pembe vardı şahaneeeeeee:52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Bugün ki oje China Glaze Emerald Sparkle .Oje muhteşem.Siyah baz içinde yoğun ince koyu yeşil simler bulunuyor.Tırnağım da iki kat var aslında tamamen tırnak rengimi kapattı ama fotoğraflarda dip kısımda boşluk var gibi çıkmış.Oje biraz pürüzlü kuruyor üzerine Quick Dry sürdüm daha güzel parladı.Dün otobüs durağında iki bayan tırnaklarıma yiyecek gibi baktılar sakladım tırnaklarımı onlardan :D .Ama buda tırnaklarımın gözümün önünde cam gibi çatlamasına engel olmadı demek nazar böyle birşey.

yeilojechinaglazeemeraldsparkled.jpg

emeraldsparkledchinaglazeyeiloje.jpg

şekercannnnnnnnnnn bakkkk buna benzer bişi yaptımm :61::61::61: demiştin ya siyahla golden rosun nail art simli yeşilini karıştır die ben karıştırmadım siyahın üzerine sürdümm:69::69::69:

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    138,8 KB · Görüntüleme: 69
çatlayan oje çılgınlığına dayanamayıp elektrik mavisi cici mi cici flormar çatlayan ojelerden aldım:)) ojemi silmeye üşendiğim içün:1: renkler birbirine yakın oldu:52:

ben bunları nasıl yapabilirim ve ten rengimsi olandan flormar golden rose vs gibi markalarda bulabilir miyim ya da ojeleri karıştırarak elde etmem mümkün mü?
diğer başlıkta yazdım ama kimseler uğramıyor sanırım artık oralara umarım burda yardımcı olabilirsiniz
$1-24.jpg $94.jpg $fff.jpg

3 olan resmi ten rengine yakın olan hangi marka ve kaç numara kızlar almak istiyorum :)

ben bunları nasıl yapabilirim ve ten rengimsi olandan flormar golden rose vs gibi markalarda bulabilir miyim ya da ojeleri karıştırarak elde etmem mümkün mü?
diğer başlıkta yazdım ama kimseler uğramıyor sanırım artık oralara umarım burda yardımcı olabilirsiniz
Eki Görüntüle 220674 Eki Görüntüle 220675 Eki Görüntüle 220676

cnm baştaki manikürü gümüş rengi bi ojenin üzerine siyahı tırnak etlerinden uzak duracak şekilde sürersen yapabilirsin digerini bende bilmiyorum araştıralım bi sondaki rengide sanırım markalarda yok benzeri vardır belki bilemiorum ama gül kurusuyla beyazı yada beyazla pembeyi karıştırıp denemek lazım

cnm baştaki manikürü gümüş rengi bi ojenin üzerine siyahı tırnak etlerinden uzak duracak şekilde sürersen yapabilirsin digerini bende bilmiyorum araştıralım bi sondaki rengide sanırım markalarda yok benzeri vardır belki bilemiorum ama gül kurusuyla beyazı yada beyazla pembeyi karıştırıp denemek lazım

öyle sürülüyor da o kadar düzgün nasıl olacak ki :44:
pembe beyaz opak olursa olmaz gibi geldi ama bilemiyorum tabi denemek lazım

öyle sürülüyor da o kadar düzgün nasıl olacak ki :44:
pembe beyaz opak olursa olmaz gibi geldi ama bilemiyorum tabi denemek lazım

oluyo cnm neden olmasınki yada siyah bi ojeyi sürüp ince bi fırçayla da çekile bilir düzgün olması için bantlada yapılabilir.
opinin o oje ee dogal olarak bizim hazırladıgımız hiç bi oje o tonda o renkte ve yapıda olmaz sanmam ancak benzer bi renk yakalanabilir

Back