- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Oleeeey izin çıktı!
Vay vay vay!! Darısı başımıza. Amin.
İzin vermek ne haddime. Sadece benim düşüncelerim.
Selam kızlar uğramak istedim buraya :)
Annemle aksatmadan yapıyoruz hareketleri annem benden daha hevesli :) Onu böyle görünce yüzümde kocaman bi gülümseme oluyor :)
5. hareketi senin gibi yapamıyorum diyerek hayıflanıyor bazen :)
Hareketleri yaptığım zaman bedenimin rahatladığını hissediyorum sanki bedenimin her yeri nefes oluyor gibi oluyor:)
Her egzersizin hissettirdiği his bu :)
Birde ben kötü düşüncelerin insanı yaşlandırdığına ve kalp güzelliğinin insanın yüzüne yansıdığını düşünürüm.
Bu yüzden zihninde kötü düşüncelerden arınması gerektiğine inanıyorum. Önceden zihnimi kontrol edemezdim kötü düşüncelerime vesveselerime engel olamazdım.Aklımda hep kötü düşünceler ön yargılar olurdu ya böyle olursa ya şöyle olursa diye...
Artık biraz da olsa bu düşüncelerime engel olabiliyorum... Zihnimi kontrol edebiliyorum.
Bilmiyorum ama gerçekten bunun etkisimi yoksa benim kendimle verdiğim savaş sonucumu ortaya çıkan bir şey bu tam çözemedim:)
Sizde böyle bir şey oldumu ?
Yada bu hissettiğimi bu hareketler etki etmiş olabilirmi?
Bende artık olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama maalesef çevremde olunca engel olamıyorum. Ama eskisi gibi değilim, daha olumlu bakabiliyorum bazı şeylere. Böyle etkisi olan kişiler var, seninde hem hareketlerden hemde dediğin gibi kendinle olumsuz düşüncelere karşı verdiğin savaştan olabilir. İkisininde etkisi olabilir.