Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum ki güzelim ya, kafam öyle karıştı ki benim
acaba benimkinin şiddetli olmasının sebebi o bölgelerde atılacak ödemin çok olması olabilir mi:)
offf tibet ooffff
yani 21 değilde 11 de kalsak hep olmazmı
birde ömür boyu mecburimi yapmak
moryeeelll bugün eklemlerim agridi ..saka gibi kasik bölegemde ama bahsettigin yer kasilma gibi batma gibi kramp gibi
hemen sen geldin aklima
sonra dedim acaba pisikolojik mi diye
sonra fark ettim ben yazini okumadan önce
dün sabah(yazini dün gece okumustum ) öyle ayaklarim agridiki ögleden sonra düsündüm ben bugün ne yaptim ??? yürümedim,,, kosmadim ,,, is yapmadim yani ayaklarimin agrimasini gerektiricek hic birsey yapmadim .. ve bunu evde söyledim
bende böyle herseyi gec fark ederim :O X )
bende mi gariplik var anlayamadım hiç bişide etki tepki yok vücutta)
evet elimden geldiğince sağlıklı olmaya çalışıyorum kozmik beden temizliği ,yeşil çaylar faydası olduğunada inanıyorum. baş dönmesi var ama rüya görmeye başladım 2 gündür bulmaya çalışıyorum farkları.)
hayır canım hiç zor deil ilk yapıldığı zaman baş ağrısı oluyoda ben son gece limon zeytin yağ karışımında çok zorlanıyorum yoksa zor deyilkozmik beden temizliği benim çok ilgimi çekmişti bir ara. ama yapamadım.
çok zor mu
arkadaslar , bu hareketler sizin de regl döneminizde degisiklik yapti mi ?
gecikme ya da erken gibi.
benim normalde olmam gerekiyordu ama hala olamadim, buna mi baglasam acaba diye düsünmedim degil.
ben normalde 21. gün oluyordum 6 aydır falan böyle.
ama hareketlerden sonra 25. günde oldum.
asıl normale yaklaştım iyi oldu