- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
Senin bu dedeler tibet yapıyor herhalde.. hormonlar çalışmaya devam etmiş baksana..sen gel yeter ki canım 6 haziranda.zaten bir başlarsan açık falan bırakmazsın sen arada.bu arada söylemeden edemicem bana gittikçe ağır geliyor şu 2. ve 3. hareketama etkilerini duyuncada yapamadan edemiyorum) bak violet afeti devran olmazsın diyorum kendime afeti devran diyince de bir şey daha geldi aklıma.evlendiğimizin ilk yılında eşim yaşlı bir amcayı hatta dedeyi arabaya almıştı gideceği yere kadar bırakmak için.ya dedesin di mi ne dese beğenirsiniz bu cenneti ikram kim diye soruyor eşime eşim ilk başta anlamadı ne dediğini.sonra anladı ama bir şeyde diyemedi yaşlı diye,arabadan inince yaşlı diye alıyorsun arabaya ama söylediğine bak şunun diyor yok böyle bir yurdum insanı ya...bir olay daha var komedi yine.üniversitedeyken arkadaşım otobüs beklerken bir ''dede'' kızım şu otobüs geldi mi diye sormuş o da yok gelmedi,derken bizim kızın otobüs gelmiş,dedeye benim otobüsüm gelmiş demiş.dede de ona şu dedeye bir öpücük ver de öyle git demiş şaşırmış bu dedeler.neyse konuyu dağıttım birden napim her yaşlıya güven olmuyor)
nerde kalmıştık tibette.bendeki hala o miskinlik hali geçmedi,sabah gözümü zor açıyorum gecede uyuyamıyorum,koyun tuvuk ne varsa sayıyorum tilkiler gelip hepsini yiyor yine uyku yok bende.eskiden uykum o kadar hafifti ki şimdi hiçbir şey duymuyorum.tibet bende narkoz etkisi yaptı sanırım ve doyduğumu da bilmiyorum,zaten yemeyi seven bir insandım hepten oburiks oldum:131:ne olacak bu violetin hali bilmiyorum:111:
violetttcim akşamları kahve-çay içiyor musun? Sigara?
Sigara içiyorsan yatmadan 1 saat önce son olsun..
kahve-çay akşam içme.. Onun yerine bitki çayı iç.. Özelikle de melissa çayı denemeni rica ediyorum.. En azından dene, baktın fayda etmiyor, kaybedeceğin bir şey yok..
Yeme işini de ne kadar kaçırıyorsun bilmiyorum ama geceleri salatalık, yoğurt gibi şeyler atıştır.. Doyurur, şişkinlik yapar.. Abur cubur için de beyaz leblebi.. Şeker yüklenmemesi için meyveyi önermiyorum gece öğünlerinde..
(Ay önermiyorum dedim.. Uzman diyetisten profiteröl doktor Püsküüt)
Selam kızlar nasıl gidiyor egzersizleriniz :)