Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana tibet ters etki yapıyo sanırım..enerjik hissetmem gerekirken bugün yaptıktan sonra acayip yorgun bitkin bi hale geldim şu an sadece yatmak istiyorummafoldumben üstelik daha ilk haftam..acaba ruhsal yorgunluğumumu atıyo vücuttan..Allahım işallah öle bişeydir ya ofmirmirmirmir sizdede oldumu öle ????? ve ayrıca kollarım falan ağrıyo şuan kolumu kaldırmaya dermanım yok:uhm: noldu bana böle yaw amannnn
günde iki kezde yapilabilicegini farkli forumlarda okumustum..ama emin bir yerden bilmiyorumama bu hareketlerin günde bir kez yapilmasi tavsiye edilmiyor muydu pia?
moryel, gecmis olsun ..ama gülmektende alamadim kendimi ..öylemi dedin kadina :))))sustu mu bari :))
idrarindaki bahsettigin seyi bilmiyorum acikcasi ama hep demiyormuyuz temizliyor o bölgeyi etkiliyor diye.. ebnce kesinlikle tibetle ilgisi var.. ama kötü mü bilmiyorum bana sanki degil gibi geldi tam temizlenirken belki..ne kadar siklikta oluyosun bu tahlilleri? bir dahakine normale döner.. doktoruna bu hareketlerden bahsedersen kesinlikle biliceginden eminim
etkilerin hepsi normal kişiden kişye değişiyor ama şöle düşünün evi ilk süpürdügünüzde toz kalkar yani temizleniyorsunuz bol bol su için yediklerinize dikkat edinki bu süreç kolaylansın
bugün kimsede çıt yok
tibet sesimizi soluğumuzu kesti valla:)
biraz öle oldu sanki:icecream: yarın 3 ü bitiyorum 5 e geçicem perşembe:içelim: dönerkende başım dönmeye başladı tam yapamıyorum dönmeyikaydirigubbakcemile2
bende yeni bir etki daha ortaya cıktı koku almam farklılastı sigara içiyorum,bilirsiniz sigara içenlerde koku alma zayıflar bu aralar ınanılmaz keskınlestı burnum,bakalım daha neler görcem
ben bunu farketmemiştim açıkçası.
... ben bile sakin durmaya çalıştığım halde, kadının birine ağzına çarpıcam şimdi sus diye bağırırken buldum kendimi.o kadar bunaldım ki, bunların hepsi tahlil sırasında olanlar, asıl curcuna cuma günü, kontrol günümde. allah yardımcım olsun.