● Tibet Kızları ●

7 tekrarımın bitmesine 2 gün kalmış iken dayanamadım yazıcam birşey farkettim bu sabah kendimi incelerken ve inanamadım.
2 senedir pilates yaparım, hele bu karantinada 3 ay haftanın en az 4 günü spor yaptım evde ama tibet yaptığım bu 3 haftadaki etkiyi alamadım.
Karnımda bariz bir çizgi oluştu karnımı ortadan ikiye bölen ve popom daha dolgun ve kalkıkAyy çok şaşkınım ya... Sizlerle de paylaşmak istedim. 2 ay sadece karın egzersizi çalıştığımı bilirim ama o çizgiyi bu kadar net görmemiştim.Keza bir dönem sadece popo çalışmıştım. Onda da böyle net bir etki görmemiştim. Nasıl oldu anlamadım ki tibet dışında başka bir egzersiz de yapmıyorum.
Çok heycanlı ya... Devam ederim ben böyke Allah sağlık verdiği sürece :)

Yağ oranın az demekki...bnde öyle 7 tekrara gelince hem duruş hem sıkılık hemen belli ediyor ya...cok sevindim senin adına

Dün değil önceki gün 7 tekrar bitti.
Sonra 1 gün ara verdim.Regl olmuştum her yanım ağrıyordu.Okuduklarıma göre 1 gün ara verilebiliyormuş.
Neyse işte bugün 9 tekrara geçtim. Terlemeye başladım :)

Sademm7
Tekrar arttirdin mi?

Ben 7 tekrarin 2 gunundeyim...idrar rengi inanilmaz koyu birkac gündür ve ter kokum cok baskın her zaman kullandığım deom yetersiz kalıyor ki gündelik yaşamımda degisen bisey yok anlaşılan toksin atıyorum
En belirgin bunlar şimdilik

9 tekrar bitti ben de.
Şu ana kadar yaşadığım değişiklikler göğsüm ve popom dolgunlaştı. Bende de idrar rengimde koyulaşma var ve saçımın uzadığını düşünüyorum.
Maalesef 9dan sonra arttıramadım ara verdim çünkü ev taşıyorum, temizlik yapıyorum bir yandan. Heryer o kadar karmaşık ve düzensiz ki... Yerleşince 3 tekrardan başlıycam tekrar mecbur.

Anladım...kötü olmuş yaf birakman bu kadar etkiye insallah yine güzel bir dönemde baslar ayni etkileri bu denli cabuk alırsın ...kolay gelsin sana huzurla otur yeni evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…