- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.981
Bugünmuymus? Of bende geçen ara verdim 1 gün ertesi gün de yapmayi unutmuşum resmen 7 tekrardan devam edemedim haliyleKizlar ben cuma günü ay takvimi saati aranıza katilacagim. Cooook heyecandim kiiii
Yok hic kullanmadımKullaniyor musun lumigan rc yi bende istiyorum fakat korkuyorum
58 miKızlar benim eskiden belim 66 cm civarı idi yani tibete başlamadan önce. Artıp azalıyordu bu sayı. Ama şu aralar şaka gibi 58 cm oldu. Ve Tibet dışında hiçbir sporla ugraşmıyorum ki düz bir bel degil de kıvrımlı bir bel şeklinde şekilleniyor. Bu sabah ölçtüm. Uzun zamandır ölçmüyordum . Gerçi daha da düşmesini istemiyorum ya 60 falan iyidir tekrardan 60'da sabitlemeyi düşünüyorum bel ölçümü
Sabah zaten şok oldum 58cm oldugunu görünce. Açıkçası bu kadar beklemiyordum58 mikeske benim olsa
Benim de 66 67 civarı...58'e hayir demem ince belin hastasıyız
Valla ayni yaheyyyy tibet girlssss ben dun aksam basladim bile. bugun de sabah devam ettim cunku sabahlari yapmak istiyorum. sizde durumlar nedir?
Şu an 3 kişiyiz devam edenkac kisiyiz biz bu arada. ben devam ama tam olarak sabaha cskemedim. bi kac gune onuda haleetim mi tamam.
Öncelikle severek yapmaya çalışın. Görev gibi görülünce zorluyor diye düşünüyorum.
21 tekrarla birlikte spor da mı yapıyorsunuz?Öncelikle severek yapmaya çalışın. Görev gibi görülünce zorluyor diye düşünüyorum.
Şu an bana bu etkiler normal geliyor (yanlış anlaşılmasın hala bu etkiler deva ediyor) ama ilk başladıgım sıralarda hissettiklerim:
=saçlarımın dökülmesini büyük oranda durdu
=Görüş kabiliyetim arttı. Eskiden uzaktaki insanları puslu gibi görmeye başlamıştım.
=popomu dikleştirdi.
=Çok hafif hissedilen karın kası var. Çok güzel duruyor :)
=Belim baya inceledi. Kıvrımlı bir şekilde.
=Kesinlikle daha sıkı, esnek bir vucudu hissetmeye başlıyorsun. Hantal gibi oldugumu spora başlayınca hissetmiştim.
= Mesela benim belimde gamzelerim varmış ama belirsiz oldugu için fark etmiyordum. Onlar baya baya kendini belli etmeye başladı.
=Sporla beraber daha mutlu hissediyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Tabi bunlar dışarıdan gördüklerim. Eminim ki içeride de düzenleme yapıyordur benim bihaber oldugum şeyler vardır.
Bunun dışında hiçbir spor hareketi yapmıyorum.21 tekrarla birlikte spor da mı yapıyorsunuz?
Bu tibet egzersizlerini acaba spordan evvel ısınma gibi yapabilir miyiz?
Yaptığın spor ve tibet arasında bir kac saat ara olsa iyi olur...hatta epey bir kac saat21 tekrarla birlikte spor da mı yapıyorsunuz?
Bu tibet egzersizlerini acaba spordan evvel ısınma gibi yapabilir miyiz?
Gel katıl aramızaBende katılmak isterimm
Yarın sabah deneme yapacağım. Videoyu izledim umarım yaparımGel katıl aramıza
Başlarsan bilgilendir listeye alırım