• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

bekliyorum mutlaka :34:

born prettyde ucuz ama 2 gundur bir sorun var turkiyede sipariş verilmiyor :43: birde onlarda disk ama markası konad deil ama madem yurt dısında arkadasın var amazon.com dan bundle monster disklerinden alabilirsin türkieyey gnderim yok ama yurt dısına arkadasına gönderilir oda sana getirir :34:bak yukarıda ekledim harika seyler 24 disk 40 tl ye fln denk geliyor cok guzeller

aklım sende kalıyor cok anlattıgın sey mumkun deil gibi yani sen damgaya hiiiiiç oje bulasmıyormu diosun yoksa desen cıkmıyormu diosun yarım fln mı oluyor

aman tanrım 24 tane disk 40 lira mı :53:
beğendiklerimde kelebek meyve ve envai çeşit cins şey vardı bunlara da bakayım o zaman yurt dışında arkadaşlarım da var aslında evet onlar gelmeden halletmek lazım

Hic bulasmiyor canim oje sadece bi kere pastelin kirmizi ojesiyle(numarasini yazmistim saniim daha once) desen cikti o da yarimdi..
Siz damgaya basilmak uzere olan bir desen fotografi gosterebilir misiniz bir ara..:-(

aman tanrım 24 tane disk 40 lira mı :53:
beğendiklerimde kelebek meyve ve envai çeşit cins şey vardı bunlara da bakayım o zaman yurt dışında arkadaşlarım da var aslında evet onlar gelmeden halletmek lazım
dediğim gibi turkiyeye gönderim yok ama yurt dısındaki arkadasın amazondan alısveriş yapabilir bende öyle aldım türkiyeye gelen bir arkadasım aldı bana getirdi yalnız 2 set bundle monster var bende 1. de var 2.yi eklemiştim yukarda ondaki desenlere bak istersen karısmasın
Hic bulasmiyor canim oje sadece bi kere pastelin kirmizi ojesiyle(numarasini yazmistim saniim daha once) desen cikti o da yarimdi..
Siz damgaya basilmak uzere olan bir desen fotografi gosterebilir misiniz bir ara..:-(

canım ojenin kurumasını bekleme oje cabuk kuruyor hızlı sekile yapacaksın

dediğim gibi turkiyeye gönderim yok ama yurt dısındaki arkadasın amazondan alısveriş yapabilir bende öyle aldım türkiyeye gelen bir arkadasım aldı bana getirdi yalnız 2 set bundle monster var bende 1. de var 2.yi eklemiştim yukarda ondaki desenlere bak istersen karısmasın

sitesinde çok belirgin değil şekiller evet bakayım aldıklarından ama sanırım konadda beğendiğim şekillerin bi kısmı var bunlarda da
kozmetik mağazalarında satsalarda görerek alsak ne olur sanki :44:

cnm çok enteresan yaaaaaaaaa ne gibi bi sorun olabilirki acaba :26::26::26::26:

sitesinde çok belirgin değil şekiller evet bakayım aldıklarından ama sanırım konadda beğendiğim şekillerin bi kısmı var bunlarda da
kozmetik mağazalarında satsalarda görerek alsak ne olur sanki :44:
işte malesef satılmıyor desenleri cok guzel bu işin hastaları saldırdılar cıkar cıkmaz :52::52:
cnm çok enteresan yaaaaaaaaa ne gibi bi sorun olabilirki acaba :26::26::26::26:

büyük ihtimal oje kuruyor o yuzden cok hızlı yapmak gerekiyor

işte malesef satılmıyor desenleri cok guzel bu işin hastaları saldırdılar cıkar cıkmaz :52::52:

büyük ihtimal oje kuruyor o yuzden cok hızlı yapmak gerekiyor

evet sanırım ama şu jelatin olmaması çok acaip benimkinde vardıı çıkardım çözüldü sorunum gayette iyi sonuç alıyorummm :nazar::nazar::nazar:

ee canım ne zamannn görüşüoruzzzzzz ben çok istiyorum sizlerle tanışmayııııııı:52::52::52::52:
bide bugün ne sürdeünnnnnnn:52::52::52:

Cok hizli yapiyorum zaten bir yandan kredi kartiyla ojenin fazlasini alirken ayni zamanda damgayi baaiyorum neredeyse..
Ayrica antalyadayim burda tirnaga surulen tek kat ince oje oje kurutucu ile birlikte bile yarim saat kirkbes dakikada anca kuruyor:-)

Cok hizli yapiyorum zaten bir yandan kredi kartiyla ojenin fazlasini alirken ayni zamanda damgayi baaiyorum neredeyse..
Ayrica antalyadayim burda tirnaga surulen tek kat ince oje oje kurutucu ile birlikte bile yarim saat kirkbes dakikada anca kuruyor:-)

oje kurutucu ile 45 dk damı :53: bende mersindeyken surdugum oje kurutucu ile hemen kuruyor golden rose ile mersinle antalyanın havası aynı

canım ben anlamadım keske foto ekleyebilsen

evet sanırım ama şu jelatin olmaması çok acaip benimkinde vardıı çıkardım çözüldü sorunum gayette iyi sonuç alıyorummm :nazar::nazar::nazar:

ee canım ne zamannn görüşüoruzzzzzz ben çok istiyorum sizlerle tanışmayııııııı:52::52::52::52:
bide bugün ne sürdeünnnnnnn:52::52::52:

