Tırnaklar Fora

Ben hayran oldum buna..

kuzuuuuuuuuuuu bakkk gabrini pacific serisi 33 numarasını sürdüm buraya koymadanda rahat edemedümmm çok güsel çok güselll dündeeee senin tanıttıgın pembe vardı şahaneeeeeee

Son düzenleme:

şekercannnnnnnnnnn bakkkk buna benzer bişi yaptımm demiştin ya siyahla golden rosun nail art simli yeşilini karıştır die ben karıştırmadım siyahın üzerine sürdümm

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    138,8 KB · Görüntüleme: 69
çatlayan oje çılgınlığına dayanamayıp elektrik mavisi cici mi cici flormar çatlayan ojelerden aldım:)) ojemi silmeye üşendiğim içün renkler birbirine yakın oldu

ben bunları nasıl yapabilirim ve ten rengimsi olandan flormar golden rose vs gibi markalarda bulabilir miyim ya da ojeleri karıştırarak elde etmem mümkün mü?
diğer başlıkta yazdım ama kimseler uğramıyor sanırım artık oralara umarım burda yardımcı olabilirsiniz

3 olan resmi ten rengine yakın olan hangi marka ve kaç numara kızlar almak istiyorum :)

cnm baştaki manikürü gümüş rengi bi ojenin üzerine siyahı tırnak etlerinden uzak duracak şekilde sürersen yapabilirsin digerini bende bilmiyorum araştıralım bi sondaki rengide sanırım markalarda yok benzeri vardır belki bilemiorum ama gül kurusuyla beyazı yada beyazla pembeyi karıştırıp denemek lazım

öyle sürülüyor da o kadar düzgün nasıl olacak ki :44:
pembe beyaz opak olursa olmaz gibi geldi ama bilemiyorum tabi denemek lazım

öyle sürülüyor da o kadar düzgün nasıl olacak ki :44:
pembe beyaz opak olursa olmaz gibi geldi ama bilemiyorum tabi denemek lazım

oluyo cnm neden olmasınki yada siyah bi ojeyi sürüp ince bi fırçayla da çekile bilir düzgün olması için bantlada yapılabilir.
opinin o oje ee dogal olarak bizim hazırladıgımız hiç bi oje o tonda o renkte ve yapıda olmaz sanmam ancak benzer bi renk yakalanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…