benimde tırnaklarım hızlı uzarbaş parmakmış çok önemli değil çok fark yoksa kesme tabi limon suyunu dene birde devamlı ojeli kalsın tırnakların
disk makinesi değil canım makine şeklinde değil yani ilk sayfada bakarsan ayrıntılı anlatmıstım nerden bulabileceginizi flnmerak ettım bu dısk makınası nerde kaça bulunur acaba arkadasım?
flormar supershıne 29 cok guzel bir pudra pembe ama ben kendim yapmıştım beyaz bir ojeye 3 damla pembe damlatıp calkala çok güzel olurselam kızlarrPudra rengi oje istiyorum var mı önerbileceğiniz renkler?
ya bilmiyorsan olabilir fln de gec inatla yok demek ne demek ben aldım yani biliyorumki söylüyorumsanırım flormarın elemanlarının çogunda var bu inatlaşma ve suratsızlık durumu henüz güler yüzlü bi çalışanıyla karşılaşmadım hiççç
tesekkür ederim cnm bende bi kadıköye ugrcm orda ceşitli markalar varmısduygusuz fotolarını göremedim ama bence de küt kullan
anadolu yakasında çatlayan oje sormuşlar, caddebostanda flormarın mağazası var orda vardır.
flormar görmedim ama alix avien, golden rose kadıköy çarşıda peşpeşe 2 tane eda kozmetik var onlarda var, yine kadıköy watsonsta var..
you_know maviye zaten bayılmıştım pullu hali ayrı bi muhteşem olmuş
yapmadımyou know koymadın kırmızı ojelerini. yapmadın mı yoksaaa
ben sana kullandıgım ojeleri yazayım canım benimde 3 tane konad ojem var zten biri pert işe yaramıyor mavi ve pembe var deneye deneye bulursun ben sana örnekleriyle ekleyeyim ama zaten cogu yazıda yazıyor sununla desen yaptım diye ortalama işinede canım zamanla ögreneceksin bende ilk yaptıgım berbattı görsen birde ucaga yetişcem diye silmeden gittim mavi mavi eğri çiçekler tırnagımdamerhaba you_know sana bi sorum olucaktı. özgürrce pazarlamadan aldığım 3 adet konadım bugün geldi. fakat ben nasılsa bendekilerle yaparım die oje almadım ve dhada alamamancak gelince biraz hüsrana uğradım. nail artları bile hiç beğenmedim. desende tek beğendiğim flormar 323... acaba ben mi yapamıorum seninkiler çok gsl duruo yaa konad deseni yaptığın tırnaklarındaki desen çıkan oje we numaralarınıda yazar mısın? hee bide tam ortalayamıyorum :78: war mıdır bunun bi püf noktası??
az önce flormar NA09 altın sarısı ve flormar 46 mavi ojeyi siyah oje üzerine konad olarak denedim. Çok güsel olduöğrenicem sanırım bu işi
ben sana kullandıgım ojeleri yazayım canım benimde 3 tane konad ojem var zten biri pert işe yaramıyor mavi ve pembe var deneye deneye bulursun ben sana örnekleriyle ekleyeyim ama zaten cogu yazıda yazıyor sununla desen yaptım diye ortalama işinede canım zamanla ögreneceksin bende ilk yaptıgım berbattı görsen birde ucaga yetişcem diye silmeden gittim mavi mavi eğri çiçekler tırnagımda
flormar nail art cok uygun
yaaaaaa bunların hepsi ama hepsi çok güzelll sayfa atlayarak baktım ama onların hpsi mükemmeldişeyyy ne kadar vakit ayırıyorsunuz ben pek bu oje işlerini beceremiyorum o yüzdende hemen sıkılıyorum olmadı diye hep merak ederim ne kadar vakit ayırırlar diye
ojeyi sürüp kurutup deseni yapmam 10 dk mı fln alıyor
siyahla beyazda aslında çok alternatif yok ama yinede idare eder cogu birde desen ustune cila surersen daha belirgin oluyor
beyaz oje she
golden rose nail art altın
veritanın siyah ojesi
golden rose nail art altın
flormar 323
pastel23
alix avien 202
golden rose 151
flormar m120
alix avien 231
claires 40
flormar nail art altın sarısı
flormar nail art
vardı canım o seri çoğunlukla sedefli renklerden olusuyor o yuzden pek sevemedim
holografik simlerde gzel ama çıkarırken deli ediyor insanı
hadi yaa cahil kalmışımmmbende o seriyi pek sevmedim bi bu yeşilini aldım oda aşırı sıvı bi oje özenli sürmek gerekiooo.
holoları da dün sürdüm bakalım bugün çıkarıcam hiç sevmiorum zor çıkanları yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?