Tırnaklar Fora

Hayalim siyah mat oje ucu parlaktı

Ve dün hemen yaptım

Ucu burda gördüğüm (kimde gördüm hatırlamıyorum) kadar parlak olmadı ama sevdim yine de

Acaba törpülerken nasıl törpülüyorsun?
Yani şekle naısl sokuyorsun?

Biraz anlatır mısın?
Ben oval tırnak sevmiyorum.
Tırnaklarım küt ama tam olarak düz yapamıyorum..

Acaba törpülerken nasıl törpülüyorsun?
Yani şekle naısl sokuyorsun?

Biraz anlatır mısın?
Ben oval tırnak sevmiyorum.
Tırnaklarım küt ama tam olarak düz yapamıyorum..

bak cnm yukarda anlatmıstım nasul törpüledigimi ilk kagıt törpü ile kısatlıyorum daha sonra metal törpü ile şekil veriyorum tırnak makası kullanmamaya çalışıyorum

Hayalim siyah mat oje ucu parlaktı

Ve dün hemen yaptım

Ucu burda gördüğüm (kimde gördüm hatırlamıyorum) kadar parlak olmadı ama sevdim yine de

o kombin cok guzel normal parlatıcı ile ucuna çizgi çektin dimi
biliomusun ben fırca ile french yapamıyorum

Son düzenleme:
o kombin cok guzel normal parlatıcı ile ucuna çizgi çektin dimi
biliomusun ben fırca ile french yapamıyorum

Evet parlatıcı ile çektim ama istediğim kadar parlak olmadı bir dahaki denememde siyahla yaparım belki:26:

Bende fırçayla yapıyorum ama kalın yapacaksam İnce yapacaksam elimle yapıyorum

Gerçi mükemmel düz çizgi olmuyor ama fena da sayılmam zamanla daha da düzgün ve hatta pürüzsüz yapacağıma inanıyorum

Ama fırçadan da kaynaklanan bir şey
Mesela flormar ın bazı fırçaları bozuk oluyor fırça bir anda geriye dönüp dümdüz sürülmüş ojeyi mahvedebiliyor:26: Flormar matte serisinin fırçalarından sonra pastelin fırçaları çok kalın ve çok dağınık geldi bana:26: diplerini düzgün süremiyorum mesela pastelle
Golden rose hakkında zaten bir şey demiyorum herkes biliyor
Alix avien hakkında yorum yapamayacağım hep fırça izi kalıyor alix sürdüğümde ben pek beceremiyorum galiba:44:

Belli olur mu bilmiyorum ama böyle oldu:26:

Bir de orta tırnağım uzun bir süre önce dibinden kırılmıştı daha yeni yeni ucuna geldi ama hayalimi gerçekleştirmek için onu bekleyemezdim

Son düzenleme:
bugun çatlayanın gumus olanınıda aldm birde matlaştırıcı fiyatını sordum 5.5 tl dedi neden almam diye tutturdum anlaşıldı sezmişim demek rımmelinki cok guzel fırcası zaten mukemmel 5 tl ve dha buyuk

Poff resim gözükmedi:84::84:

Canım ben rimmeli nerde bulacağımı bilemedim ki Burda benim gittiğim yerlerde hiç yok:26:

canım rımmeller watsonslarda var ama pastelde iyiymiş senin aldıgın pastel sanırım
ama manikürün güzel olmuş begendim ben

Teşekkür ederim canım Öğretmenlerim sizlersiniz

Aslında disklerim geldiğinde siyah mat ojenin üzerine siyah desen düşünüyorum:44: Acaba diskler şeffaf oje ile kullanılabilir mi:44:
Deseni şeffaf oje ile mat siyah ojenin üzerine yapsak mümkün mü acaba:44:

Sana bir fikir işte

İzninle konunu işgal edeceğim:26:

Bu forumu ve ojeleri keşfettikten sonra yaptığım bir oje idi altta golden rose 52 var 3 kat çiçekler (kürdanla) flormar 99
Asıl sormak istediğim bana küt tırnak yakışıyor mu?

Bu da yuvarlak tırnağım flormar 34 (supershine) goldenrose 32(pembemsi) flormar 410 var :)

Bu en sevdiğim manikürüm flormar 344 altta goldenrose 102 üstteki desen

Ve işte bu da tırnaklarımın 2 hafta öncesindeki rezil hali:18: flormar 06

Son düzenleme:
canım bence küt tırnak kullan sana daha uygun tırnak sekline fln yaptıkların cok hos neden foto eklemiyorsun dicektim sana eklemişsin
şeffaf oje olayına gelince yok kullanılmaz ama siyah mat ojenin uzerine normal bir siyah oje ile desen yaparsan desen parlak durur

Fotoğraf yükleyebileceğim bir site bulamamıştım bir türlü sonunda buldum ama Yükledim hemen

Hep küt kullanıyordum sonra birisi sana oval daha çok yakışır dedi ben de kökü bende deneyeyim dedim ama pişman oldum:44:

O zaman diskler gelince ilk işim siyah mat ojeye siyah desen yapmak olsun

duygusuzum bence küt şeklinde kullan ovalden daha güzel durmuş

İşte kökü bende diye uygum birinin aklına hala eski haline getirmeye çalışıyorum

Evet ya şimdi böyle yanyana bakınca bence de küt daha çok yakışıyormuş

Teşekkürler yorumun için

selam kızlarrPudra rengi oje istiyorum var mı önerbileceğiniz renkler?

sanırım flormarın elemanlarının çogunda var bu inatlaşma ve suratsızlık durumu henüz güler yüzlü bi çalışanıyla karşılaşmadım hiççç

duygusuz fotolarını göremedim ama bence de küt kullan

anadolu yakasında çatlayan oje sormuşlar, caddebostanda flormarın mağazası var orda vardır.
flormar görmedim ama alix avien, golden rose kadıköy çarşıda peşpeşe 2 tane eda kozmetik var onlarda var, yine kadıköy watsonsta var..

you_know maviye zaten bayılmıştım pullu hali ayrı bi muhteşem olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…