burdan bizim kızların yazdığı bir şeydi yine sanırım;
zor olan yerde nefes verip kolay olan yerde alıyorsun.
kendini salsan zaten olacak olan bu, nefesine dikkat halinde kalman belki randıman almanı engelliyordur...
nefes alırken iyilik ve güzellikleri içimize alıyoruzzzzz
verirken tüm kötülükleri bırakıyoruzzzzz
yoga sende kafa mı yaptı demeyin
çoooook uzun yıllardır geçmişte yaşadığım bir kaç olayla ilgili psikoloğa gitmeyi erteliyordum...
yoga ile kendime özen göstermeye başladım, psikoloğa gitme adımım da benim için en önemlilerindendi...
artık daha mutluyum, çakralarımı enerji yollarımı tıkayan geçmişe dair yaralarımı çözümleyerek açıyoruz psikoloğumla.
tibet yogası psikoloğumun da desteklediği bir şeydi zaten...
hayatında sorun olanları geç herkesin yapması gerektiğini savunan biri...
bana bir çok şeyi zaten kendi kendime çözümlediğimi söyledi.
normal bir insanın bu kadarını yapamayacağını, geri kalanını ise ona bırakmam gerektiğini ve yoga ile desteğe devam etmemi.
bunların sebebi her hangi bir spor olabilir miydi, belki, ama yoga kadar içe dönük başka bir dal olduğunu sanmıyorum...
ve ben tüm bu gelişmelerimi bir kişiye ve tibete bağlıyorum...
madden fayda görmediğini savunan insanlar belki de bu farkındalığa ulaşamamış kişiler bana göre...
ha illa madden fayda istiyorsanız da göğüslerimde dolgunluk devam etmekte hatta göğüs şeklim dahi değişti diyebilirim.
onca yememe rağmen kilo almıyorum. annemse iyice incelmiş durumda.
artık olumluyum, kendime söz geçirebiliyorum.
bu ve benzeri sebeplerden dolayı yoga sigara bağımlılığı gibi bir şey oldu sanıyorum bende.
hayatımın yönü değişti, bunun başta nişanlım olmak üzere de herkes farkında...
kendinize değer verin, önemseyin, yoga olmasa da spor yapın, bol su için ve bir probleminiz olduğunu düşünüyorsanız da profosyonel bir yardım almaktan asla çekinmeyin...