tırnaklarımda pastelin yeşili var :52: eklerim belki az sonra:51:

su yogunlugum bitsin bende istiyorum senle tanısmayı oje alısverişine gideriz claires fln yeni renkler cıkarmıs bayıldımmmmmmmmm

tırnaklarımda pastelin yeşili var :52: eklerim belki az sonra:51:

su yogunlugum bitsin bende istiyorum senle tanısmayı oje alısverişine gideriz claires fln yeni renkler cıkarmıs bayıldımmmmmmmmm

yeni pastellerdenmiiiiiiiiii:52::52::52::52::52::52::52::52::52: şu açık renk yeşillll :52::52::52:

bekliyorum canımcımmmmmmmmmm clairese hiç hitmedim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52: ama ojelerini takip ediorum az çokkk evde bi badana olayına giriştim o bitsin de önden gidip bi kolaçan ediyimmm :52::52::52::52::52::52:

foto beklioruzzzzzzzzzz:62::62::62::62:

you _know haaaa riiii kaaa sııınnnnnnnn :46:
ojelere , motiflere bayıldım... :52: bir oje manyağı olarak beeennn en kısa zamanda senden gördüğüm bir kaç modeli deneyeceğim :66:

yeni pastellerdenmiiiiiiiiii:52::52::52::52::52::52::52::52::52: şu açık renk yeşillll :52::52::52:

bekliyorum canımcımmmmmmmmmm clairese hiç hitmedim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52: ama ojelerini takip ediorum az çokkk evde bi badana olayına giriştim o bitsin de önden gidip bi kolaçan ediyimmm :52::52::52::52::52::52:

foto beklioruzzzzzzzzzz:62::62::62::62:
birlikte gideriz :52::52::52:
you _know haaaa riiii kaaa sııınnnnnnnn :46:
ojelere , motiflere bayıldım... :52: bir oje manyağı olarak beeennn en kısa zamanda senden gördüğüm bir kaç modeli deneyeceğim :66:

denediginde fotograflamayı unutma :52::52:

Bu çarşamba nın pembesi Alix Avien 208.Çok çok açık bir pembe tam bir french ojesi.Opak olması için 3 kat sürdüm ama o bile zorladı .Ben kendime koyu tonlu pembeleri yakıştırmıyorum o yüzden elim hep açık tonda pembelere gidiyor.Ojenin kıvamı çok cıvık ,aslında cıvık değilmiş gibi duruyor ama sürdükçe anlıyorsunuz.Tırnak uçlarıma da french benzeri birşey yapmaya çalıştım sıyırma yöntemiyle .Ben frenchte kalın beyazı sevmiyorum uç bana göre ince olmalı.Yüzük parmağıma da mor oje ve dotting pen ile 4 tane nokta yaptım ortasına da Viva la nailsten aldığım fuşya pullardan ekledim.Üzerinde kurutucu yok kalın kat olmasına rağmen çabuk kurudu...

alixavien208pembeojefrench.jpg

frenchojealixavien208.jpg

Bugun flormar supermatte serisinden m111 ile yarim da olsa sekil cikarabildim sanirim tek katta kapatici cok fazla ojem yokmus:-)
Bakalim umarim ilerde daha iyi olacak:-)

Yaz geldi siyah oje sürmeyeyim diyorum ama elim yine siyaha gidiyor .Yüzük parmağımda iki kat China Glaze OMG var.Holografik bir folyo gibi tırnağı kaplıyor çok çok güzel.Diğer tırnaklarımda She nin siyah ojesi var.Üzerine Alix Avien 231 ile Bundle Monster diskinde ki yıldızları damgaladım.Yüzük parmağıma da siyah ile yıldızlar damgalayacaktım ama kıyamadım o ojeye desen yapmaya .En üstte de yüzük parmağım dışında Golden Rose Quick Dry var.

chinaglazeomggmholografikoje.jpg

chinaglazeomgholografikojebundlemonstersiyahojealixavien231.jpg

Biliyorsunuz canımız ciğerimiz Öykü Türkiye'de .Gelirken de bizi unutmadı cicişler getirdi :D.Bundle Monster yeni diskleri,Claire's Glosh in Dark veeee Ulta 'nın Under The Sea koleksiyonu(Zoya Apple ve diğer ojelerin aynıları :D ).Kendisine teşekkür etsem az gelir biliyorum ama sanırım uzaktan başka bişi gelmeyecek elimden .Dün geceki pijama partisine onuda bekliyorduk ama çok yoğun.Biz gece ojelerle kafa bulurken o mışıl mışıl uykusuna dalmıştı :D.

ultaunderthesea.jpg

bornprettystorestamp.jpg

clairesglowindarkgloshindark.jpg

Başak ile oje alışverişine çıktık ve Süvari Kozmetikte Pastelin yeni ojelerini bulduk .Ben sarı rengi bulabilme ümidiyle gitmiştim ama aklıma gelmeyecek renkler bulduk.

pastelojeyeniojeler.jpg

Ve meşhur bir biz buluştuk fotosu.Bu sefer aramızda Tansu ' da vardı.Tanıştığımıza memnun olduk ve bakışlara aldırmadan ellerimizin fotolarını çektik :D.

SANY0943.jpg

Diskleri hiç kıskanmadım :63: you_know çabık bana yurtdışında akraba bul :60: :60: bende alıcam o disklerden :27: :27:

Back