ya arkadaslar son iki haftadir acaip bulanik zihnim .. tam ifade edebilicekmiyim bilmiyorum ama ..cok korktum son birkac gundur.. herseyi unutuyorum..konusma esnasinda durup ne anlatiyordum diye dusünüyorum..ertesi gün bi randevum oldugunu biliyorum ama uzun dusunmeden yada notlarima bakmadan hatirlayamiyorum..
normalde nasildin derseniz
tam tersi..(derdimi duzgun ifade etmek icin söyluyorum yanlis anlamayin) zehir gibiyimdir.. anlatilani unutmam tarih unutmam söylenileni unutmam okudugumu unutmam
son bi iki haftadir oluyordu.. sonra dikkat etmeye basladim gercekten beynim bulanik.. bununla bir ilgisi olabilir mi?
bugün tam da bunu düşündüm biliyo musun
hazırlandım evden çıkıyorum bi anda aklıma takıldı, dün ne giymiştim ben diye bütün giysilerim gözümün önünden geçti ama hatırlamam baya zamanımı aldı.
aslında benim hafızam iyidir, umulmadık şeyleri hatırlayıp insanları şaşırtmaya bayılırım.
şu anda benim sanki anlık kayıplarım oluyor.sadece bir an için zihnim bomboş oluyor.
ama ben bunu zihin yorgunluğuna bağlıyorum. izinler yaklaştığı için bizim çalışma tempomuz arttı, eve dosya getiriyorum, evde çalışıyorum gece yarılarına kadar. zihnimin dinlenmesine pek müsaade etmediğimden o kendi kendine reset atıyor arada bir :)
işte o boşluk zamanlarında evin kapısını kapatıp kapatmadığımı, kilitleyip kilitlemediğimi ütüyü fişten çekip çekmediğimi düşünürsem yandım, çünkü asla hatırlamayacağımdan eminim.
şimdi diyeceksin ki hep mi aynı şeyleri yaşıyoruz
ama inan durum bu. gerçi ben tibetle alakası olduğunu düşünmemiştim hiç. diyorum ya, benimki sanki zihin yorgunluğu.
yine de çok emin değilim.