● Tibet Kızları ●

Ben zaten yaklaşık 1 sene önce başladığımda hızlı etki görebileceğim tarihte başlamıştım. Ama şuan zorla yapıyorum resmen o kadar ilerlemişken de bırakmak istemiyorum. Yorumlar beni çok gaza getiriyordu ama zorla yapmak da doğru mu bilemiyorum. Kafamda deli sorular:))

Yani icinden nasıl geliyorsa öyle yap ne desem bilemedim

Bu arada bugün ki tibetim tamam

Kızlar kendimde fark ettigim sizinle de paylaşmak istedigim birkaç küçük ayrıntı var.

Öncelikle sporu yaparken üzerinizde ne kadar az kıyafet varsa o kadar işiniz kolaylaşıyor. Yani bol bir şort üzerine yine bol bir atlet olabilir yani sizi sıkmayan ferah şeyler.

Ayaklarınız kesinlikle yalın bir halde çorapsız olsun.

Bence spor yaparken müzik falan dinlemeyin hatta mümkünse gayet sessiz bir ortam olsun. Çünkü o şekilde anca konsantre olup hissedebiliyorsunuz tibeti. Müzikle denedim ve Tibetten zevk almadım garip bir şekilde.

Kesinlikle karnınız doluyken tibete yönelmeyin, mümkünse gayet açken yapın. Karnım doluyken birkaç kez yaptım ve resmen Tibetten soguyordum çünkü hareketler aşırı zorladı beni :)

Bende aynen bu şekilde yapıyorum :) bunlara dikkat ediyorum yaparken

Merhaba 7. Tekrardayım ben bu hareketleri yaparken uyuyamıyorum. Geçen yıl da 13 tekrara kadar çıkıp bırakmıştım ilk haftalar uykuya dalarken zorlanıyordum Gün içinde birkaç dk da olsa kestirme ihtiyacı hissediyorum

gece gelen uyku kaçıran enerji bende de var ya...tibet yaparken ekstradan artıyor...ama cok tekrara gelemedim bende uzun zamandir
Ama normalde de gece kuşuyum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…