- 3 Ağustos 2008
- 44
- 3
Merhaba kızlar.... annemi de tibete başlatmıştım nihayet, hareketleri neredeyse benim kadar iyi yapıor şaşılacak şey doğrusu annemin ağzından duyduğum ve gördüğüm gelişmeleri yazıorum: birincisi 3 gün süren idrarda koyuluk ve kötü koku oluşmuş. bunu bana yeni söyledi. ikincisi annemin el ve ayaklarında özellikle eklem yerlerinde yıllardır ağrılar vardı ve çıtır çutur ederdi, bunlar kaybolup gitmiş bir anda üçüncüsü daha öncede bahsetmiştim annemde de troid nodülleri var, püsküütcüm gibi inşallah onlarda yok olurlar yanlız sürekli boğazlarında gıcık gibi olan devamlı öksürük isteği oluşturan bir sorun vardı 4-5 yıldır ve ne kadar ilaç kullandıysa geçmemişti, dün bana yawrum sanki o boğazımdaki şey birden bire söküp gitti çok daha iyi nefes alıyorum ve öksürme hissi gitti dedi. 4. sü uyku düzeni hiç olmayan annem daha enerjik ve dinç kalkıyorrmuş ve 5. si ve benim gözlemim annemin yüzü küçülmüş daha doğrusu toparlanmış gibi ve cildi bariz bir şekilde sertlik kazanmış sanki gerilmiş gibi kızlar bunlar bire bir annem de gözlemlediğim ve onda gerçekleşen etkiler. sakın ama sakın bırakmayalımmmmm... bunların getirisini ileriki yaşlarda alacağımıza eminimmm.. şimdilik hoşçakalın....