- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
Öncelikle geçmiş olsun..
Ben de bu hafta için kara kara düşünüyorum.. Perşembe günü önemsiz bir ameliyat olacağım. Gidişata göre 1-2 gün hastanede kalmam gerekecek. Ameliyat sonrası dönemi doktoruma danışacağım.. Bilemiyorum artık nasıl günler bekliyor beni.. Sonrasında sıfırlayıp başa dönmeyi hiç ama hiç istemiyorum.. Neyse, hayırlısı olsun diyeyim.
Annenle ilgili gelişmelere de çok sevindim. Dediğin doğru olabilir, böyle deneyimlerle karşılaşıyoruz. Ben, kendi adıma şöyle yorum yapabiliyorum. Kitapta da dendiği üzere 25 yaş çakraların en ideal devir yaptığı zaman.. Normalde tibet yogası yapmayan ve ileri yaşa gelmiş insanın çakra hızı iyice yavaşlamış ve vücut ritminde bozulmalar başlamış oluyor..
Atıyorum normal hız 10 ken ileri yaşta bu 3 e inmiş oluyor.. (bu birim kısmı tamamen sallamasyon)
Çakra hızı 3 e düşmüş kişi, T.Y. na başladığında hedeflenen 10 a ulaştıkça atladığı basamak fazla oluyor.
Örneğimizde 7 basamak zıplıyor ve ani olumlu gelişmeler yaşamaya başlıyor..
Ama yaşı ilerlememiş insanda bu hız mesela daha 7. O yeniden 10 olduğunda 3 basamak zıplamış oluyor sadece ve bu nedenle de o kadar sivri olumlu etkiler göremeyebiliyor.. Bu satırlar tamamen benim hayal ürünüm.. Aman kimseyi yanıltmayayım..
Önerin ilk bakışta güzel olsa da zaman geçtikçe ikinci topik de aynı tıkanmaya ulaşacaktır, diye düşünüyorum.
Zaten kedicim geçmiş linkleri çok güzel toparlamış, lazım olunca hemen veriyor linki..
Ben de aynı işlemi kendi mesajlarım için yapacağım. O mesajın linkini de bir yere kaydedeceğim, lazım olana link ver gitsin..
Ama tabii biraz zaman alacak.. Çenemin düşüklüğü göz önüne alınırsa..
Çok güzel anlatmışsın. Bende de bunun için etkiler pek anlaşılmıyor diyorum. Anneme de söylüyorum, senin yaşın daha fazla sende daha iyi belli olur etkiler ama yapmıyor.
Son yazdıklarımın linkini de toparlamadım. Tekrar bakarım, bakabilirsem bir ara. Püsküüt sende güzel bilgiler var toplamalısın.