dün akşam yaptıgım gerçek çiçekli manikürrrr istedigim çiçeklerden sadece iş yerimin orda oldugu ve ben almayı unuttugum için elimde mevcut olan en ufak çiçekle bişiler yapmaya çalıştıp pek hoşuma gitmedi çiçekler büyük geldi birascık
you know nasıl olmuşş öneri bekliorummm
nasıl gercek çiçekkurutulmus çiçek satılıyor tırnak için ammaaaaa bu niiii bende istiyorum banada toplaaaaaaaaa
bloguna baktım şimdi ama takipci eklentisiniz göremedim
yasasıınnn bu arada yeni yaptıgına bittim o tulluden bende bişi yapcemtamam yavrummmmmmm toplamammı hiççç kaynnamın balkonunda varrr buluşacagımız zaman getiriirim sanadaaa
HADİ YA daha çok yeniyim ama düzelttim cnm tekrar bakabilirsin:)) bu da yeni eklediğim ojem ama bunu pek sevmedim
Hizliupload.com
yasasıınnn bu arada yeni yaptıgına bittim o tulluden bende bişi yapcem
pastelin neonu bunun altına tek kat beyaz surersen daha parlak oluyor
Bugünün pembe ojesi Gabrini nin Provitamin serisinden 67 numaralı metalik pembe ojesi.Şişe de holografik gibi duruyor ama aslında alakası yok metalik bir oje.Pembe ve gümüş renkler var içinde.Ben bu ojeyi desen yapabilirim ümidi ile almıştım ama tek katta opak olmuyor yine de koyu bir renk üzerinde denemek lazım.Tırnağım da iki kat var ve folyo gibi duruyor , fırça izi yok hiç .Metalik ojeleri sürerken bazen fırça izinden dert yanarım ama bu ojenin fırçası çok yumuşak ve oje tırnakta muhteşem.Tırnaklarım çok kurudu birkaç gündür iş dolayısıyla silikon ile uğraşmam gerekiyor elimi yakmakla birlikte tırnaklarımı da silikona buladığım anlar oluyor.Bu sefer quick dry kullanmadım çünkü oje çok hızlı kurudu ....
anlattım dimi eğlenceli işbu yaz tüllensin ve çiçeklensinn tırnaklarrrrrrrrrrrrrrr
canım yaaaaaa ben bu ojeleri hiçç biyerde bulamıorum amaaaabittim rengine çok çok tatlı durmuşşşşşşş
bu arada sizin oralarda yokmu iş yauuu bende tüllerle ve silikonlarla çalışmak istiommmmm
şekerim bugünde sünger baskı yaptummmmm .
fotoda parlaklık belli olmamış ama parıl parıl parlıyolarrr
golden rose krem rengini zemin yapıp sünger baskıylaaa uçlarına renkli simler yaptımm hoş olduu
anlattım dimi eğlenceli işben o silikona fln pek bulasmıyorumda yetişmeyince napimm
çılgınsınnnnnnbebeeem bişi dicem sen tırnaklarının ucunu kut törpülesene
elini düz bir zemine koy öyle törpüleşekerim ööle antatmakla olmasss gel kuralım kendi eglenceli işimizii
çok cici olmuş dimiiiiiine zamandır aklımdaydıı yapam didimmm
ayy ben beceremiom kıs onuuu ama bu akşam deniim acık yeni törpü aldıydım onlaaa
ayyy bu tırnaklar fora topiğine baylıyorum yahu :) oje hastaları için mükemmel bir yer
youuu knowww günaydın cicimmmm.dün azcıkın törpüledim ama sanırsam ya ben beceremiom yada yakışmıo bana zaten tırnaklarımın kenarları çabuk soyuldugu için kırılmasın die kenarlardan törpülerken yamultmuşum 3 tırnagımı
bugünde cupcake yaptımm.
umarım hergün foto koyuyorum die kızmassın ama senin begenmen hoşuma didiooo bi oje profosörü olaraktannn
pisi pisi kopatımm
sana izninle kusebilirmiyim
blogun var ve bana sölemiosun
yakaladım seni
kızzzzz devreler gitti senin heeee msn de gördün inceledin hatta takipçim oldun yauu
küsme küsme gel burayaaaa
gercekten hatırlamıyorum allahımmmm ben hiç iyi değilim yaaa acil bir doktora gitmem lazım :44: gercekten unuttummm hiçbişiyi unutmuosun diolardı nazar deydi bana
MAŞALLAHHH
olabilir tatlım ya kim bilir nelerle ugraşıyosun hergünnn
Alix Avienin 168 numaralı mor ojesi.Çok uzun zaman oldu alalı ama ilk defa kullandım.Yüzük parmağım dışında diğerlerinde 3 kat var .Oje oldukça sıvı 3 katta kendine geliyor ama kıvam olarak kendini toplayan , kolay sürülen , parlak kuruyan bir oje.Yüzük parmağımda Orly Glitz & Glamour var 2 kat.Mor ve altın sarısını ben çok uyumlu buluyorum.Mor oje olan tırnaklarıma Flormar Nail Art ın altın sarısı rengi ile Born Pretty Storede bulunan çiçek desenini damgaladım .Orta parmağımın tırnağına bir de kelebek kondurdum ve içini Flormar Miracle color serisindeki renklerle boyadım , ortasına da taş koydum.Üzerine Quick Dry sürdüm hem taşı koruması için hemde daha parlak durması için ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?