Diskleri hiç kıskanmadımyou_know çabık bana yurtdışında akraba bul bende alıcam o disklerden
bugün ki oje china glaze emerald sparkle .oje muhteşem.siyah baz içinde yoğun ince koyu yeşil simler bulunuyor.tırnağım da iki kat var aslında tamamen tırnak rengimi kapattı ama fotoğraflarda dip kısımda boşluk var gibi çıkmış.oje biraz pürüzlü kuruyor üzerine quick dry sürdüm daha güzel parladı.dün otobüs durağında iki bayan tırnaklarıma yiyecek gibi baktılar sakladım tırnaklarımı onlardan :d .ama buda tırnaklarımın gözümün önünde cam gibi çatlamasına engel olmadı demek nazar böyle birşey.
[ımg]http://i1098.photobucket.com/albums/g367/gunesin_kizi/yeilojechinaglazeemeraldsparkled.jpg[/ımg]
[ımg]http://i1098.photobucket.com/albums/g367/gunesin_kizi/emeraldsparkledchinaglazeyeiloje.jpg[/ımg]
dayın yokmu kız yurt dışında
Bugün ki oje China Glaze Emerald Sparkle .Oje muhteşem.Siyah baz içinde yoğun ince koyu yeşil simler bulunuyor.Tırnağım da iki kat var aslında tamamen tırnak rengimi kapattı ama fotoğraflarda dip kısımda boşluk var gibi çıkmış.Oje biraz pürüzlü kuruyor üzerine Quick Dry sürdüm daha güzel parladı.Dün otobüs durağında iki bayan tırnaklarıma yiyecek gibi baktılar sakladım tırnaklarımı onlardan.Ama buda tırnaklarımın gözümün önünde cam gibi çatlamasına engel olmadı demek nazar böyle birşey.
Kısa değil ki bu tırnaklar.. Gayet uzun bence.. Koyu renk kullansanız daha güzel olur gibi tırnak çizgisi görünmemesi için
Önceki resimlerine bakarsanız arasında ne kadar fark olduğunu görürsünüz :)
Kısa tırnağa koyu renk oje sürünce daha kısa gibi duruo tırnaklarım,o yüzden tercih etmiyorum koyu renklerin uzun tırnakta daha güzel durduğunu düşünüyorum
Lady ne yalan soyleyeyim tirnaklarin bu sekilde cok daha guzel eski halinin cok itici ve cirkin bir uzunlugu vardi bence su an tam olmasi gerektigi gibi
sakin yanlis anlama kendi fikrimi belirttim
You knowwwwwwwwwwwwwwwwwww buluşucazmıı bugünnnnnnnnnnn
YOUU KNOW CNM dün süvariye gittim dedim yaaaa girdim içeri ojelere dogru yöneldim elimdede tel varrdı orda çalışan bi bayan ben yanından geçerken yanındaki arkadaşına off ojelere bak dedi bende duymamış gibi yaptım geçtim ojelere bakıyorum aynı hatun onun bölümü olmamasına ragmen buyrun yardımcı oluyum diye geldi yanımaaabende yoo teşekkürler bakıyorum dedim sonra dediki ojeleriniz çok güzel nasıl yaptınız ?? dedim bildiginiz tülü aldım parlatıcıyla yapıştırdım dedim ama bu siyah dedi bende ee tül bildiginiz tül işte siyah vardı dedim megerse tül oldugunu anlamamış oo elledide inandı sonraaa maşallah ya dedi gittii 2-3 kişi daha sordu hepsine tek tek anlattım bendeee
YOUU KNOW CNM dün süvariye gittim dedim yaaaa girdim içeri ojelere dogru yöneldim elimdede tel varrdı orda çalışan bi bayan ben yanından geçerken yanındaki arkadaşına off ojelere bak dedi bende duymamış gibi yaptım geçtim ojelere bakıyorum aynı hatun onun bölümü olmamasına ragmen buyrun yardımcı oluyum diye geldi yanımaaabende yoo teşekkürler bakıyorum dedim sonra dediki ojeleriniz çok güzel nasıl yaptınız ?? dedim bildiginiz tülü aldım parlatıcıyla yapıştırdım dedim ama bu siyah dedi bende ee tül bildiginiz tül işte siyah vardı dedim megerse tül oldugunu anlamamış oo elledide inandı sonraaa maşallah ya dedi gittii 2-3 kişi daha sordu hepsine tek tek anlattım bendeee
sen beyaz olanı hafif krem rengi oje ustune yapıstır deliiiii oluyor
sarı olan flormarın ki demi
çok guzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?