- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.941
19a kadar çıkıp bıraktım desemaypare ackerman
F FfeRriDde
Nasıl gidiyor kızlar ☻ devam mı?
Feride ozellikle seni cok merak ediyorum
Bu arada ben yeniden başladım
Olur olur ya neden olmasınBu sefer olur mu dersin
Offf süper ya yine de...19a kadar çıkıp bıraktım desem
hic başlayasim yok yaa hele o kadar yapıp bırakınca yıkıldım ama hadi beraber olacaksak varim :FOfff süper ya yine de...
Varmısın yine tibete
Ohhoo daha cok yapip bırakırız bu iradrsizliklehic başlayasim yok yaa hele o kadar yapıp bırakınca yıkıldım ama hadi beraber olacaksak varim :F
ben bir baslasam istikrarlı devam ederim zaten. geçen sefer de bırakmadım sınavlar yüzünden kaldı ..Ohhoo daha cok yapip bırakırız bu iradrsizlikleicindrn geliyorsa başla derim
Anladım...ben bir baslasam istikrarlı devam ederim zaten. geçen sefer de bırakmadım sınavlar yüzünden kaldı ..
buralarda yoktum pek işlerim çok yoğundu çalışma saatim azaldığı için girmiyordum pek .Sen nerelerdesin yaf...
3ten başlamanız mecburiBu topiği yeni görüyorum. Maşallah kk'da yok yok
Ben bu sabah uyanınca aç karnına başladım. Ama 5 tekrar yaptım, 5ten başladım yani. Acaba bir sakıncası var mıdır? İlla 3 tekrarla başlayıp mı arttırmak gerekiyor?
Ben 1 hafta 5 tekrar yapıcam.Etkilerini yazmak için sabırsızlanıyorum
O zaman yarın ilk gün gibi baştan başlayayım 3 tekrar ile.3ten başlamanız mecburi
Benim aksi yönde saç dökülmem baya azalmıştı. Hatta bir ara tibeti bırakınca tekrar eski haline dönüp saç dökülmem başlamıştı. Sonra tibete başlayınca tekrar durmuştu dökülmem :)Arkadaşlar bu süreçte saç dökülmesi yaşayan var mı hiç, normal mi?
Hareketlere başladığımdan beri çok fena saçım dökülüyor. Şampuanımı falan da değiştirmedim halbuki.
Belki de bambaşka birşeyden dolayıdır bilemiyorum
Belki de dönemseldir.Ara ara olur bazen ben de, herşeyi Tibet'e bağlamaya meyilliyim resmenBenim aksi yönde saç dökülmem baya azalmıştı. Hatta bir ara tibeti bırakınca tekrar eski haline dönüp saç dökülmem başlamıştı. Sonra tibete başlayınca tekrar durmuştu dökülmem :)
Kesinlikle. Sürekli devam edip aksatmazsan gözle görülür şekilde vucudu şekllendirip güzelleştiriyor. Ama niyet olarak bunu alma bence. Severek yapmaya çalışırsan daha etkili oldugunu düşünüyorum. Bir de sporun ne zararı olabilir ki zaten. Her açıdan faydalı :)Eveetttt... Bugün 5 tekrar yaptığım 1 haftayı bitirdim. Yarın 7 tekrara geçeceğim.
Öyle bariz bir değişiklik yok henüz hissettiğim. Uyku düzenim oturmaya çalışıyor, daha enerjiğim.
Gözle görülür farklar için 15-17 tekrara gelmek gerekmiş.O halde devam ediyoruz
Gerçekten severek yapıyorum hatta tuhafıma gidiyor bu durum. Sabah olsa da yapsam diyorum hattaKesinlikle. Sürekli devam edip aksatmazsan gözle görülür şekilde vucudu şekllendirip güzelleştiriyor. Ama niyet olarak bunu alma bence. Severek yapmaya çalışırsan daha etkili oldugunu düşünüyorum. Bir de sporun ne zararı olabilir ki zaten. Her açıdan faydalı :)
Ben de aksine akşamları yapmayı seviyorum. Zaten dolu karınla yapınca nefesin falan kesiliyor, pek etkili degil. Maalesef ya bende yüzüm üzerinde bir etkisi olmadıGerçekten severek yapıyorum hatta tuhafıma gidiyor bu durum. Sabah olsa da yapsam diyorum hattaBen hep sabah aç karnına yapıyorum bir de. Yaptıktan sonra ayılıyorum resmen. Bir de ben yüzümde bir aydınlanma parlama hissediyorum, bazı lekelerim açılmış gibi. Böyle bir etkisi de var mı acaba